God mad til hele kontoret.

God & varieret frokost, uanset budget

Fakturering på den enkelte medarbejder

Skift køkken fra uge til uge

Danmarks bedste frokost app

Få tilbud på en frokostordning

Når du har bestilt dit tilbud, kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt. 🏃
Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Over 350 innovative virksomheder benytter i dag vores platform

Så let er det

Find et køkken der passer til dig

Indhent tilbud på frokost

Start jeres nye frokostordning

Officeguru køkkener

Frokostordning fra Kragerup & Ko
Kragerup & Ko

Alm.

Vegansk/Vegetarisk

Gedigen hjemmelavet mad med stort fokus på det veganske og vegetariske måltid. Her får I stor variation i menuen.

4.7

Rating

59 kr.

Kuvertpris

10 Pax

Min. kuvertantal

Frokostordning fra Kejserindes Gryder
Kejserindens Gryder

Alm.

Vegansk/Vegetarisk

Allergivenlig

Lækre klassikere og moderne mad - altid med et særligt twist og passion for mad. En frokostordning udover det sædvanlige.

4.5

Rating

55 kr.

Gns. kuvertpris

10 Pax

Min. kuvertantal

Frokostordning fra Smagssans
Smagssans

Alm.

Vegansk/Vegetarisk

Allergivenlig

Mad er omsorg, mad skal være varieret og spændende og vi skal værne om den verden vi lever i.

4.2

Rating

57 kr.

Gns. kuvertpris

10 Pax

Min. kuvertantal

Frokostordning fra Københavner Køkkenet
Københavner Køkkenet

Alm.

Vegansk/Vegetarisk

Allergivenlig

En sund og velsmagende variation af den velkendte frokostbuffet. En frokostordning er mere end bare mad.

4.1

Rating

60 kr.

Gns. kuvertpris

10 Pax

Min. kuvertantal

Frokostordning fra Frokost Power
Frokost Power

Alm.

Vegansk/Vegetarisk

Allergivenlig

Halal

En frokostordning med udgangspunkt i snedkerkøkkenet. Gode solide klassiske retter for alle.

4.0

Rating

54 kr.

Gns. kuvertpris

10 Pax

Min. kuvertantal

Frokostordning fra Go Lunch
Go Lunch

Alm.

Vegansk/Vegetarisk

Allergivenlig

Halal

En frokostordning med Michelingener. Go Lunch garanterer masser af velsmag og en god mæthedsfornemmelse.

4.3

Rating

52,50 kr.

Gns. kuvertpris

6 Pax

Min. kuvertantal

Danmarks bedste frokost app

Officeguru har udviklet et frokostmodul, der gør hverdagen let som en leg. Den frokostansvarlige har fuldt overblik over kontorets bestillinger og kan nemt foretage løbende ændringer.

Bestem selv dine diætpræferencer fra dag til dag

Nem til- og framelding af medarbejdere og gæster

Se ugens menu

Klar til at prøve en vidunderlig frokostordning?

Hvis I gerne vil spare tid på administration, gøre det hele nemt for medarbejderne, og gøre frokosten til dagens højdepunkt, så er der ingen vej uden om en frokostordning fra Officeguru!

God & varieret frokost, uanset budget

Fakturering på den enkelte medarbejder

Danmarks bedste frokost app

Få tilbud på en frokostordning

Når du har bestilt dit tilbud, kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt. 🏃
Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

"Det bedste ved frokosten er den gode smag. Det er svært at finde køkkener, hvor maden faktisk smager af noget, men det gør det her!"

Isabella Sohrbeck

Savvy Revenue

"Rating må være en 10’er, især efter det nye frokostmodul er kommet på. Hvor det er nemt at melde kuverter ind. Og så fordi maden bare er lækker."

Frederikke Basler

LastObject

Ofte stillede spørgsmål

Frokostordning i København

Lad Officeguru stå for jeres firmafrokost hver dag!

Hos Officeguru synes vi, at alle fortjener en lækker og sund frokost til en god pris. Vi tilbyder en smagfuld, sund og ikke mindst varieret frokostordning til dine medarbejdere uanset, hvad jeres budget er. Der er mange gode grunde til at prioritere en frokostordning til dit firma. Et godt måltid til frokost gør mere end blot at stille sulten. En god frokostordning har stor betydning for medarbejdernes performance, trivsel og det generelle sammenhold på arbejdspladsen. Bestil direkte i vores app, og forkæl teamet med en frokostordning fra et af vores skønne køkkener.

