Leder du efter Østerbros bedste frokostordning?

Vælg mellem de bedste køkkener i Københavnsområdet

Vores køkkener er særligt udvalgt og leverer alle en smagfuld og varieret frokost

arrow

Udfyld her og få et tilbud på en frokostordning

Tak - vi vender tilbage snarrest 🏃
Ups! Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Over 350 innovative virksomheder benytter i dag vores platform

"Rating må være en 10’er, især efter det nye frokostmodul er kommet på. Hvor det er nemt at melde kuverter ind. Og så fordi maden bare er lækker."
Frederikke Basler
Personlig assistent
"Det bedste ved frokosten er den gode smag. Det er svært at finde køkkener, hvor maden faktisk smager af noget, men det gør det her!"
Isabella Sohrbeck
Office Manager
"Det bedste ved frokosten er den gode smag. Det er svært at finde køkkener, hvor maden faktisk smager af noget, men det gør det her! Alle er bare rigtig glade for frokosten vi modtager.
Isabella Sohrbeck
Office Manager
"Rating må være en 10’er, især efter det nye frokostmodul er kommet på. Hvor det er nemt at melde kuverter ind. Og så fordi maden bare er lækker."
Frederikke Basler
Personlig assistent
“Frokosten var helt igennem fantastisk. Alle har rost den! Det gjorde mig mega glad. Mad nok, smagte fantastisk, godt udvalg og levering var på slaget.”
Charlie Rødgaard
CCO

Høj kundetilfredshed

Alle køkkenpartnere på Officeguru leverer en kvalitetsfrokost. Prøveruger er perfekte til at finde den frokostordning der passer Jer.

Spar tid på administration

Få en frokostordning der er nem at administrere. Ændringer og individuelle ønsker håndteres i Officeguru app'en.

God & varieret frokost, uanset budget

Ud fra dit budget sikrer Officegurus partner køkkener en god, sund og varieret frokost, der ikke koster en bondegård.

Lad medarbejderne selv styre individuelle behov fx. vegetar eller allergi i Officeguru app'en

Styr antallet af kuverter dag-til-dag

Vælg mellem retterne køkkenet udbyder f.eks. vegetar eller flexitar

Tilgå ugens menu på mobilen

Bestil nemt flere kuverter til gæster på kontoret

Undgå madspild - Maden skal i maven, ikke i skraldespanden

Samme pris som hvis du bestiller direkte fra køkkenet, bare med bedre betingelser

Officeguru får markedets laveste honorar af køkken partneren, hvilket svarer til køkkenets besparelse på marketing og administration. Du får markedets mest fleksible betingelser og en god frokost.
Få et tilbud
Eksempler på køkkener du kan få tilbud fra
Nordic Catering
Meget fleksibel menusammensætning
Nordic Catering høster stor ros blandt vores kunder for deres fleksibilitet, varierende menu og smagfulde frokost.
på Trustpilot
Kragerup & Ko
Smag, energi og variation i højsædet
Kragerup & Co laver lækker mad med fokus at give energi. Ja - energi. Forvent også masser smag og variation.
på Trustpilot
Kejserindens Gryder
Portionsanrettet er intet problem
Hos Kejserindens Gryder får I en frokostordning udover det sædvanlige, altid til en overkommelig pris!
på Trustpilot

Frokostordning på Østerbro

Søger jeres virksomhed efter en god, sund og fleksibel frokostordning på Østerbro? Hos Officeguru hjælper vi jer med at finde den perfekte frokostordning til jer. Vi samarbejder med lokale frokostpartnere, som hver dag leverer lækker firmafrokost på Østerbro til både større og mindre virksomheder. Fælles for dem alle er, at de har høj kundetilfredshed i højsædet, og så brænder de alle sammen for at skabe en god og sund firmafrokost, hvor sæsonens råvarer er i fokus. Når I allierer jer med Officeguru, er I sikre på, at I ender ud med en frokostordning, som matcher lige netop jeres behov og ønsker, så både I og jeres medarbejdere hver dag har noget at se frem til, når klokken bliver 12. 


Spar både tid og penge og lad os hjælpe jer med at finde jeres frokostordning på Østerbro

Officegurus filosofi er, at kontorlivet skal være så nemt og ligetil for jer. Det betyder, at I gennem vores platform bl.a. skal kunne styre jeres daglige leverancer, herunder jeres frokostordning. Dermed sparer I nemlig både tid og penge på administration. Det fungerer i første omgang således, at I bliver bedt om at beskrive jeres ønsker, behov og præferencer til den perfekte frokostordning for jer. Herefter står vi for at indhente konkurrerende tilbud på frokostordninger på Østerbro, hvorfra vi vælger de tre frokostordninger, som matcher jer bedst. Vi står altså for det tidskrævende udvælgelsesarbejde, så I i sidste ende blot skal vælge hvilket af de tre tilbud på frokostordninger, I ønsker at køre med. Nemt, ikke?


Vælg fra og til og styr selv prisen på jeres frokostordning med vores fleksible platform 

Med vores fleksible platform kan I selv styre prisniveauet på jeres firmafrokost. Når I først har prissat jeres firmafrokost, indhenter vi konkurrerende tilbud, som matcher jeres behov. Vi ved dog godt, at der kan være stor forskel på kvaliteten alt afhængig af pris, og derfor tilbyder vi eksempelvis prøveuger, hvor I kan afprøve forskellige køkkener af til forskellige prisniveauer. Der kan nemlig være stor forskel på en firmafrokost til 55 kr. pr. kuvert over for en til 50 kr. pr. kuvert. Hos Officeguru stræber vi efter at give jer den mest fleksible frokostordning på markedet. Derfor har I også mulighed for at vælge til og fra i jeres firmafrokost. Fx kan I vælge bare at få en enkelt varm ret hver dag, og her er der mange penge at spare. For selvom den varme ret leveres fra et af vores lækreste og dyreste køkkener, kan denne type af frokostordning fås til en pris på kun 45 kr. pr. kuvert. Alt er muligt hos Officeguru, og valget er op til jer!

Skal jeres firmafrokost på Østerbro være bæredygtig?

Hvis jeres virksomhed går op i bæredygtighed, er I havnet det helt rigtige sted. Hos Officeguru samarbejder vi med frokostpartnere, som har forpligtet sig til at overholde særlige krav om økologi, dyrevelfærd og bæredygtighed. For at mindske CO2-udslippet yderligere, gør vi udelukkende brug af lokale partnere fra jeres nærområde, og så sørger alle køkkener for at sammensætte jeres firmafrokost ud fra sæsonens råvarer. Skulle I have behov for og lyst til en frokostordning, som er endnu grønnere og mere klimavenlig, har I selvfølgelig også mulighed for at få leveret vegetarisk eller vegansk firmafrokost til jeres kontor på Østerbro.


Udfyld her og få et tilbud på en frokostordning

Tak - vi vender tilbage snarrest 🏃
Ups! Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Ofte stillede spørgsmål