Optiren

Optiren leverer professionel erhvervsrengøring, specialrengøring og hovedrengøring af høj kvalitet til virksomheder på Sjælland. Vi har 25+ års erfaring, og vores medarbejdere er dygtige, professionelle og kan varetage mange forskellige opgaver - fra kontorer til laboratorier.

Vi har fokus på kvalitet, stabilitet, fleksibilitet og konkurrencedygtige priser.

Vi prioriterer et tillidsfuldt forhold til vores kunder højt og følger op på vores samarbejde med løbende dialog og kvalitetskontrol. Vores målsætning er at være en god og interessant arbejdsplads for vores medarbejdere, og at skabe stor kundetilfredshed som er vejen til langvarige samarbejde.

Optiren tilbyder flere services indenfor rengøring af alt fra kontorer og butikker til laboratorier og sterile rum:

Daglig rengøring: Optimal daglig rengøring efter rengøringsplaner udarbejdet på baggrund af kundens behov. Med vores arbejde gør vi indeklimaet radikalt bedre og mindsker risikoen for allergi hos medarbejderne.

Hovedrengøring: Optimal hovedrengøring udføres på baggrund af kundens eksakte behov. Eks. ved flytning, efter firma arrangement, efter håndværkerarbejde og lign.

Rengøring af renrum og laboratorier: Professionel daglig og hovedrengøring af renrum, laboratorier og andre sterile rum. Med sterile moppesystemer og tilbehør kan vi varetage komplekse opgaver.

Vores største styrke er den høje kvalitet, som er synlig i alle opgaver, vi udfører. For at sikre denne høje kvalitet vil vi være aktive på flere indsatsområder og implementere kvalitetsforståelsen i hele organisationen, ved at gøre det til en del af vores virksomhedskultur. Vi sikrer og vedligeholder kvaliteten med vores gennemtænkte kvalitetssikring.

4.4
Rating

Tilbyder følgende services

Rengøring
Hovedrengøring
Håndværkerrengøring
Opskuring af gulve
Overfladebehandling af gulve
Rengøringsartikler

Samme pris som hvis du bestiller direkte fra rengøringsfirmaet, bare med bedre betingelser

Indhent et tilbud fra vores kvalitetsgodkendte rengøringsfirmaer i dag, så sammensætter de et tilbud og en rengøringsplan, der passer til jeres behov.

Officeguru får markedets laveste honorar, hvilket svarer til leverandørens besparelse på marketing og administration. Og du får derfor markedets mest fleksible betingelser og et rent kontor.

Få tilbud på erhvervsrengøring

Når du har bestilt dit tilbud, kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt. 🏃
Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Nem kommunikation med Officeguru chat app

Få en skræddersyet rengøringsplan og en nem måde at administrere jeres rengøringsaftale.

Officeguru chat app gør det nemt at styre dag-til-dag kommunikationen med rengøringsfirmaet.

Ændringer i rengøringsprogrammet bliver aldrig glemt i post-its, sedler eller emails – alt kommunikation er samlet i Officeguru.

Akutte behov løses altid, og du kan nemt bestille ekstra rengøring fx efter møder og fester.

"I bund og grund, tror jeg de fleste rengøringsfirmaer er ret ens, men den der energiske og positive tilgang, den kunne jeg rigtig godt lide, og den har jeg ikke mødt hos andre rengøringsvirksomheder"

Pia Barlebo

Office Manager

"Officeguru er omstillingsparate når vi har behov for at der skal gøres noget i en fart. Det er en stor fordel for mig, i en meget travl hverdag hvor tingene ofte skal gå stærkt."

Christian Von Der Recke

Managing Director

Ofte stillede spørgsmål