Skab arbejdsglæde med en god frokostordning

Det er vigtigt, at der er trivsel på arbejdspladsen, og en af de måder du kan bidrage til trivslen blandt dine medarbejdere er med en sund og lækker frokostordning.  På en arbejdsdag med meget at se til, kan mange komme til at springe frokosten over eller lynhurtigt spise en klapsammenmad og så vende tilbage til arbejdet uden fornyet energi. Få en god frokostordning, og skab et imødekommende og rart miljø, hvor dine medarbejdere får sat ordentlig tid af til at holde en god pause fra arbejdsopgaverne og lade helt op til resten af arbejdsdagen. En frokostordning kan skabe stor arbejdsglæde blandt dine medarbejdere og skabe et miljø, hvor trivsel er højt prioriteret. 

Bestil frokostordning direkte i vores app og undgå madspild

Det har aldrig været nemmere at bestille frokostordning til firmaet! Med Officeguru som jeres frokostleverandør, behøver I ikke at bekymre jer om lange formularer med en masse uoverskuelig information, I skal tage stilling til. I vores app har I mulighed for at lave ændringer og tilføje særlige ønsker, så I kan få en kvalitetsfrokost, som passer til præcis jeres behov. I vores app kan I bl.a. også tilgå ugens menu, lave ændringer i antallet af kuverter dag-til-dag, og dermed minimere madspild. I kan også bestille flere kuverter, hvis I forventer gæster eller andre besøgende. Vores app er lavet for at gøre det nemmere og sjovere for jer at bestille frokost samt for at minimere madspild og ressourcer. For os er det vigtigt at have de grønne briller på og minimere spild, hvor vi kan. Med denne nemme og digitale platform kan vi sammen sikre, at størstedelen af den mad, der bliver produceret af køkkenet ender i maven og ikke i skraldespanden. 

Hvorfor er det vigtigt med en god frokostordning på arbejdspladsen?

Tag en velfortjent pause! Det er vigtigt med en frokostordning på arbejdspladsen, fordi det inviterer medarbejderne til at tage en seriøs pause i løbet af arbejdsdagen. Mange vil være tilbøjelige til at snuppe noget hurtigt, imens de arbejder videre eller måske vente med at spise til de er hjemme. Med en pause midt på dagen kan dine medarbejdere koble helt af og gribe resten af dagen an med fornyet energi – både mentalt og fysisk. En god frokostordning er en investering i dine medarbejdere og hele firmaet.

Styrk sammenholdet i teamet med en frokostordning

Der er mange fordele og grunde til at benytte en frokostordning. En af dem er, at en frokostordning har en positiv effekt på sammenholdet i teamet, teamdynamikker på tværs af virksomheden og generel trivsel på arbejdspladsen. Det skaber et rart miljø, at dine medarbejdere kan sætte sig ned og spise sammen uden, at de skal stresse over at have smurt en madpakke med eller skal ud at købe en kedelig sandwich rundt om hjørnet. Med en frokostordning kan du skabe tillidsfulde, imødekommende og inkluderende rammer for hele teamet. Frokostordningen giver teamet en pause på dagen, hvor alle kan komme hinanden ved på en anden måde, end de gør resten af dagen, og det giver gode betingelser for at dine medarbejdere bliver tættere som team. 

Hvilke firmaer passer  frokostordningen til?

Det korte svar er, at vi passer til alle firmaer. Vi kan servicere firmaer helt ned til 5 medarbejdere. Mange firmaer, som ikke har en kantineordning vælger at benytte sig af en frokostordning som vores, og fordi vores frokostordning til firmaer er så fleksibel, passer den til de fleste arbejdspladser. Der er mulighed for at tilpasse frokostordningen, så den passer præcis til alle dine medarbejderes individuelle behov og ønsker. På den måde kan du imødekomme personer med allergier, vegetarer eller andre personlige madønsker. Vores frokostordning giver dig fleksibilitet og er en nem måde at inkludere alle medarbejdere på arbejdspladsen.

Officeguru tilbyder Danmarks mest fleksible frokostordning

Hos Officeguru elsker vi selv en god frokost, og vi ved, hvor meget postyr det kan skabe på kontoret, hvis frokosten ikke lever op til forventningerne. Skulle I få lyst til at ændre menuen, er det derfor meget nemt. Der er to muligheder. Enten kan vi sammen tage en snak med det køkken, der leverer maden og tale om eventuelle ændringer i jeres menu, eller I kan skifte til et andet type køkken. Ønsker I at prøve et nyt køkken, er det ganske gratis at skifte. I kan skifte køkken med et varsel på løbende uge + 7 dage.

Få et tilbud på en frokostordning

Officeguru er det perfekte match, hvis I har brug for en nemmere måde at styre frokostordningen på. Udfyld vores formular og få et skræddersyet tilbud, som passer til dit team. 

Få et tilbud i dag