Leder du efter Københavns bedste frokostordning?

Vælg mellem de bedste køkkener i Københavnsområdet

Vores køkkener er særligt udvalgt og leverer alle en smagfuld og varieret frokost

arrow

Udfyld her og få et tilbud på en frokostordning

Tak - vi vender tilbage snarrest 🏃
Ups! Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Over 350 innovative virksomheder benytter i dag vores platform

"Rating må være en 10’er, især efter det nye frokostmodul er kommet på. Hvor det er nemt at melde kuverter ind. Og så fordi maden bare er lækker."
Frederikke Basler
Personlig assistent
"Det bedste ved frokosten er den gode smag. Det er svært at finde køkkener, hvor maden faktisk smager af noget, men det gør det her!"
Isabella Sohrbeck
Office Manager
"Det bedste ved frokosten er den gode smag. Det er svært at finde køkkener, hvor maden faktisk smager af noget, men det gør det her! Alle er bare rigtig glade for frokosten vi modtager.
Isabella Sohrbeck
Office Manager
"Rating må være en 10’er, især efter det nye frokostmodul er kommet på. Hvor det er nemt at melde kuverter ind. Og så fordi maden bare er lækker."
Frederikke Basler
Personlig assistent
“Frokosten var helt igennem fantastisk. Alle har rost den! Det gjorde mig mega glad. Mad nok, smagte fantastisk, godt udvalg og levering var på slaget.”
Charlie Rødgaard
CCO

Høj kundetilfredshed

Alle køkkenpartnere på Officeguru leverer en kvalitetsfrokost. Prøveruger er perfekte til at finde den frokostordning der passer Jer.

Spar tid på administration

Få en frokostordning der er nem at administrere. Ændringer og individuelle ønsker håndteres i Officeguru app'en.

God & varieret frokost, uanset budget

Ud fra dit budget sikrer Officegurus partner køkkener en god, sund og varieret frokost, der ikke koster en bondegård.

Lad medarbejderne selv styre individuelle behov fx. vegetar eller allergi i Officeguru app'en

Styr antallet af kuverter dag-til-dag

Vælg mellem retterne køkkenet udbyder f.eks. vegetar eller flexitar

Tilgå ugens menu på mobilen

Bestil nemt flere kuverter til gæster på kontoret

Undgå madspild - Maden skal i maven, ikke i skraldespanden

Samme pris som hvis du bestiller direkte fra køkkenet, bare med bedre betingelser

Officeguru får markedets laveste honorar af køkken partneren, hvilket svarer til køkkenets besparelse på marketing og administration. Du får markedets mest fleksible betingelser og en god frokost.
Få et tilbud
Eksempler på køkkener du kan få tilbud fra
Nordic Catering
Meget fleksibel menusammensætning
Nordic Catering høster stor ros blandt vores kunder for deres fleksibilitet, varierende menu og smagfulde frokost.
på Trustpilot
Kragerup & Ko
Smag, energi og variation i højsædet
Kragerup & Co laver lækker mad med fokus at give energi. Ja - energi. Forvent også masser smag og variation.
på Trustpilot
Kejserindens Gryder
Portionsanrettet er intet problem
Hos Kejserindens Gryder får I en frokostordning udover det sædvanlige, altid til en overkommelig pris!
på Trustpilot

Frokostordning i København

Går du og din virksomhed og leder efter en lækker og fleksibel frokostordning i København? Hos Officeguru henter vi tilbud på frokostordninger til jeres virksomhed, så I kan få firmafrokost af højeste kvalitet. Ved at lade os stå for at udvælge de bedste tilbud på frokostlevering til jer, sparer I tid, penge og ressourcer. Hos Officeguru samarbejder vi med en masse forskellige, lokale frokostpartnere, som brænder for at levere god og sund firmafrokost til alle typer af arbejdspladser i København. Samtlige af Officegurus frokostparnere har høj kundetilfredshed og har forpligtet sig til at levere sund og varieret firmafrokost uanset jeres frokostbudget. Vi hjælper jer med at finde ud af, hvem af vores frokostpartnere, der bedst matcher jer og jeres medarbejderes behov, så I kan få kvalitetssikret frokostlevering lige til døren hver dag mellem 9-11. 

