Green noon

Glutenfri

Laktosefri

Vegansk

Vegetar

Det skal være nemt, eller faktisk uimodståeligt lækkert at vælge en grøn frokostordning, der bidrager til den grønne omstilling. Det giver den bedste smag i munden. Green noon frokostbuffeten leveres i fade og skåle, sharefood style og består af varme hovedretter, sprøde salater, kolde anretninger og friskbagt lyst og mørkt surdejsbrød fra bageriet på BaneGaarden.

Green noon er vores grønne frokostordning udviklet af nogle de bedste kokke herhjemme. Og derudover har vi allieret os med topkokke fra hele verden, som bidrager med opskrifter og signaturretter til vores bæredygtige frokostmenuer. Bag noon står Ida Marie, Carl Johan og Karlos, som udover at arbejde sammen, også er tre gode venner, der elsker mad.

Vores mission er at skabe bedre arbejdspladser og en gladere, grønnere verden gennem velsmag og begejstring. Vi tror på, at god mad kan flytte bjerge, mennesker og verden. Og derfor vil vi bane vejen for, hvad det vil sige at være en bæredygtig madvirksomhed - med markedets højeste økologiprocent, grønne menuer, upcycling, levering i elbiler og meget mere.

4.8

Rating

Fra

59

kr.

Min. kuvertpris
Ekskl. moms

10

Pax

Min. kuvertantal

Smiley-rapport

Standardpakken indeholder

Kage

Lyst brød

Pålæg

Rig salat

Rugbrød

Varm ret

No items found.

Green noon

frokostmenu

Mandag

Tirsdag

Varm ret

Spigetty med kødsåvs

Onsdag

Torsdag

Fredag

Klar til at prøve en vidunderlig frokostordning?

Hvis I gerne vil spare tid på administration, gøre det hele nemt for medarbejderne, og gøre frokosten til dagens højdepunkt, så er der ingen vej uden om en frokostordning fra Officeguru!

God & varieret frokost, uanset budget

Fakturering på den enkelte medarbejder

Danmarks bedste frokost app

Få tilbud på en frokostordning

Når du har bestilt dit tilbud, kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt. 🏃
Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

"Det bedste ved frokosten er den gode smag. Det er svært at finde køkkener, hvor maden faktisk smager af noget, men det gør det her!"

Isabella Sohrbeck

Savvy Revenue

"Rating må være en 10’er, især efter det nye frokostmodul er kommet på. Hvor det er nemt at melde kuverter ind. Og så fordi maden bare er lækker."

Frederikke Basler

LastObject

Ofte stillede spørgsmål