Leder du efter Ishøjs bedste frokostordning?

Vælg mellem de bedste køkkener i Københavnsområdet

Vores køkkener er særligt udvalgt og leverer alle en smagfuld og varieret frokost

arrow

Udfyld her og få et tilbud på en frokostordning

Tak - vi vender tilbage snarrest 🏃
Ups! Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Over 350 innovative virksomheder benytter i dag vores platform

"Rating må være en 10’er, især efter det nye frokostmodul er kommet på. Hvor det er nemt at melde kuverter ind. Og så fordi maden bare er lækker."
Frederikke Basler
Personlig assistent
"Det bedste ved frokosten er den gode smag. Det er svært at finde køkkener, hvor maden faktisk smager af noget, men det gør det her!"
Isabella Sohrbeck
Office Manager
"Det bedste ved frokosten er den gode smag. Det er svært at finde køkkener, hvor maden faktisk smager af noget, men det gør det her! Alle er bare rigtig glade for frokosten vi modtager.
Isabella Sohrbeck
Office Manager
"Rating må være en 10’er, især efter det nye frokostmodul er kommet på. Hvor det er nemt at melde kuverter ind. Og så fordi maden bare er lækker."
Frederikke Basler
Personlig assistent
“Frokosten var helt igennem fantastisk. Alle har rost den! Det gjorde mig mega glad. Mad nok, smagte fantastisk, godt udvalg og levering var på slaget.”
Charlie Rødgaard
CCO

Høj kundetilfredshed

Alle køkkenpartnere på Officeguru leverer en kvalitetsfrokost. Prøveruger er perfekte til at finde den frokostordning der passer Jer.

Spar tid på administration

Få en frokostordning der er nem at administrere. Ændringer og individuelle ønsker håndteres i Officeguru app'en.

God & varieret frokost, uanset budget

Ud fra dit budget sikrer Officegurus partner køkkener en god, sund og varieret frokost, der ikke koster en bondegård.

Lad medarbejderne selv styre individuelle behov fx. vegetar eller allergi i Officeguru app'en

Styr antallet af kuverter dag-til-dag

Vælg mellem retterne køkkenet udbyder f.eks. vegetar eller flexitar

Tilgå ugens menu på mobilen

Bestil nemt flere kuverter til gæster på kontoret

Undgå madspild - Maden skal i maven, ikke i skraldespanden

Samme pris som hvis du bestiller direkte fra køkkenet, bare med bedre betingelser

Officeguru får markedets laveste honorar af køkken partneren, hvilket svarer til køkkenets besparelse på marketing og administration. Du får markedets mest fleksible betingelser og en god frokost.
Få et tilbud
Eksempler på køkkener du kan få tilbud fra
Nordic Catering
Meget fleksibel menusammensætning
Nordic Catering høster stor ros blandt vores kunder for deres fleksibilitet, varierende menu og smagfulde frokost.
på Trustpilot
Kragerup & Ko
Smag, energi og variation i højsædet
Kragerup & Co laver lækker mad med fokus at give energi. Ja - energi. Forvent også masser smag og variation.
på Trustpilot
Kejserindens Gryder
Portionsanrettet er intet problem
Hos Kejserindens Gryder får I en frokostordning udover det sædvanlige, altid til en overkommelig pris!
på Trustpilot

Frokostordning i Ishøj

Mangler du og din virksomhed en lækker og fleksibel frokostordning i Ishøj? Hos Officeguru hjælper vi jer med at finde en frokostordning, der matcher lige netop jer og jeres behov. Vi indhenter konkurrerende tilbud, som I kan vælge ud fra, så det er så nemt og enkelt for jer som muligt at finde jeres næste frokostordning i Ishøj. Vores frokostpartnere har alle høj kundetilfredshed til fælles, og så brænder de for at levere god og sund frokost af højeste kvalitet hver dag. Vi hjælper jer med at finde ud af, hvem af vores lokale frokostpartnere, der passer til jer, så I hver dag kan få leveret lækker firmafrokost til jeres kontor i Ishøj. 


Spar tid og penge og lad os hente tilbud på en frokostordning til jeres kontor i Ishøj

Når I benytter jer af Officegurus fleksible platform til at hente tilbud på frokostordninger i Ishøj samt til at styre jeres daglige leverancer, sparer I både tid og penge på administration. Vi ved, at det kan være svært at finde en ordentlig frokostordning, og derfor er det vigtigt for os, at I får en så fleksibel frokostordning som muligt. Det skal være enkelt og ligetil for jer at finde den perfekte frokostordning. Derfor er alt, I skal gøre, i første omgang blot at beskrive jeres ønsker og præferencer; det kunne fx være ift. pris, variation af frokosten, ønsker til vegetarisk frokost mm. Herefter indhenter vi tilbud fra konkurrerende køkkener og står efterfølgende for den tidskrævende udvælgelsesproces. Når vi har fundet de tre tilbud, der matcher jer bedst, bliver I præsenteret for dem, og så er jeres sidste job at vælge, hvilket tilbud, I helst vil benytte jer af. Nemt, ikke?


Pas på klimaet og få bæredygtig frokostordning leveret i Ishøj

Vi ved, at bæredygtighed er et vigtigt fokuspunkt for mange. Derfor samarbejder vi med frokostpartnere, der har forpligtet sig til særlige krav om bæredygtighed, dyrevelfærd og økologi, så I kan få ønsket om en grønnere frokostordning til at gå i opfyldelse. Vores lokale frokostpartnere leverer frokost til jer fra nærområdet og sørger desuden for at sammensætte jeres frokostordning ud fra sæsonens gode råvarer. På den måde mindsker vi sammen CO2-aftrykket. I har selvfølgelig også mulighed for at få en udelukkende plantebaseret frokostordning i form af vegetarisk eller vegansk mad, hvis I vil gøre frokosten endnu grønnere og mere klimavenlig – alt er muligt!


Styr selv pris og præferencer til jeres frokostordning gennem vores fleksible frokostordning 

Prisen på en frokostordning i Ishøj afhænger af jeres prisniveau. Dog ved vi, at kvaliteten af en frokostordning kan afhænge af få kroners forskel, og derfor tilbyder vi prøveuger, hvis I har lyst til at afprøve forskellige køkkener og prisniveauer af. Når I først er oprettet gennem vores platform, kan I nemt styre jeres pris og præferencer ift. jeres frokostordning. Dermed kan I eksempelvis afprøve en frokost til 50 kr. pr. kuvert over for en frokost til 55 kr. pr. kuvert. Derudover kan I fx også vælge, at I kun vil have en varm ret til frokost – det kan sparer jer for en masse penge, også selvom I får maden leveret fra et af vores dyreste køkkener. Med vores fleksible platform kan I sammen med os og jeres medarbejdere finde ud af, hvilken frokostordning, der matcher jer bedst, så I hver dag fremover har noget at se frem til. 


Udfyld her og få et tilbud på en frokostordning

Tak - vi vender tilbage snarrest 🏃
Ups! Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Ofte stillede spørgsmål