Spar tid og penge – lad os hente tilbud på frokostordninger til jer 

Hos Officeguru bestræber vi os på, at I får den mest fleksible frokostordning på markedet. At vælge firmafrokost hos Officeguru skal være så nemt som muligt: Det skal være tidsbesparende og give mening for jer økonomisk. Når I skal vælge frokostordning, bliver I i første omgang bedt om at beskrive jeres behov, ønsker og præferencer til den perfekte frokostordning for jer. Det kan både være i form af prisniveau, fokus på bæredygtighed samt variation af firmafrokosten mm. Derefter går vi i gang med at undersøge jeres muligheder, for så at hente tilbud fra vores dygtige frokostpartnere. Vi står altså for den første (og ofte tidskrævende) udvælgelsesproces, så I til sidst kun bliver præsenteret for de tre tilbud på frokostordninger i København, der passer allerbedst til jer, og som I kan vælge ud fra. Nemt, ikke?

Fleksibel frokostordning – få frokostlevering fra kvalitetssikrede, lokale partnere i København

Mange medarbejdere glæder sig til frokosten; det er her man får en pause sammen med sine kollegaer – og også gerne får noget godt at spise. Vi og vores frokostpartnere tager jeres frokostlevering seriøst, så både I og jeres ansatte har noget at se frem til hver dag kl. 12. Når vi matcher jer med en frokostpartner, er I derfor altid sikret høj kvalitet, samt at jeres frokostordning leveres fra lokale partnere i København. I skal mærke, at vi har fleksibilitet i højsædet, og derfor er det muligt for jer gennem vores platform at ændre jeres frokostordning, hvis I har brug for det. Det kunne fx være, hvis I har lyst til at prøve en udelukkende plantebaseret frokost, eller hvis I vil forsøge jer med en frokostordning til billigere penge. Vi hjælper altid med at finde en løsning, der matcher jeres behov. 

Bæredygtig frokostlevering i København

Er det vigtigt for dig og din virksomhed, at jeres frokostordning er bæredygtig og går op i dyrevelfærd og økologi? Vi samarbejder med frokostpartnere, som har forpligtet sig til særlige krav og kan dokumentere økologi, dyrevelfærd og bæredygtighed. Det er bl.a. også derfor, vi kun gør brug af lokale frokostpartnere og sørger for, at jeres firmafrokost altid er sammensat ud fra sæsonens råvarer, hvilket er med til at sænke CO2-aftrykket.  

Men hvad så med en pris på frokostordning?

Gennem vores fleksible platform, er det jer, der styrer prisen på en frokostordning. I kan altså fra starten sætte et prisniveau, hvorefter vi indhenter de tilbud, der matcher jer. Vi ved dog, at få kroner kan gøre en stor forskel for kvaliteten af en frokostordning. Derfor laver vi prøveuger, hvor I har mulighed for at teste to-tre forskellige køkkener af, så I kan smage og opleve forskellen på pris og kvalitet. Hos Officeguru har I også mulighed for selv at vælge til og fra i jeres frokostordning, hvilket kan spare jer for mange penge. Hvis I eksempelvis blot ønsker en enkelt varm ret pr. medarbejder hver dag, kan I få leveret dette fra et af de dyreste og lækreste køkkener til kun 45. kr. pr. ret. I kan altså gennem vores platform selv sidde og “lege” med jeres frokostordning og finde ud af, hvilken type firmafrokost der giver mest mening for jer, jeres medarbejdere og jeres budget.

Udfyld her og få et tilbud på en frokostordning

Tak - vi vender tilbage snarrest 🏃
Ups! Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Ofte stillede spørgsmål