Leder du efter Frederiksbergs bedste frokostordning?

Vælg mellem de bedste køkkener i Københavnsområdet

Vores køkkener er særligt udvalgt og leverer alle en smagfuld og varieret frokost

arrow

Udfyld her og få et tilbud på en frokostordning

Tak - vi vender tilbage snarrest 🏃
Ups! Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Over 350 innovative virksomheder benytter i dag vores platform

"Rating må være en 10’er, især efter det nye frokostmodul er kommet på. Hvor det er nemt at melde kuverter ind. Og så fordi maden bare er lækker."
Frederikke Basler
Personlig assistent
"Det bedste ved frokosten er den gode smag. Det er svært at finde køkkener, hvor maden faktisk smager af noget, men det gør det her!"
Isabella Sohrbeck
Office Manager
"Det bedste ved frokosten er den gode smag. Det er svært at finde køkkener, hvor maden faktisk smager af noget, men det gør det her! Alle er bare rigtig glade for frokosten vi modtager.
Isabella Sohrbeck
Office Manager
"Rating må være en 10’er, især efter det nye frokostmodul er kommet på. Hvor det er nemt at melde kuverter ind. Og så fordi maden bare er lækker."
Frederikke Basler
Personlig assistent
“Frokosten var helt igennem fantastisk. Alle har rost den! Det gjorde mig mega glad. Mad nok, smagte fantastisk, godt udvalg og levering var på slaget.”
Charlie Rødgaard
CCO

Høj kundetilfredshed

Alle køkkenpartnere på Officeguru leverer en kvalitetsfrokost. Prøveruger er perfekte til at finde den frokostordning der passer Jer.

Spar tid på administration

Få en frokostordning der er nem at administrere. Ændringer og individuelle ønsker håndteres i Officeguru app'en.

God & varieret frokost, uanset budget

Ud fra dit budget sikrer Officegurus partner køkkener en god, sund og varieret frokost, der ikke koster en bondegård.

Lad medarbejderne selv styre individuelle behov fx. vegetar eller allergi i Officeguru app'en

Styr antallet af kuverter dag-til-dag

Vælg mellem retterne køkkenet udbyder f.eks. vegetar eller flexitar

Tilgå ugens menu på mobilen

Bestil nemt flere kuverter til gæster på kontoret

Undgå madspild - Maden skal i maven, ikke i skraldespanden

Samme pris som hvis du bestiller direkte fra køkkenet, bare med bedre betingelser

Officeguru får markedets laveste honorar af køkken partneren, hvilket svarer til køkkenets besparelse på marketing og administration. Du får markedets mest fleksible betingelser og en god frokost.
Få et tilbud
Eksempler på køkkener du kan få tilbud fra
Nordic Catering
Meget fleksibel menusammensætning
Nordic Catering høster stor ros blandt vores kunder for deres fleksibilitet, varierende menu og smagfulde frokost.
på Trustpilot
Kragerup & Ko
Smag, energi og variation i højsædet
Kragerup & Co laver lækker mad med fokus at give energi. Ja - energi. Forvent også masser smag og variation.
på Trustpilot
Kejserindens Gryder
Portionsanrettet er intet problem
Hos Kejserindens Gryder får I en frokostordning udover det sædvanlige, altid til en overkommelig pris!
på Trustpilot

Frokostordning på Frederiksberg

Mangler du og din virksomhed en lækker, sund og bæredygtig frokostordning til jeres kontor på Frederiksberg? Hos Officeguru hjælper vi jer med at indsamle tilbud på lækre frokostordninger, så I kan få firmafrokost hver dag af højeste kvalitet. Vores mange lokale frokostpartnere har forpligtet sig til at levere en god og varieret frokostordning, uanset hvad jeres budget er. Fælles for dem alle er, at de har høj kundetilfredshed, og at de brænder for at levere en lækker frokostordning baseret på gode og sunde råvarer. Vi hjælper jer med at finde frem til, hvem af vores frokostpartnere, der passer lige netop til jer og jeres behov, så I kan få leveret frokostordning på Frederiksberg af høj kvalitet hver dag.


Lad Officeguru indhente tilbud på frokostordninger til jeres kontor på Frederiksberg og spar både tid og penge

Når I benytter jer af Officegurus fleksible platform, og lader os hjælpe jer med at indhente konkurrerende tilbud på frokostordninger, sparer I både tid og penge på administration. Alt I skal gøre er i første omgang blot at beskrive, hvad jeres ønsker og behov er til den perfekte frokostordning. Det kunne fx være ift. pris, ønsker om plantebaseret frokost eller anden variation af frokosten m.m. Herefter indhenter vi konkurrerende tilbud fra de af vores frokostpartnere, der matcher jeres virksomhed på Frederiksberg bedst. Det betyder, at vi står for den svære og ofte tidskrævende udvælgelsesproces, så I til sidst blot skal vælge mellem de tre tilbud på frokostordninger, som vi har fundet til jer. 

Få leveret bæredygtig frokostordning på Frederiksberg og hjælp med at passe på klimaet 

Der er et stigende fokus på bæredygtighed, og det tager vi hos Officeguru alvorligt. Derfor samarbejder vi med frokostpartnere, som har forpligtet sig til særlige krav om bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd. Vi gør, hvad vi kan for at mindske CO2-aftrykket så meget som muligt. Bl.a. gør vi udelukkende brug af lokale partnere fra nærområdet, og de forskellige køkkener sørger for, at jeres frokostordning er sammensat ud fra sæsonens råvarer. Derudover er der selvfølgelig også mulighed for at få en ekstra grøn og klimavenlig frokostordning, i form af vegetarisk eller vegansk firmafrokost, hvis I ønsker dette – alt er muligt.


Med vores fleksible platform kan I nemt styre pris og præferencer på jeres frokostordning

Når I først har prissat jeres frokostordning, kan vi begynde at indhente konkurrerende tilbud, hvorfra vi vælger de tre bedste til jer. Herefter I kan vælge hvilket af de tre tilbud, der matcher lige præcis til jer og jeres behov. Hvis I har svært ved at vælge, eller hvis I har behov for at mærke forskellen på kvaliteten ift. prisniveau, tilbyder vi også prøveuger, så I kan give flere forskellige frokostordninger på Frederiksberg et forsøg. Der kan fx være stor forskel på en frokostordning, som koster 50 kr. pr. kuvert over for en, der koster 55 kr. pr. kuvert. Med vores platform får I en af markedets mest fleksible frokostordninger, og I kan nemt vælge til og fra ift. jeres pris og præferencer. Fx er det også muligt for jer at vælge en frokostordning, som blot består af en varm ret. Selvom maden leveres fra et af vores bedste og dyreste køkkener, kan I på den måde få en frokostordning på 45. kr. pr. kuvert. Med den høje fleksibilitet er I er sikre på, at I og jeres medarbejdere i sidste ende får en frokostordning, som alle er tilfredse med. 


Udfyld her og få et tilbud på en frokostordning

Tak - vi vender tilbage snarrest 🏃
Ups! Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Ofte stillede spørgsmål