serviceU

serviceU har arbejdet med erhvervsrengøring i København og omegn i mere end 20 år. Vi klarer erhvervsrengøring for virksomheder i alle størrelser og typer, både private virksomheder og offentlige institutioner og har fokus på et godt et godt arbejdsmiljø og høj kvalitet. Vi ser det som vores fornemste opgave at sikre gode arbejdsforhold i form af et højt hygiejneniveau, der til gengæld betyder mindre stress og sygdom i virksomheden.

Vi har ambitioner om mere og optages hver dag af, hvordan vi skaber bedre serviceoplevelser. Vejen dertil er mennesker, det er vi slet ikke i tvivl om, og det er med dette fokus, at vi udvikler vores forretning – fra menneske til menneske. Vi kan uden at blinke garantere professionelt arbejde, personlig service og fornuftige priser.

Erhvervsrengøring i København kan foregå på alle tider af døgnet på såvel kontorer som værksteder og produktionsfaciliteter. Vi er naturligvis fleksible i forhold til at sammensætte en rengøringsplan, der passer jer, så jeres virksomhed får gjort rent på den måde og på de tidspunkter, der passer bedst ind i virksomhedens rytme.

Vi ser vores kunders arbejdsplads som vores egen, Det er vigtigt for os, at I oplever personlighed og nærvær i det daglige samarbejde. Vi har en del services indenfor erhvervsrengøring, og tilbyder også alt fra vaskeservice, gulvbehandling til piccolineservice og håndværkerhjælp.

4.4
Rating

Tilbyder følgende services

Rengøring
Håndværkerrengøring
Hovedrengøring
Opskuring af gulve
Overfladebehandling af gulve
Rengøringsartikler
Skærmrensning
Tastaturrensning
Tæpperens
Vaskeservice

Samme pris som hvis du bestiller direkte fra rengøringsfirmaet, bare med bedre betingelser

Indhent et tilbud fra vores kvalitetsgodkendte rengøringsfirmaer i dag, så sammensætter de et tilbud og en rengøringsplan, der passer til jeres behov.

Officeguru får markedets laveste honorar, hvilket svarer til leverandørens besparelse på marketing og administration. Og du får derfor markedets mest fleksible betingelser og et rent kontor.

Få tilbud på erhvervsrengøring

Når du har bestilt dit tilbud, kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt. 🏃
Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Nem kommunikation med Officeguru chat app

Få en skræddersyet rengøringsplan og en nem måde at administrere jeres rengøringsaftale.

Officeguru chat app gør det nemt at styre dag-til-dag kommunikationen med rengøringsfirmaet.

Ændringer i rengøringsprogrammet bliver aldrig glemt i post-its, sedler eller emails – alt kommunikation er samlet i Officeguru.

Akutte behov løses altid, og du kan nemt bestille ekstra rengøring fx efter møder og fester.

"I bund og grund, tror jeg de fleste rengøringsfirmaer er ret ens, men den der energiske og positive tilgang, den kunne jeg rigtig godt lide, og den har jeg ikke mødt hos andre rengøringsvirksomheder"

Pia Barlebo

Office Manager

"Officeguru er omstillingsparate når vi har behov for at der skal gøres noget i en fart. Det er en stor fordel for mig, i en meget travl hverdag hvor tingene ofte skal gå stærkt."

Christian Von Der Recke

Managing Director

Ofte stillede spørgsmål