REXKYOO

Hos REXKYOO har vi erfaring med at gøre hverdagen nem for vores kunder, og vi har fokus på alle detaljer. En af vores fokusområder er at bidrage til en bæredygtig rengøring, og vi kan helt sikkert finde den bedste løsning for jeres virksomhed og kontor.

God hygiejne hænger sammen med rengøring og et godt indeklima, og vi sørger for at jeres at jeres medarbejdere kan møde ind til en ren arbejdsplads hver dag. Det er nemlig ikke uvæsentligt at sørge for at hygiejnen er i top. Mangelfuld hygiejne bidrager til udbredelsen af smitsomme sygdomme og resistente mikroorganismer. Infektionssygdomme er en stor belastning for den enkelte, men rammer også virksomheden i form af sygefravær og tabt arbejdsevne.

Som en ansvarsbevidst virksomhed, beskytter vi både miljøet, naturen, vores personale og kunder. Vores rengøringsmetoder sikrer en korrekt dosering, minimering af kemikalier og spildevand i kloakken, samtidig med at vi bidrager til minimering af CO2.

Derudover skåner vi vores personale for tunge løft, når de gør rent. Rengøringsbranchen kendetegnes typisk ved et hårdt arbejdsmiljø, skader og effektivitet, skæve arbejdstider og mange, der skifter job. Ved REXKYOO, gør vi det anderledes, sjovere og bedre! Vi kan ikke ændre arbejdstiderne, men vi kan ændre måden, vi arbejder på og de midler, vi bruger, og hvordan vi tager ansvar for hinanden. Vores medarbejdere er meget engagerede og loyale – og vi er stolte af vores serviceniveau og af hinanden.

4.5
Rating

Tilbyder følgende services

Rengøring
Hovedrengøring
Rengøringsartikler

Samme pris som hvis du bestiller direkte fra rengøringsfirmaet, bare med bedre betingelser

Indhent et tilbud fra vores kvalitetsgodkendte rengøringsfirmaer i dag, så sammensætter de et tilbud og en rengøringsplan, der passer til jeres behov.

Officeguru får markedets laveste honorar, hvilket svarer til leverandørens besparelse på marketing og administration. Og du får derfor markedets mest fleksible betingelser og et rent kontor.

Få tilbud på erhvervsrengøring

Når du har bestilt dit tilbud, kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt. 🏃
Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Nem kommunikation med Officeguru chat app

Få en skræddersyet rengøringsplan og en nem måde at administrere jeres rengøringsaftale.

Officeguru chat app gør det nemt at styre dag-til-dag kommunikationen med rengøringsfirmaet.

Ændringer i rengøringsprogrammet bliver aldrig glemt i post-its, sedler eller emails – alt kommunikation er samlet i Officeguru.

Akutte behov løses altid, og du kan nemt bestille ekstra rengøring fx efter møder og fester.

"I bund og grund, tror jeg de fleste rengøringsfirmaer er ret ens, men den der energiske og positive tilgang, den kunne jeg rigtig godt lide, og den har jeg ikke mødt hos andre rengøringsvirksomheder"

Pia Barlebo

Office Manager

"Officeguru er omstillingsparate når vi har behov for at der skal gøres noget i en fart. Det er en stor fordel for mig, i en meget travl hverdag hvor tingene ofte skal gå stærkt."

Christian Von Der Recke

Managing Director

Ofte stillede spørgsmål