Leder du efter Gentoftes bedste frokostordning?

Vælg mellem de bedste køkkener i Københavnsområdet

Vores køkkener er særligt udvalgt og leverer alle en smagfuld og varieret frokost

arrow

Udfyld her og få et tilbud på en frokostordning

Tak - vi vender tilbage snarrest 🏃
Ups! Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Over 350 innovative virksomheder benytter i dag vores platform

"Rating må være en 10’er, især efter det nye frokostmodul er kommet på. Hvor det er nemt at melde kuverter ind. Og så fordi maden bare er lækker."
Frederikke Basler
Personlig assistent
"Det bedste ved frokosten er den gode smag. Det er svært at finde køkkener, hvor maden faktisk smager af noget, men det gør det her!"
Isabella Sohrbeck
Office Manager
"Det bedste ved frokosten er den gode smag. Det er svært at finde køkkener, hvor maden faktisk smager af noget, men det gør det her! Alle er bare rigtig glade for frokosten vi modtager.
Isabella Sohrbeck
Office Manager
"Rating må være en 10’er, især efter det nye frokostmodul er kommet på. Hvor det er nemt at melde kuverter ind. Og så fordi maden bare er lækker."
Frederikke Basler
Personlig assistent
“Frokosten var helt igennem fantastisk. Alle har rost den! Det gjorde mig mega glad. Mad nok, smagte fantastisk, godt udvalg og levering var på slaget.”
Charlie Rødgaard
CCO

Høj kundetilfredshed

Alle køkkenpartnere på Officeguru leverer en kvalitetsfrokost. Prøveruger er perfekte til at finde den frokostordning der passer Jer.

Spar tid på administration

Få en frokostordning der er nem at administrere. Ændringer og individuelle ønsker håndteres i Officeguru app'en.

God & varieret frokost, uanset budget

Ud fra dit budget sikrer Officegurus partner køkkener en god, sund og varieret frokost, der ikke koster en bondegård.

Lad medarbejderne selv styre individuelle behov fx. vegetar eller allergi i Officeguru app'en

Styr antallet af kuverter dag-til-dag

Vælg mellem retterne køkkenet udbyder f.eks. vegetar eller flexitar

Tilgå ugens menu på mobilen

Bestil nemt flere kuverter til gæster på kontoret

Undgå madspild - Maden skal i maven, ikke i skraldespanden

Samme pris som hvis du bestiller direkte fra køkkenet, bare med bedre betingelser

Officeguru får markedets laveste honorar af køkken partneren, hvilket svarer til køkkenets besparelse på marketing og administration. Du får markedets mest fleksible betingelser og en god frokost.
Få et tilbud
Eksempler på køkkener du kan få tilbud fra
Nordic Catering
Meget fleksibel menusammensætning
Nordic Catering høster stor ros blandt vores kunder for deres fleksibilitet, varierende menu og smagfulde frokost.
på Trustpilot
Kragerup & Ko
Smag, energi og variation i højsædet
Kragerup & Co laver lækker mad med fokus at give energi. Ja - energi. Forvent også masser smag og variation.
på Trustpilot
Kejserindens Gryder
Portionsanrettet er intet problem
Hos Kejserindens Gryder får I en frokostordning udover det sædvanlige, altid til en overkommelig pris!
på Trustpilot

Frokostordning i Gentofte

Leder du og din virksomhed efter en lækker og ikke mindst fleksibel frokostordning i Gentofte? Hos Officeguru hjælper vi jer med at indhente konkurrerende tilbud fra flere forskellige frokostordninger, så I har mulighed for at få firmafrokost hver dag, der passer lige netop til jeres behov. Vores lokale frokostpartnere brænder for at levere god og sund frokost, og fælles for dem alle er, at de har kundetilfredshed i højsædet. De har alle sammen forpligtet sig til at levere god frokost af høj kvalitet, uanset hvad jeres budget er. Med vores platform, hjælper vi jer med at finde de bedste tilbud på frokostordninger i Gentofte til jer, så I hver dag kan få leveret frokost baseret på lækre og sunde råvarer. 


Spar tid og penge og lad os stå for at indhente tilbud til jer på frokostordninger i Gentofte

Det skal være så enkelt og nemt som muligt for jer at vælge frokostordning til jeres kontor i Gentofte, og når I lader Officeguru hjælpe jer med at finde den perfekte frokostordning, sparer I både tid og penge på administration. Gennem vores platform får I den størst mulige fleksibilitet. I første omgang er det eneste, I skal gøre, at beskrive jeres behov og ønsker til jeres frokostordning i Gentofte. Det kunne fx være ift. pris, variation af frokosten eller særlige præferencer ift. plantebaseret kost mm. Derefter går vi i gang med at indhente tilbud og finder så frem til de tre, der matcher jeres behov bedst. Vi står altså for den tidskrævende udvælgelsesproces, så jeres opgave i sidste ende blot er at vælge den frokostordning, I helst vil have. Skulle I have behov for at ændre på jeres frokostordning eller afprøve en frokostordning til en anden pris eller fra et andet køkken, kan I nemt vælge til og fra gennem vores platform. 


Bæredygtig frokostordning i Gentofte til jer, der vil passe på klimaet

Er bæredygtighed et vigtigt fokuspunkt for jer? Hos Officeguru samarbejder vi med frokostpartnere, der har forpligtet sig til at kunne dokumentere bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd. Derudover er vores lokale frokostpartnere fra jeres nærområde, så vejen fra køkkenet til jeres frokostbord ikke er for lang. Jeres frokostordning vil altid være sammensat ud fra sæsonens lækre råvarer, hvilket også er med til at sænke CO2-aftrykket – og så har I selvfølgelig også mulighed for at få leveret en plantebaseret frokostordning, hvad end den skal være vegetarisk eller vegansk. Det er op til jer, og alt er muligt!


Styr selv prisniveau og præferencer på jeres frokostordning med vores fleksible platform

Med en frokostordning gennem Officegurus platform, kan I selv styre prisniveauet. Vi altid sørger for at matche jer med de frokostordninger, der passer bedst ift. jeres ønsker og pris. Dog ved vi, hvordan få kroner kan påvirke kvaliteten, og derfor tilbyder vi prøveuger, hvor I har mulighed for at afprøve forskellige frokostordninger i Gentofte, så I kan mærke forskellen på pris og kvalitet. Fx er der stor forskel på en frokost til 50 kr. pr. kuvert over for en frokost til 55 kr. pr. kuvert. Gennem vores fleksible platform, kan I både vælge til og fra, og I kan selv styre både prisniveau samt ønsker til jeres frokostordning. Så er I altid sikre på, at I og jeres medarbejdere er glade og tilfredse og har noget at se frem til hver dag.

Udfyld her og få et tilbud på en frokostordning

Tak - vi vender tilbage snarrest 🏃
Ups! Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Ofte stillede spørgsmål