Prøv en ny frokostordning i Rødovre gennem Officeguru - Test to køkkener på to uger

Vælg mellem de bedste køkkener i Københavnsområdet

Vores køkkener er særligt udvalgt og leverer alle en smagfuld og varieret frokost

arrow

Udfyld her og få et tilbud på en frokostordning

Tak - vi vender tilbage snarrest 🏃
Ups! Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Over 350 innovative virksomheder benytter i dag vores platform

"Rating må være en 10’er, især efter det nye frokostmodul er kommet på. Hvor det er nemt at melde kuverter ind. Og så fordi maden bare er lækker."
Frederikke Basler
Personlig assistent
"Det bedste ved frokosten er den gode smag. Det er svært at finde køkkener, hvor maden faktisk smager af noget, men det gør det her!"
Isabella Sohrbeck
Office Manager
"Det bedste ved frokosten er den gode smag. Det er svært at finde køkkener, hvor maden faktisk smager af noget, men det gør det her! Alle er bare rigtig glade for frokosten vi modtager.
Isabella Sohrbeck
Office Manager
"Rating må være en 10’er, især efter det nye frokostmodul er kommet på. Hvor det er nemt at melde kuverter ind. Og så fordi maden bare er lækker."
Frederikke Basler
Personlig assistent
“Frokosten var helt igennem fantastisk. Alle har rost den! Det gjorde mig mega glad. Mad nok, smagte fantastisk, godt udvalg og levering var på slaget.”
Charlie Rødgaard
CCO

Høj kundetilfredshed

Alle køkkenpartnere på Officeguru leverer en kvalitetsfrokost. Prøveruger er perfekte til at finde den frokostordning der passer Jer.

Spar tid på administration

Få en frokostordning der er nem at administrere. Ændringer og individuelle ønsker håndteres i Officeguru app'en.

God & varieret frokost, uanset budget

Ud fra dit budget sikrer Officegurus partner køkkener en god, sund og varieret frokost, der ikke koster en bondegård.

Lad medarbejderne selv styre individuelle behov fx. vegetar eller allergi i Officeguru app'en

Styr antallet af kuverter dag-til-dag

Vælg mellem retterne køkkenet udbyder f.eks. vegetar eller flexitar

Tilgå ugens menu på mobilen

Bestil nemt flere kuverter til gæster på kontoret

Undgå madspild - Maden skal i maven, ikke i skraldespanden

Samme pris som hvis du bestiller direkte fra køkkenet, bare med bedre betingelser

Officeguru får markedets laveste honorar af køkken partneren, hvilket svarer til køkkenets besparelse på marketing og administration. Du får markedets mest fleksible betingelser og en god frokost.
Få et tilbud
Eksempler på køkkener du kan få tilbud fra
Nordic Catering
Meget fleksibel menusammensætning
Nordic Catering høster stor ros blandt vores kunder for deres fleksibilitet, varierende menu og smagfulde frokost.
på Trustpilot
Kragerup & Ko
Smag, energi og variation i højsædet
Kragerup & Co laver lækker mad med fokus at give energi. Ja - energi. Forvent også masser smag og variation.
på Trustpilot
Kejserindens Gryder
Portionsanrettet er intet problem
Hos Kejserindens Gryder får I en frokostordning udover det sædvanlige, altid til en overkommelig pris!
på Trustpilot

Frokostordning i Rødovre

Søger jeres virksomhed efter en fleksibel og lækker frokostordning i Rødovre? I kommet til det rette sted. Hos Officeguru hjælper vi jer med at finde den frokostordning i Rødovre, der matcher lige netop jeres ønsker og behov. Vi samarbejder med lokale, dygtige frokostpartnere, som alle brænder for at levere frokost af allerhøjeste kvalitet. Fælles for dem alle er, at de har en tårnhøj kundetilfredshed og altid gør brug af sæsonens lækre og sunde råvarer. Vi hjælper jer med at finde frem til, hvem af vores frokostpartnere, der passer lige netop til jer, så I hver dag har noget at se frem til, når I skal spise frokost.


Spar både tid og penge og lad os hjælpe jer med at finde jeres frokostordning i Rødovre

Når I benytter jer af Officegurus fleksible platform, sparer I både tid, penge og ressourcer på administration. Vi har nemlig sat os for at gøre det så enkelt og nemt som overhovedet muligt for jer at finde en frokostordning i Rødovre, der passer til jer. I første omgang fungerer det ved, at I beskriver jeres præferencer, ønsker og behov til en frokostordning, og herefter indhenter vi tilbud fra vores lokale frokostpartnere. I sparer tid og ressourcer, fordi I lader os stå for udvælgelsesprocessen, da vores arbejde ligger i, at finde frem til de tre frokostpartnere, som matcher jer bedst. Det betyder, at I til sidst kun præsenteres for tre valgmuligheder, som I skal vælge ud fra. Nemt, ikke?


Styr selv jeres frokostordning og prisniveau med vores fleksible platform

Når I benytter Offcegurus platform til at styre jeres frokostordning i Rødovre, kan I vælge til og fra, som det passer jer. Det er også jer, som styrer prisniveauet. Når I har fastsat en pris på jeres frokostordning, indhenter vi de tilbud, som matcher til jeres pris og ønsker. Der kan dog være stor forskel i kvalitet, selv ved få kroner, og derfor tilbyder vi prøveuger, hvor I kan afprøve forskellige køkkener og dermed prisniveauer af. Det kunne fx være en frokost til 50 kr. pr. kuvert over for en frokost til 55 kr. pr. kuvert. Det skal være så fleksibelt og nemt for jer som muligt, når I styrer jeres frokostordning gennem vores platform. Derfor har I eksempelvis også mulighed for at vælge en frokostordning, som blot består af en enkelt varm ret. Dermed er der mange penge at spare, og I kan på den måde få en frokostordning på 45 kr. pr. ret, selvom I får frokost leveret fra vores bedste og dyreste køkken. 


Få bæredygtig frokostordning leveret til jeres kontor i Rødovre

Hvis I går op i bæredygtighed, og hvis det er vigtigt for jer at passe på klimaet, har vi selvfølgelig også en løsning til jer. Vi samarbejder med køkkener, der har forpligtet sig til at overholde krav til økologi, bæredygtighed og dyrevelfærd. Vores lokale frokostpartnere kommer desuden fra nærområdet, så der ikke er for lang transporttid fra køkken til frokostbord, og så sørger køkkenerne altid for at sammensætte jeres frokostordning ud fra sæsonens råvarer. På den måde forsøger vi at mindske CO2-udslippet så meget som muligt. Hvis I vil have en endnu grønnere og mere klimavenlig frokostordning i Rødovre, har I selvfølgelig også mulighed for at få leveret vegetarisk eller vegansk frokost hver dag. 


Udfyld her og få et tilbud på en frokostordning

Tak - vi vender tilbage snarrest 🏃
Ups! Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Ofte stillede spørgsmål