Leder du efter Herlevs bedste frokostordning?

Vælg mellem de bedste køkkener i Københavnsområdet

Vores køkkener er særligt udvalgt og leverer alle en smagfuld og varieret frokost

arrow

Udfyld her og få et tilbud på en frokostordning

Tak - vi vender tilbage snarrest 🏃
Ups! Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Over 350 innovative virksomheder benytter i dag vores platform

"Rating må være en 10’er, især efter det nye frokostmodul er kommet på. Hvor det er nemt at melde kuverter ind. Og så fordi maden bare er lækker."
Frederikke Basler
Personlig assistent
"Det bedste ved frokosten er den gode smag. Det er svært at finde køkkener, hvor maden faktisk smager af noget, men det gør det her!"
Isabella Sohrbeck
Office Manager
"Det bedste ved frokosten er den gode smag. Det er svært at finde køkkener, hvor maden faktisk smager af noget, men det gør det her! Alle er bare rigtig glade for frokosten vi modtager.
Isabella Sohrbeck
Office Manager
"Rating må være en 10’er, især efter det nye frokostmodul er kommet på. Hvor det er nemt at melde kuverter ind. Og så fordi maden bare er lækker."
Frederikke Basler
Personlig assistent
“Frokosten var helt igennem fantastisk. Alle har rost den! Det gjorde mig mega glad. Mad nok, smagte fantastisk, godt udvalg og levering var på slaget.”
Charlie Rødgaard
CCO

Høj kundetilfredshed

Alle køkkenpartnere på Officeguru leverer en kvalitetsfrokost. Prøveruger er perfekte til at finde den frokostordning der passer Jer.

Spar tid på administration

Få en frokostordning der er nem at administrere. Ændringer og individuelle ønsker håndteres i Officeguru app'en.

God & varieret frokost, uanset budget

Ud fra dit budget sikrer Officegurus partner køkkener en god, sund og varieret frokost, der ikke koster en bondegård.

Lad medarbejderne selv styre individuelle behov fx. vegetar eller allergi i Officeguru app'en

Styr antallet af kuverter dag-til-dag

Vælg mellem retterne køkkenet udbyder f.eks. vegetar eller flexitar

Tilgå ugens menu på mobilen

Bestil nemt flere kuverter til gæster på kontoret

Undgå madspild - Maden skal i maven, ikke i skraldespanden

Samme pris som hvis du bestiller direkte fra køkkenet, bare med bedre betingelser

Officeguru får markedets laveste honorar af køkken partneren, hvilket svarer til køkkenets besparelse på marketing og administration. Du får markedets mest fleksible betingelser og en god frokost.
Få et tilbud
Eksempler på køkkener du kan få tilbud fra
Nordic Catering
Meget fleksibel menusammensætning
Nordic Catering høster stor ros blandt vores kunder for deres fleksibilitet, varierende menu og smagfulde frokost.
på Trustpilot
Kragerup & Ko
Smag, energi og variation i højsædet
Kragerup & Co laver lækker mad med fokus at give energi. Ja - energi. Forvent også masser smag og variation.
på Trustpilot
Kejserindens Gryder
Portionsanrettet er intet problem
Hos Kejserindens Gryder får I en frokostordning udover det sædvanlige, altid til en overkommelig pris!
på Trustpilot

Frokostordning i Herlev

Skal jeres virksomhed i Herlev opleve en af de lækreste og mest fleksible frokostordninger på markedet? Hos Offieguru hjælper vi jer med at finde lige netop den frokostordning, der passer bedst til jer. Vi samarbejder med dygtige, lokale frokostpartnere, der alle har en høj kundetilfredshed og som brænder for god mad, lækre råvarer og vigtigst af alt: at levere den perfekte frokostordning, uanset jeres budget. Vi hjælper jer med at finde frem til, hvem af vores frokostpartnere, som matcher jer bedst og henter konkurrerende tilbud, så I fremover kan få leveret en sund frokostordning af højeste kvalitet til jeres kontor i Herlev.


Spar tid og penge og find jeres næste frokostordning i Herlev gennem vores fleksible platform

Det kan tage tid at finde frem til den perfekte frokostordning. Men når I bruger Officegurus platform til at hjælpe jer med at finde en frokostordning i Herlev samt at styre jeres daglige leverancer fremadrettet, sparer I både tid og penge på administration. Det skal være så simpelt og ligetil som muligt for jer at finde en lækker frokostordning. Derfor er det eneste, I skal gøre, at beskrive jeres behov og ønsker. Det kan fx være ift. prisniveau, ønsker ift.  variation af frokosten mm. Herefter går vi i gang med at indhente konkurrerende tilbud på frokostordninger til jer. Vi står dermed for den tidskrævende udvælgelsesproces, og samler til sidst de tre tilbud, som matcher jeres behov allerbedst, så I til sidst blot skal vælge et af de tre tilbud på frokostordninger, vi har fundet til jer. Nemt, ikke?


Få bæredygtig frokostordning leveret til jeres kontor i Herlev

Hvis jeres virksomhed går op i bæredygtighed, dyrevelfærd og økologi, er I kommet til det rette sted. Vi samarbejder med frokostpartnere, der har forpligtet sig til at leve op til særlige krav, så I er sikret en bæredygtig frokostordning. For at mindske CO2-aftrykket så meget som muligt, vil vores lokale frokostpartnere levere frokostordning fra jeres nærområde samt  sørge for at sammensætte jeres frokostordning i Herlev ud fra sæsonens råvarer.


Styr selv jeres frokostordning i Herlev gennem vores fleksible platform og sæt jeres prisniveau og præferencer løbende

I sætter selv jeres prisniveau for en frokostordning i Herlev. Når I har prissat jeres ønskede frokostordning, indhenter vi tilbud, som matcher både pris og jeres behov. Dog ved vi, at få kroner kan have stor betydning for kvaliteten. Derfor tilbyder vi prøveuger, hvor I har mulighed for at afprøve forskellige køkkener til forskellige priser, så I kan mærke og opleve forskellen. Når I først er oprettet gennem vores platform, kan I nemt styre jeres frokostordning og vælge til og fra efter smag og behag og ikke mindst pris og mængde. I får dermed en af de mest fleksible frokostordninger på markedet og har fx også mulighed for en frokostordning, der blot består af en enkelt varm ret. Her er det eksempelvis muligt at få leveret firmafrokost fra et af de dyreste og bedste køkkener til en pris pr. kuvert på kun 45 kr. I får altså fuld fleksibilitet, så I kan finde frem til den perfekte frokostordning for jer og samtidig være sikre på, at jeres medarbejdere er tilfredse og har noget at se frem til hver dag.

Udfyld her og få et tilbud på en frokostordning

Tak - vi vender tilbage snarrest 🏃
Ups! Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Ofte stillede spørgsmål