Frokostordning i København

God & varieret frokost, uanset budget

Fakturering på den enkelte medarbejder

Skift køkken fra uge til uge

Danmarks bedste frokost app

Få tilbud på en frokostordning

Når du har bestilt dit tilbud, kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt. 🏃
Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?
A picture of a tasty lunch

Over 350 innovative virksomheder benytter i dag vores platform

Så let er det

Find et køkken der passer til dig

Indhent tilbud på frokost

Start jeres nye frokostordning

Officeguru køkkener

Frokostordning fra Kragerup & Ko
Kragerup & Ko

Alm.

Vegansk/Vegetarisk

Gedigen hjemmelavet mad med stort fokus på det veganske og vegetariske måltid. Her får I stor variation i menuen.

4.7

Rating

59 kr.

Kuvertpris

10 Pax

Min. kuvertantal

Frokostordning fra Kejserindes Gryder
Kejserindens Gryder

Alm.

Vegansk/Vegetarisk

Allergivenlig

Lækre klassikere og moderne mad - altid med et særligt twist og passion for mad. En frokostordning udover det sædvanlige.

4.5

Rating

55 kr.

Gns. kuvertpris

10 Pax

Min. kuvertantal

Frokostordning fra Smagssans
Smagssans

Alm.

Vegansk/Vegetarisk

Allergivenlig

Mad er omsorg, mad skal være varieret og spændende og vi skal værne om den verden vi lever i.

4.2

Rating

57 kr.

Gns. kuvertpris

10 Pax

Min. kuvertantal

Frokostordning fra Københavner Køkkenet
Københavner Køkkenet

Alm.

Vegansk/Vegetarisk

Allergivenlig

En sund og velsmagende variation af den velkendte frokostbuffet. En frokostordning er mere end bare mad.

4.1

Rating

60 kr.

Gns. kuvertpris

10 Pax

Min. kuvertantal

Frokostordning fra Frokost Power
Frokost Power

Alm.

Vegansk/Vegetarisk

Allergivenlig

Halal

En frokostordning med udgangspunkt i snedkerkøkkenet. Gode solide klassiske retter for alle.

4.0

Rating

54 kr.

Gns. kuvertpris

10 Pax

Min. kuvertantal

Frokostordning fra Go Lunch
Go Lunch

Alm.

Vegansk/Vegetarisk

Allergivenlig

Halal

En frokostordning med Michelingener. Go Lunch garanterer masser af velsmag og en god mæthedsfornemmelse.

4.3

Rating

52,50 kr.

Gns. kuvertpris

6 Pax

Min. kuvertantal

Danmarks bedste frokost app

Officeguru har udviklet et frokostmodul, der gør hverdagen let som en leg. Den frokostansvarlige har fuldt overblik over kontorets bestillinger og kan nemt foretage løbende ændringer.

Bestem selv dine diætpræferencer fra dag til dag

Nem til- og framelding af medarbejdere og gæster

Se ugens menu

Klar til at prøve en vidunderlig frokostordning?

Hvis I gerne vil spare tid på administration, gøre det hele nemt for medarbejderne, og gøre frokosten til dagens højdepunkt, så er der ingen vej uden om en frokostordning fra Officeguru!

God & varieret frokost, uanset budget

Fakturering på den enkelte medarbejder

Danmarks bedste frokost app

Få tilbud på en frokostordning

Når du har bestilt dit tilbud, kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt. 🏃
Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

"Det bedste ved frokosten er den gode smag. Det er svært at finde køkkener, hvor maden faktisk smager af noget, men det gør det her!"

Isabella Sohrbeck

Savvy Revenue

"Rating må være en 10’er, især efter det nye frokostmodul er kommet på. Hvor det er nemt at melde kuverter ind. Og så fordi maden bare er lækker."

