Leder du efter Brøndbys bedste frokostordning?

Vælg mellem de bedste køkkener i Københavnsområdet

Vores køkkener er særligt udvalgt og leverer alle en smagfuld og varieret frokost

arrow

Udfyld her og få et tilbud på en frokostordning

Tak - vi vender tilbage snarrest 🏃
Ups! Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Over 350 innovative virksomheder benytter i dag vores platform

"Rating må være en 10’er, især efter det nye frokostmodul er kommet på. Hvor det er nemt at melde kuverter ind. Og så fordi maden bare er lækker."
Frederikke Basler
Personlig assistent
"Det bedste ved frokosten er den gode smag. Det er svært at finde køkkener, hvor maden faktisk smager af noget, men det gør det her!"
Isabella Sohrbeck
Office Manager
"Det bedste ved frokosten er den gode smag. Det er svært at finde køkkener, hvor maden faktisk smager af noget, men det gør det her! Alle er bare rigtig glade for frokosten vi modtager.
Isabella Sohrbeck
Office Manager
"Rating må være en 10’er, især efter det nye frokostmodul er kommet på. Hvor det er nemt at melde kuverter ind. Og så fordi maden bare er lækker."
Frederikke Basler
Personlig assistent
“Frokosten var helt igennem fantastisk. Alle har rost den! Det gjorde mig mega glad. Mad nok, smagte fantastisk, godt udvalg og levering var på slaget.”
Charlie Rødgaard
CCO

Høj kundetilfredshed

Alle køkkenpartnere på Officeguru leverer en kvalitetsfrokost. Prøveruger er perfekte til at finde den frokostordning der passer Jer.

Spar tid på administration

Få en frokostordning der er nem at administrere. Ændringer og individuelle ønsker håndteres i Officeguru app'en.

God & varieret frokost, uanset budget

Ud fra dit budget sikrer Officegurus partner køkkener en god, sund og varieret frokost, der ikke koster en bondegård.

Lad medarbejderne selv styre individuelle behov fx. vegetar eller allergi i Officeguru app'en

Styr antallet af kuverter dag-til-dag

Vælg mellem retterne køkkenet udbyder f.eks. vegetar eller flexitar

Tilgå ugens menu på mobilen

Bestil nemt flere kuverter til gæster på kontoret

Undgå madspild - Maden skal i maven, ikke i skraldespanden

Samme pris som hvis du bestiller direkte fra køkkenet, bare med bedre betingelser

Officeguru får markedets laveste honorar af køkken partneren, hvilket svarer til køkkenets besparelse på marketing og administration. Du får markedets mest fleksible betingelser og en god frokost.
Få et tilbud
Eksempler på køkkener du kan få tilbud fra
Nordic Catering
Meget fleksibel menusammensætning
Nordic Catering høster stor ros blandt vores kunder for deres fleksibilitet, varierende menu og smagfulde frokost.
på Trustpilot
Kragerup & Ko
Smag, energi og variation i højsædet
Kragerup & Co laver lækker mad med fokus at give energi. Ja - energi. Forvent også masser smag og variation.
på Trustpilot
Kejserindens Gryder
Portionsanrettet er intet problem
Hos Kejserindens Gryder får I en frokostordning udover det sædvanlige, altid til en overkommelig pris!
på Trustpilot

Frokostordning i Brøndby

Mangler jeres virksomhed i Brøndby en fleksibel og lækker frokostordning? Hos Officeguru indsamler vi konkurrerende tilbud på frokostordninger, så I kan få en sund og god firmafrokost af højeste kvalitet, som passer lige netop til jeres behov. Alle vores frokostpartnere har forpligtet sig til at levere sund og varieret firmafrokost, uanset jeres budget, og vi samarbejder kun med lokale frokostpartnere, der brænder for at levere den perfekte frokostordning til jer. Fælles for dem alle er, at de har en høj kundetilfredshed og går op i gode og lækre råvarer. Med vores fleksible platform, hjælper vi jer med at finde frem til, hvem af vores frokostpartnere, der passer bedst til jer og jeres medarbejderes behov, så I hver dag får leveret frokost af højeste kvalitet. 


Lad os stå for at hente tilbud på jeres frokostordning i Brøndby og spar både tid og penge

Det skal være så nemt og ligetil som muligt for jer at vælge frokostordning. Når I lader Officeguru stå for at indhente tilbud på frokostordninger i Brøndby, sparer I både tid og penge på administration, samtidig med at der tages højde for lige præcis jeres ønsker til en god firmafrokost. Det fungerer i første omgang ved, at I bliver bedt om at beskrive, hvad jeres behov og præferencer til en frokostordning er, fx prisniveau, variation af frokosten, fokus på plantebaseret mad mm. Herefter undersøger vi jeres muligheder og henter så tilbud til jer fra de af vores dygtige frokostpartnere, som matcher jer bedst. Vi står for den tidskrævende udvælgelsesproces, så I til sidst kun præsenteres for tre tilbud på frokostordninger i Brøndby, som I kan vælge ud fra. Det er da nemt, ikke?


Skal jeres frokostordning i Brøndby være bæredygtig?

Hos Officeguru ved vi, at bæredygtighed er rigtig vigtigt for mange. Derfor samarbejder vi  med lokale partnere, som har fokus på økologi, dyrevelfærd og bæredygtighed. Det betyder også, at jeres frokostordning leveres fra et køkken i nærheden af jer, som har forpligtet sig til særlige krav om bæredygtighed og som altid sammensætter en lækker frokost til jer ud fra sæsonens råvarer. På den måde kan vi sikre, at CO2-aftrykket sænkes. Derudover er der selvfølgelig også mulighed for at få leveret plantebaseret frokost i form af vegetarisk eller vegansk mad – det er op til jer, og alt er muligt. 

Fleksibel frokostordning – styr selv jeres prisniveau

Prisen på en frokostordning til jeres virksomhed i Brøndby afhænger af jeres prisniveau. Så snart I har prissat jeres frokostordning, indhenter vi tilbuddene, der matcher jer bedst, så I kan vælge ud fra de bedste muligheder på frokostmarkedet. Vi ved dog, at få kroner kan påvirke kvaliteten. Derfor tilbyder vi prøveuger, så I får mulighed for at afprøve forskellige køkkener til forskellige prisniveauer, så I kan smage og opleve forskellen. Når I benytter jer af Officegurus platform til at styre jeres frokostordning, kan I nemt og enkelt både vælge til og fra. Hvis I eksempelvis ønsker at spare penge eller forsøge jer med en anden type frokostordning, er det nemt og hurtigt at ændre på jeres frokostordning på vores platform. Eksempelvis kan I ved at vælge en enkelt varm ret pr. medarbejder hver dag, få leveret firmafrokost fra et af de lækreste, dyreste køkkener, men kun skulle nøjes med at betale 45 kr. pr. kuvert. I kan altså selv forme og styre jeres frokostordning, herunder prisniveau, når I først er oprettet i vores system.

Udfyld her og få et tilbud på en frokostordning

Tak - vi vender tilbage snarrest 🏃
Ups! Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Ofte stillede spørgsmål