Dannebrog Service

Hos Dannebrog Service udfører vi kontorrengøring og erhvervsrengøring på kontorer i hele København, Storkøbenhavn og Nordsjælland. Om der er tale om store kontorbygninger eller mindre virksomheder, stiller vi og vores team sig klar.

Vores medarbejdere har nogle af de bedste arbejdsvilkår på markedet, som udover den gode løn betyder trygge, ordnede arbejdsforhold og et godt arbejdsmiljø. Vi skræddersyr løsningen efter, hvornår I ønsker, at vi skal gøre rent, samt hvor hyppigt vi skal gøre det.

Vi er naturligvis gode til at vaske, støvsuge, skrubbe og feje, men hvor I virkelig vil opleve, at vi skiller os fra mængden er, at størstedelen af vores organisation er bæredygtig og miljøvenlig. Vi kan bide skeer med de største, når det kommer til effektivitet og konkurrencedygtighed, og samtidig har vi bevaret den nærhed, nerve og fleksibilitet, der ofte kendetegner de mindre virksomheder.

Bliver I kunde hos Dannebrog Rengøring, har I truffet et valg om at lade et professionelt og ambitiøst selskab stå for rengøringen. Vi har specialiseret os i professionel rengøring af kontorer og virksomheder, og vi er også rige på erfaring i rengøring af skoler, dagtilbud og institutioner. Vi har mange års erfaring bag os som rengøringsvirksomhed og stolte over, at vi i dag står med en solid række referencer fra tilfredse, årelange kunder.

Kontorrengøring og erhvervsrengøring er en disciplin, vi ikke tager let på. For rengøringen har stor indflydelse på, hvordan medarbejderne i din virksomhed har det. Det danner grundlag for en god start på dagen og et miljø, der bidrager til trivsel og effektivitet. Den bedste kontorrengøring er den, du og medarbejderne ikke lægger mærke til – for så mangler der ikke noget. Så er alt præcis, som det skal være.

4.8
Rating

Tilbyder følgende services

Rengøring

Samme pris som hvis du bestiller direkte fra rengøringsfirmaet, bare med bedre betingelser

Indhent et tilbud fra vores kvalitetsgodkendte rengøringsfirmaer i dag, så sammensætter de et tilbud og en rengøringsplan, der passer til jeres behov.

Officeguru får markedets laveste honorar, hvilket svarer til leverandørens besparelse på marketing og administration. Og du får derfor markedets mest fleksible betingelser og et rent kontor.

Få tilbud på erhvervsrengøring

Når du har bestilt dit tilbud, kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt. 🏃
Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Nem kommunikation med Officeguru chat app

Få en skræddersyet rengøringsplan og en nem måde at administrere jeres rengøringsaftale.

Officeguru chat app gør det nemt at styre dag-til-dag kommunikationen med rengøringsfirmaet.

Ændringer i rengøringsprogrammet bliver aldrig glemt i post-its, sedler eller emails – alt kommunikation er samlet i Officeguru.

Akutte behov løses altid, og du kan nemt bestille ekstra rengøring fx efter møder og fester.

"I bund og grund, tror jeg de fleste rengøringsfirmaer er ret ens, men den der energiske og positive tilgang, den kunne jeg rigtig godt lide, og den har jeg ikke mødt hos andre rengøringsvirksomheder"

Pia Barlebo

Office Manager

"Officeguru er omstillingsparate når vi har behov for at der skal gøres noget i en fart. Det er en stor fordel for mig, i en meget travl hverdag hvor tingene ofte skal gå stærkt."

Christian Von Der Recke

Managing Director

Ofte stillede spørgsmål