Frederikke Basler

LastObject

Frokostordning i København

Går du og din virksomhed og leder efter en lækker og fleksibel frokostordning i København? Hos Officeguru henter vi tilbud på frokostordninger til jeres virksomhed, så I kan få firmafrokost af højeste kvalitet. Ved at lade os stå for at udvælge de bedste tilbud på frokostlevering til jer, sparer I tid, penge og ressourcer. Hos Officeguru samarbejder vi med en masse forskellige, lokale frokostpartnere, som brænder for at levere god og sund firmafrokost til alle typer af arbejdspladser i København. Samtlige af Officegurus frokostparnere har høj kundetilfredshed og har forpligtet sig til at levere sund og varieret firmafrokost uanset jeres frokostbudget. Vi hjælper jer med at finde ud af, hvem af vores frokostpartnere, der bedst matcher jer og jeres medarbejderes behov, så I kan få kvalitetssikret frokostlevering lige til døren hver dag mellem 9-11. 

Spar tid og penge – lad os hente tilbud på frokostordninger til jer 

Hos Officeguru bestræber vi os på, at I får den mest fleksible frokostordning på markedet. At vælge firmafrokost hos Officeguru skal være så nemt som muligt: Det skal være tidsbesparende og give mening for jer økonomisk. Når I skal vælge frokostordning, bliver I i første omgang bedt om at beskrive jeres behov, ønsker og præferencer til den perfekte frokostordning for jer. Det kan både være i form af prisniveau, fokus på bæredygtighed samt variation af firmafrokosten mm. Derefter går vi i gang med at undersøge jeres muligheder, for så at hente tilbud fra vores dygtige frokostpartnere. Vi står altså for den første (og ofte tidskrævende) udvælgelsesproces, så I til sidst kun bliver præsenteret for de tre tilbud på frokostordninger i København, der passer allerbedst til jer, og som I kan vælge ud fra. Nemt, ikke?

Fleksibel frokostordning – få frokostlevering fra kvalitetssikrede, lokale partnere i København

Mange medarbejdere glæder sig til frokosten; det er her man får en pause sammen med sine kollegaer – og også gerne får noget godt at spise. Vi og vores frokostpartnere tager jeres frokostlevering seriøst, så både I og jeres ansatte har noget at se frem til hver dag kl. 12. Når vi matcher jer med en frokostpartner, er I derfor altid sikret høj kvalitet, samt at jeres frokostordning leveres fra lokale partnere i København. I skal mærke, at vi har fleksibilitet i højsædet, og derfor er det muligt for jer gennem vores platform at ændre jeres frokostordning, hvis I har brug for det. Det kunne fx være, hvis I har lyst til at prøve en udelukkende plantebaseret frokost, eller hvis I vil forsøge jer med en frokostordning til billigere penge. Vi hjælper altid med at finde en løsning, der matcher jeres behov. 

Bæredygtig frokostlevering i København

Er det vigtigt for dig og din virksomhed, at jeres frokostordning er bæredygtig og går op i dyrevelfærd og økologi? Vi samarbejder med frokostpartnere, som har forpligtet sig til særlige krav og kan dokumentere økologi, dyrevelfærd og bæredygtighed. Det er bl.a. også derfor, vi kun gør brug af lokale frokostpartnere og sørger for, at jeres firmafrokost altid er sammensat ud fra sæsonens råvarer, hvilket er med til at sænke CO2-aftrykket.  

Men hvad så med en pris på frokostordning?

Gennem vores fleksible platform, er det jer, der styrer prisen på en frokostordning. I kan altså fra starten sætte et prisniveau, hvorefter vi indhenter de tilbud, der matcher jer. Vi ved dog, at få kroner kan gøre en stor forskel for kvaliteten af en frokostordning. Derfor laver vi prøveuger, hvor I har mulighed for at teste to-tre forskellige køkkener af, så I kan smage og opleve forskellen på pris og kvalitet. Hos Officeguru har I også mulighed for selv at vælge til og fra i jeres frokostordning, hvilket kan spare jer for mange penge. Hvis I eksempelvis blot ønsker en enkelt varm ret pr. medarbejder hver dag, kan I få leveret dette fra et af de dyreste og lækreste køkkener til kun 45. kr. pr. ret. I kan altså gennem vores platform selv sidde og “lege” med jeres frokostordning og finde ud af, hvilken type firmafrokost der giver mest mening for jer, jeres medarbejdere og jeres budget.

Få et tilbud i dag

Ofte stillede spørgsmål