Kragerup & Ko

Almindelig

Vegansk

Vegetar

Glutenfri

Laktosefri

Uden svinekød

Gedigen hjemmelavet mad med masser af grøntsager og krydderurter. Her får I stor variation i menuen. Hos Kragerup & Co laver vi autentisk og jordnær mad med kant - fra klassiske favoritter til retter inspireret fra alle verdenshjørner. Vi tænker altid i bæredygtighed, og arbejder hver dag aktivt på at udnytte hver enkelt råvare optimalt, så vi kan nedbringe overflødigt madspild. Køkkenchef, Jesper Kragerup har siden 2002 drevet Kragerup & Ko.

Efter mange år i branchen, både herhjemme og under mere eksotiske himmelstrøg, samler han hver dag de bedste opskrifter til en smagfuld frokostordning. Vi har en ambition om, at vores frokostretter altid skal skabe velvære og glæde. Og her vil du opleve sunde, smagfulde og farverige måltider lavet fra bunden af friske friske råvarer.

4.7

Rating

58

kr.

Min. kuvertpris

10

Pax

Min. kuvertantal

1

Smiley-rapport

Vis

Standardpakken indeholder

Pålæg

Rugbrød

Rig salat

Varm ret

Lyst brød

Kage

No items found.

Kragerup & Ko

frokostmenu

Mandag

Tirsdag

Varm ret

Spigetty med kødsåvs

Onsdag

Torsdag

Fredag

Klar til at prøve en vidunderlig frokostordning?

Hvis I gerne vil spare tid på administration, gøre det hele nemt for medarbejderne, og gøre frokosten til dagens højdepunkt, så er der ingen vej uden om en frokostordning fra Officeguru!

God & varieret frokost, uanset budget

Fakturering på den enkelte medarbejder

Danmarks bedste frokost app

Få tilbud på en frokostordning

Når du har bestilt dit tilbud, kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt. 🏃
Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

"Det bedste ved frokosten er den gode smag. Det er svært at finde køkkener, hvor maden faktisk smager af noget, men det gør det her!"

Isabella Sohrbeck

Savvy Revenue

"Rating må være en 10’er, især efter det nye frokostmodul er kommet på. Hvor det er nemt at melde kuverter ind. Og så fordi maden bare er lækker."

Frederikke Basler

LastObject

Ofte stillede spørgsmål