Leder du efter Nordsjællands bedste frokostordning?

Vælg mellem de bedste køkkener i Københavnsområdet

Vores køkkener er særligt udvalgt og leverer alle en smagfuld og varieret frokost

arrow

Udfyld her og få et tilbud på en frokostordning

Tak - vi vender tilbage snarrest 🏃
Ups! Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Over 350 innovative virksomheder benytter i dag vores platform

"Rating må være en 10’er, især efter det nye frokostmodul er kommet på. Hvor det er nemt at melde kuverter ind. Og så fordi maden bare er lækker."
Frederikke Basler
Personlig assistent
"Det bedste ved frokosten er den gode smag. Det er svært at finde køkkener, hvor maden faktisk smager af noget, men det gør det her!"
Isabella Sohrbeck
Office Manager
"Det bedste ved frokosten er den gode smag. Det er svært at finde køkkener, hvor maden faktisk smager af noget, men det gør det her! Alle er bare rigtig glade for frokosten vi modtager.
Isabella Sohrbeck
Office Manager
"Rating må være en 10’er, især efter det nye frokostmodul er kommet på. Hvor det er nemt at melde kuverter ind. Og så fordi maden bare er lækker."
Frederikke Basler
Personlig assistent
“Frokosten var helt igennem fantastisk. Alle har rost den! Det gjorde mig mega glad. Mad nok, smagte fantastisk, godt udvalg og levering var på slaget.”
Charlie Rødgaard
CCO

Høj kundetilfredshed

Alle køkkenpartnere på Officeguru leverer en kvalitetsfrokost. Prøveruger er perfekte til at finde den frokostordning der passer Jer.

Spar tid på administration

Få en frokostordning der er nem at administrere. Ændringer og individuelle ønsker håndteres i Officeguru app'en.

God & varieret frokost, uanset budget

Ud fra dit budget sikrer Officegurus partner køkkener en god, sund og varieret frokost, der ikke koster en bondegård.

Lad medarbejderne selv styre individuelle behov fx. vegetar eller allergi i Officeguru app'en

Styr antallet af kuverter dag-til-dag

Vælg mellem retterne køkkenet udbyder f.eks. vegetar eller flexitar

Tilgå ugens menu på mobilen

Bestil nemt flere kuverter til gæster på kontoret

Undgå madspild - Maden skal i maven, ikke i skraldespanden

Samme pris som hvis du bestiller direkte fra køkkenet, bare med bedre betingelser

Officeguru får markedets laveste honorar af køkken partneren, hvilket svarer til køkkenets besparelse på marketing og administration. Du får markedets mest fleksible betingelser og en god frokost.
Få et tilbud
Eksempler på køkkener du kan få tilbud fra
Nordic Catering
Meget fleksibel menusammensætning
Nordic Catering høster stor ros blandt vores kunder for deres fleksibilitet, varierende menu og smagfulde frokost.
på Trustpilot
Kragerup & Ko
Smag, energi og variation i højsædet
Kragerup & Co laver lækker mad med fokus at give energi. Ja - energi. Forvent også masser smag og variation.
på Trustpilot
Kejserindens Gryder
Portionsanrettet er intet problem
Hos Kejserindens Gryder får I en frokostordning udover det sædvanlige, altid til en overkommelig pris!
på Trustpilot

Frokostordning i Nordsjælland

Søger jeres virksomhed efter en lækker og fleksibel frokostordning i Nordsjælland? Hos Officeguru har vi sat os for, at I skal kunne få en af de mest fleksible frokostordninger på markedet. Derfor indhenter vi konkurrerende tilbud til jer fra vores lokale frokostpartnere, så I nemt og enkelt kan vælge, hvilken frokostordning der matcher jeres behov allerbedst. Fælles for alle vores frokostpartnere er, at de vægter høj kundetilfredshed rigtig højt. Derfor kan I altid være sikre på, at I hver dag får leveret en frokostordning til jeres kontor i Nordsjælland af højeste kvalitet sammensat ud fra sæsonens gode råvarer. 


Når I lader os hente tilbud på jeres frokostordning i Nordsjælland, kan I spare både tid og penge 

I sparer både tid og penge på administration, når I benytter jer af Officegurus platform. Vi har nemlig gjort det så nemt og fleksibelt som muligt for jer at klare daglige leverancer, som fx jeres frokostordning. Når I skal have hjælp til at finde jeres næste frokostordning i Nordsjælland, bliver I i første omgang spurgt ind til jeres ønsker og præferencer samt prisniveau. Herefter indhenter vi relevante tilbud til jer fra vores lokale frokostpartnere, og vi står dermed for den tidskrævende udvælgelsesproces, så I til sidst kun præsenteres for de tre tilbud, der matcher jer allerbedst. Så er der blot tilbage for jer at vælge den frokostordning, I ønsker. 


Passer I også på klimaet? Få bæredygtig frokostordning leveret til jeres virksomhed i Nordsjælland

Går jeres virksomhed op i, at jeres frokostordning er bæredygtig? Hos Officeguru ved vi, at bæredygtighed er i fokus, og derfor samarbejder vi med frokostpartnere, der har forpligtet sig til krav om bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd. For at mindske CO2-udslippet gør vi desuden brug af lokale frokostpartnere fra jeres nærområde i Nordsjælland, så der ikke er for langt fra køkken til frokostbord, og så sørger vores køkkener altid for at sammensætte jeres firmafrokost ud fra sæsonens råvarer. Hvis I har lyst til at gøre jeres frokostordning en tand mere grøn og klimavenlig, har I selvfølgelig også mulighed for at vælge en vegetarisk eller vegansk frokostordning. 


Med vores fleksible platform, kan I selv styre prisniveau og præferencer på jeres frokostordning

Når I benytter vores platform til at styre jeres frokostordning i Nordsjælland, er det jer selv der styrer både prisniveau og præferencer, og vi matcher jer kun med frokostordninger, som passer bedst til jer. Dog kan der være stor forskel på kvalitet ift. pris, og selv få kroner kan gøre en stor forskel på kvaliteten. Derfor tilbyder vi prøveuger, hvor I får mulighed for at prøve to-tre forskellige frokostordninger i Nordsjælland af, så I kan opleve forskellen, når man skruer på prisen. Med vores fleksible platform kan I vælge både til og fra og dermed selv styre jeres prisniveau og præferencer til den perfekte frokostordning for jer, og I har derfor også mulighed for at vælge bare en enkelt varm ret om dagen pr. medarbejder til kun 45 kr. – også selvom maden leveres fra et af vores dyreste og bedste køkkener. Alt er muligt hos Officeguru, og det vigtigste for os er, at I er glade og tilfredse, så I få leveret en frokostordning, som I kan se frem til hver dag. Udfyld her og få et tilbud på en frokostordning

Tak - vi vender tilbage snarrest 🏃
Ups! Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Ofte stillede spørgsmål