Leder du efter Vesterbros bedste frokostordning?

Vælg mellem de bedste køkkener i Københavnsområdet

Vores køkkener er særligt udvalgt og leverer alle en smagfuld og varieret frokost

arrow

Udfyld her og få et tilbud på en frokostordning

Tak - vi vender tilbage snarrest 🏃
Ups! Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Over 350 innovative virksomheder benytter i dag vores platform

"Rating må være en 10’er, især efter det nye frokostmodul er kommet på. Hvor det er nemt at melde kuverter ind. Og så fordi maden bare er lækker."
Frederikke Basler
Personlig assistent
"Det bedste ved frokosten er den gode smag. Det er svært at finde køkkener, hvor maden faktisk smager af noget, men det gør det her!"
Isabella Sohrbeck
Office Manager
"Det bedste ved frokosten er den gode smag. Det er svært at finde køkkener, hvor maden faktisk smager af noget, men det gør det her! Alle er bare rigtig glade for frokosten vi modtager.
Isabella Sohrbeck
Office Manager
"Rating må være en 10’er, især efter det nye frokostmodul er kommet på. Hvor det er nemt at melde kuverter ind. Og så fordi maden bare er lækker."
Frederikke Basler
Personlig assistent
“Frokosten var helt igennem fantastisk. Alle har rost den! Det gjorde mig mega glad. Mad nok, smagte fantastisk, godt udvalg og levering var på slaget.”
Charlie Rødgaard
CCO

Høj kundetilfredshed

Alle køkkenpartnere på Officeguru leverer en kvalitetsfrokost. Prøveruger er perfekte til at finde den frokostordning der passer Jer.

Spar tid på administration

Få en frokostordning der er nem at administrere. Ændringer og individuelle ønsker håndteres i Officeguru app'en.

God & varieret frokost, uanset budget

Ud fra dit budget sikrer Officegurus partner køkkener en god, sund og varieret frokost, der ikke koster en bondegård.

Lad medarbejderne selv styre individuelle behov fx. vegetar eller allergi i Officeguru app'en

Styr antallet af kuverter dag-til-dag

Vælg mellem retterne køkkenet udbyder f.eks. vegetar eller flexitar

Tilgå ugens menu på mobilen

Bestil nemt flere kuverter til gæster på kontoret

Undgå madspild - Maden skal i maven, ikke i skraldespanden

Samme pris som hvis du bestiller direkte fra køkkenet, bare med bedre betingelser

Officeguru får markedets laveste honorar af køkken partneren, hvilket svarer til køkkenets besparelse på marketing og administration. Du får markedets mest fleksible betingelser og en god frokost.
Få et tilbud
Eksempler på køkkener du kan få tilbud fra
Nordic Catering
Meget fleksibel menusammensætning
Nordic Catering høster stor ros blandt vores kunder for deres fleksibilitet, varierende menu og smagfulde frokost.
på Trustpilot
Kragerup & Ko
Smag, energi og variation i højsædet
Kragerup & Co laver lækker mad med fokus at give energi. Ja - energi. Forvent også masser smag og variation.
på Trustpilot
Kejserindens Gryder
Portionsanrettet er intet problem
Hos Kejserindens Gryder får I en frokostordning udover det sædvanlige, altid til en overkommelig pris!
på Trustpilot

Frokostordning på Vesterbro

Leder jeres virksomhed efter en fleksibel og lækker frokostordning på Vesterbro? Hos Officeguru hjælper vi jer med at finde en frokostordning, som passer lige netop til jer og jeres behov. Vi samarbejder med dygtige, lokale frokostpartnere, som alle har høj kundetilfredshed i højsædet. De brænder for at levere en god og sund frokostordning til både store og mindre virksomheder på Vesterbro og har alle fokus på sæsonens gode og sunde råvarer. Lad os hjælpe jer med at finde ud af, hvem af vores frokostpartnere, der kan levere en frokostordning, som matcher jer og jeres ønsker, så I hver dag har noget at se frem til, når klokken nærmer sig 12. 


Lad os hjælpe jer med at hente tilbud på jeres frokostordning på Vesterbro og spar både penge og tid

Hos Officeguru har vi sat os for at gøre det så nemt og fleksibelt som muligt at finde en frokostordning på Vesterbro. Derfor har vi udviklet en fleksibel platform, hvorigennem I kan styre jeres daglige leverancer, herunder jeres frokostordning. Dermed sparer I nemlig både tid og penge på administration. Til at starte med fungerer det således, at I blot beskriver jeres ønsker og behov til den perfekte frokostordning for jer. Herefter begynder vi at indhente konkurrerende tilbud fra vores frokostpartnere, for så til sidst at præsentere jer for de tre tilbud på frokostordninger på Vesterbro, som matcher jer bedst. Vi står for den tidskrævende udvælgelsesproces, så I til sidst bare skal vælge mellem de tre tilbud. Nemt, ikke?

Benyt vores fleksible platform til at styre jeres frokostordning på Vesterbro

Prisen på en frokostordning på Vesterbro afhænger af jeres prisniveau. Når først I har sat en pris, begynder vi at hente tilbud fra konkurrerende frokostpartnere, som I efterfølgende kan vælge ud fra. Når I først er sat op gennem vores fleksible platform, er jeres muligheder dog mange. Vi tilbyder fx prøveuger, hvor I kan afprøve forskellige køkkener af til forskellige priser – der kan nemlig være stor forskel på kvalitet på bare få kroner pr. kuvert. Og som en af de eneste i Danmark, tilbyder vores platform også, at I kan vælge til og fra på jeres frokostordning, så I eksempelvis kun får en enkelt varm ret til frokost. Her kan I spare mange penge, for selvom I får firmafrokosten leveret fra et af vores dyreste og lækreste køkkener, vil prisen ligge på ca. 45. kr. pr. kuvert, hvis I lader frokosten bestå af en enkelt varm ret. Ved at have muligheden for at afprøve forskellige køkkener og priser, er der større sandsynlighed for, at både I og jeres medarbejdere er tilfredse med jeres frokostordning. Det er jer, der vælger, og alt er muligt!

Passer I på klimaet? Få bæredygtig frokostordning på Vesterbro

Går jeres virksomhed op i bæredygtighed? Så er I kommet til det rette sted. Officeguru samarbejder med frokostpartnere, som har forpligtet sig til at overholde særlige krav om dyrevelfærd, økologi og bæredygtighed. Derudover gør vi altid brug af lokale partnere fra jeres nærområde, så leveringsafstanden ikke er alt for lang. For at spare på CO2-udslippet sørger vores frokostpartnere altid for at sammensætte jeres frokostordning ud fra sæsonens råvarer. Ønsker I en endnu grønnere og mere klimavenlig frokostordning, er det selvfølgelig også muligt at få leveret en vegetarisk eller vegansk frokostordning til jeres kontor på Vesterbro


Udfyld her og få et tilbud på en frokostordning

Tak - vi vender tilbage snarrest 🏃
Ups! Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Ofte stillede spørgsmål