Leder du efter Nørrebros bedste frokostordning?

Vælg mellem de bedste køkkener i Københavnsområdet

Vores køkkener er særligt udvalgt og leverer alle en smagfuld og varieret frokost

arrow

Udfyld her og få et tilbud på en frokostordning

Tak - vi vender tilbage snarrest 🏃
Ups! Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Over 350 innovative virksomheder benytter i dag vores platform

"Rating må være en 10’er, især efter det nye frokostmodul er kommet på. Hvor det er nemt at melde kuverter ind. Og så fordi maden bare er lækker."
Frederikke Basler
Personlig assistent
"Det bedste ved frokosten er den gode smag. Det er svært at finde køkkener, hvor maden faktisk smager af noget, men det gør det her!"
Isabella Sohrbeck
Office Manager
"Det bedste ved frokosten er den gode smag. Det er svært at finde køkkener, hvor maden faktisk smager af noget, men det gør det her! Alle er bare rigtig glade for frokosten vi modtager.
Isabella Sohrbeck
Office Manager
"Rating må være en 10’er, især efter det nye frokostmodul er kommet på. Hvor det er nemt at melde kuverter ind. Og så fordi maden bare er lækker."
Frederikke Basler
Personlig assistent
“Frokosten var helt igennem fantastisk. Alle har rost den! Det gjorde mig mega glad. Mad nok, smagte fantastisk, godt udvalg og levering var på slaget.”
Charlie Rødgaard
CCO

Høj kundetilfredshed

Alle køkkenpartnere på Officeguru leverer en kvalitetsfrokost. Prøveruger er perfekte til at finde den frokostordning der passer Jer.

Spar tid på administration

Få en frokostordning der er nem at administrere. Ændringer og individuelle ønsker håndteres i Officeguru app'en.

God & varieret frokost, uanset budget

Ud fra dit budget sikrer Officegurus partner køkkener en god, sund og varieret frokost, der ikke koster en bondegård.

Lad medarbejderne selv styre individuelle behov fx. vegetar eller allergi i Officeguru app'en

Styr antallet af kuverter dag-til-dag

Vælg mellem retterne køkkenet udbyder f.eks. vegetar eller flexitar

Tilgå ugens menu på mobilen

Bestil nemt flere kuverter til gæster på kontoret

Undgå madspild - Maden skal i maven, ikke i skraldespanden

Samme pris som hvis du bestiller direkte fra køkkenet, bare med bedre betingelser

Officeguru får markedets laveste honorar af køkken partneren, hvilket svarer til køkkenets besparelse på marketing og administration. Du får markedets mest fleksible betingelser og en god frokost.
Få et tilbud
Eksempler på køkkener du kan få tilbud fra
Nordic Catering
Meget fleksibel menusammensætning
Nordic Catering høster stor ros blandt vores kunder for deres fleksibilitet, varierende menu og smagfulde frokost.
på Trustpilot
Kragerup & Ko
Smag, energi og variation i højsædet
Kragerup & Co laver lækker mad med fokus at give energi. Ja - energi. Forvent også masser smag og variation.
på Trustpilot
Kejserindens Gryder
Portionsanrettet er intet problem
Hos Kejserindens Gryder får I en frokostordning udover det sædvanlige, altid til en overkommelig pris!
på Trustpilot

Frokostordning på Nørrebro

Hos Offieguru hjælper vi jer med at finde en sund og lækker frokostordning på Nørrebro. Vi samarbejder med en masse dygtige frokostpartnere, som alle har høj kundetilfredshed og som hver dag gør deres ypperste for at levere den perfekte frokostordning til både store og mindre virksomheder. Gennem vores fleksible platform, hjælper vi jer med at finde ud af, hvem af vores lokale frokostpartnere, der matcher bedst til jer og jeres behov, så I kan få en frokostordning af højeste kvalitet og hver dag har en sund og god frokost at se frem til.


Lad os stå for at finde en frokostordning til jeres virksomhed på Nørrebro – og spar tid og penge

Det skal være så enkelt og ligetil som overhovedet muligt at finde jeres næste frokostordning. Med Officegurus smarte og fleksible platform kan i nemt styre jeres daglige leverancer, herunder jeres frokostordning på Nørrebro. Når I lader os hjælpe jer med at finde en frokostordning, sparer I både tid, penge og ressourcer på administration og samtidig er I sikret at få leveret en frokostordning, der passer lige netop til jeres ønsker. I første omgang fungerer det ved, at I beskriver jeres præferencer og behov til den perfekte frokostordning for jer, og herefter går vi i gang med at hente tilbud fra vores lokale frokostpartnere. Dermed står vi for den tidskrævende udvælgelsesproces, så I til sidst kun præsenteres for de tre tilbud på frokostordninger, der matcher jer allerbedst. Herfra er det kun for jer at træffe den endegyldige beslutning.


Går jeres virksomhed op i bæredygtighed? Hos Officeguru kan I få bæredygtig frokostordning på Nørrebro

Sørger jeres virksomhed for at passe på klimaet? Måske I har taget initiativer til en mere bæredygtig fremtid, og derfor også leder efter en frokostordning på Nørrebro, der matcher disse? Hos Officeguru samarbejder vi med frokostpartnere, som har forpligtet sig til krav om økologi, dyrevelfærd og bæredygtighed. Derudover gør vi brug af lokale køkkener fra jeres nærområde, så der ikke er alt for langt fra køkken til frokostbord. For at mindske CO2-udslippet yderligere, sørger vores frokostpartnere altid for at sammensætte jeres frokostordning ud fra sæsonens råvarer. Skulle I have behov for at få en endnu grønnere og mere klimavenlig frokostordning, er det selvfølgelig også muligt at få leveret en plantebaseret frokost.


Styr selv prisniveau og præferencer på jeres frokostordning med vores fleksible platform

Med Officegurus fleksible platform får I mulighed for selv at sætte prisniveau og ændre jeres præferencer ift. jeres frokostordning på Nørrebro. Når I har prissat jeres ønskede frokostordning, indhenter vi tilbud til jer. Skulle I dog have lyst til at prøve nogle forskellige køkkener af til forskellige prisniveauer, tilbyder vi prøveuger, så I kan mærke forskellen på kvaliteten. Vi ved nemlig, at der kan være stor forskel på kvalitet, selvom det kun drejer sig om få kroner. Men fleksibiliteten stopper ikke kun ved prøveugerne. I kan f.eks. også få en frokostordning, som består af en enkelt varm ret, men fra et af vores dyreste og bedste køkkener – i så fald er der mange penge at spare, da prisen på jeres frokostordning vil være 45 kr. pr. kuvert. Mulighederne er altså mange og fleksibiliteten stor, når I gør brug af vores platform. Dermed er der også god sandsynlighed for, at både I og jeres medarbejdere vil være glade og tilfredse, fordi I sammen har mulighed for at vælge til og fra og finde den frokostordning, der matcher lige netop jeres behov.


Udfyld her og få et tilbud på en frokostordning

Tak - vi vender tilbage snarrest 🏃
Ups! Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Ofte stillede spørgsmål