Leder du efter Glostrups bedste frokostordning?

Vælg mellem de bedste køkkener i Københavnsområdet

Vores køkkener er særligt udvalgt og leverer alle en smagfuld og varieret frokost

arrow

Udfyld her og få et tilbud på en frokostordning

Tak - vi vender tilbage snarrest 🏃
Ups! Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Over 350 innovative virksomheder benytter i dag vores platform

"Rating må være en 10’er, især efter det nye frokostmodul er kommet på. Hvor det er nemt at melde kuverter ind. Og så fordi maden bare er lækker."
Frederikke Basler
Personlig assistent
"Det bedste ved frokosten er den gode smag. Det er svært at finde køkkener, hvor maden faktisk smager af noget, men det gør det her!"
Isabella Sohrbeck
Office Manager
"Det bedste ved frokosten er den gode smag. Det er svært at finde køkkener, hvor maden faktisk smager af noget, men det gør det her! Alle er bare rigtig glade for frokosten vi modtager.
Isabella Sohrbeck
Office Manager
"Rating må være en 10’er, især efter det nye frokostmodul er kommet på. Hvor det er nemt at melde kuverter ind. Og så fordi maden bare er lækker."
Frederikke Basler
Personlig assistent
“Frokosten var helt igennem fantastisk. Alle har rost den! Det gjorde mig mega glad. Mad nok, smagte fantastisk, godt udvalg og levering var på slaget.”
Charlie Rødgaard
CCO

Høj kundetilfredshed

Alle køkkenpartnere på Officeguru leverer en kvalitetsfrokost. Prøveruger er perfekte til at finde den frokostordning der passer Jer.

Spar tid på administration

Få en frokostordning der er nem at administrere. Ændringer og individuelle ønsker håndteres i Officeguru app'en.

God & varieret frokost, uanset budget

Ud fra dit budget sikrer Officegurus partner køkkener en god, sund og varieret frokost, der ikke koster en bondegård.

Lad medarbejderne selv styre individuelle behov fx. vegetar eller allergi i Officeguru app'en

Styr antallet af kuverter dag-til-dag

Vælg mellem retterne køkkenet udbyder f.eks. vegetar eller flexitar

Tilgå ugens menu på mobilen

Bestil nemt flere kuverter til gæster på kontoret

Undgå madspild - Maden skal i maven, ikke i skraldespanden

Samme pris som hvis du bestiller direkte fra køkkenet, bare med bedre betingelser

Officeguru får markedets laveste honorar af køkken partneren, hvilket svarer til køkkenets besparelse på marketing og administration. Du får markedets mest fleksible betingelser og en god frokost.
Få et tilbud
Eksempler på køkkener du kan få tilbud fra
Nordic Catering
Meget fleksibel menusammensætning
Nordic Catering høster stor ros blandt vores kunder for deres fleksibilitet, varierende menu og smagfulde frokost.
på Trustpilot
Kragerup & Ko
Smag, energi og variation i højsædet
Kragerup & Co laver lækker mad med fokus at give energi. Ja - energi. Forvent også masser smag og variation.
på Trustpilot
Kejserindens Gryder
Portionsanrettet er intet problem
Hos Kejserindens Gryder får I en frokostordning udover det sædvanlige, altid til en overkommelig pris!
på Trustpilot

Frokostordning i Glostrup 

Mangler jeres virksomhed i Glostrup en god og fleksibel frokostordning? Hos Officeguru hjælper vi jer med at indhente konkurrerende tilbud fra vores dygtige og lokale frokostpartnere, så I kan få lige netop den frokostordning der passer til jer. Vores frokostpartnere leverer hver dag sund og varieret firmafrokost til vores kunder, uanset budget. Fælles for alle vores frokostpartnere er, at de har høj kundetilfredshed, og at de går op i, at jeres frokostordning er sammensat af lækre og sunde råvarer. Gennem vores fleksible platform, hjælper vi jer med at indhente tilbud på de frokostordninger i Glostrup, som matcher jeres behov. Så kan i nemlig hver dag se frem til en lækker frokost af højeste kvalitet.


Når I lader os hjælpe jer med at finde en frokostordning i Glostrup, sparer I både tid og penge 

Officegurus platform er designet til, at det skal gøre kontorlivet for jer og jeres medarbejdere så nemt og ligetil som muligt. Det indebærer selvfølgelig også jeres frokostordning, som vi bestræber os på at gøre til den mest fleksible på markedet. Når I benytter jer af Officegurus platform til at styre jeres daglige leverancer, og fx lader os hjælpe jer med at hente tilbud på frokostordninger i Glostrup, sparer I både tid og penge på administration. Det eneste I skal gøre er, at beskrive jeres ønsker og behov til den perfekte frokostordning for jer. Det kunne fx være prisniveau, særlige behov om vegetarisk frokost mm. Herefter går vi i gang med at indhente tilbud til jer på de frokostordninger, der matcher jer allerbedst. Vi står altså for den tidskrævende udvælgelsesproces, så I til sidst kun præsenteres for tre frokostordninger, som I skal vælge ud fra. Nemt, ikke?


Få bæredygtig frokostordning leveret hver dag til jeres kontor i Glostrup

Går I op i bæredygtighed, dyrevelfærd og økologi? Hvis jeres virksomhed vil have en grønnere og mere bæredygtig frokostordning, er i havnet det rette sted. Hos Officeguru samarbejder vi med frokostpartnere, som har forpligtet sig til særlige krav om økologi, dyrevelfærd og bæredygtighed, og de sørger altid for at sammensætte jeres frokostordning ud fra sæsonens råvarer. Derudover gør vi kun brug af lokale frokostpartnere fra jeres nærområde, hvilket alt sammen er med til at sænke CO2-aftrykket. Desuden er der selvfølgelig mulighed for at vælge en plantebaseret frokostordning i form af eksempelvis  vegetarisk eller vegansk mad, hvilket kan være med til at bidrage til en grønnere frokostordning. Det er op til jer, og alt er muligt! 


Styr selv jeres pris og ønsker til jeres frokostordning gennem vores fleksible platform

Prisen på en frokostordning i Glostrup afhænger af jeres prisniveau. Når I først har prissat jeres frokostordning, leder vi efter konkurrerende tilbud, som matcher både jeres pris, præferencer og behov. Når I først er benytter jer af vores platform, kan I selv både vælge til og fra. Vi ved f.eks., at få kroner kan gøre en stor forskel ift. kvalitet, og derfor tilbyder vi prøveuger, så I kan få mulighed for at afprøve forskellige køkkener til forskellige priser og dermed mærke og opleve forskellen. Kvaliteten på en frokostordning kan afhænge af selv få kroners forskel, men også af mængde. Hvis I f.eks. blot vil have en enkelt varm ret hver dag, kan I få jeres frokostordning fra et af de lækreste køkkener, vi har, til kun 45 kr. pr. kuvert. Med vores platform, kan I altid ændre jeres præferencer til en frokostordning, så I er sikre på, at alle virksomhedens ansatte er tilfredse og har noget at se frem til hver dag.


Udfyld her og få et tilbud på en frokostordning

Tak - vi vender tilbage snarrest 🏃
Ups! Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Ofte stillede spørgsmål