Madkonceptet

Almindelig

Glutenfri

Vegansk

Vegetar

Laktosefri

Uden svinekød

Madkonceptet vægter variation højt, og derfor er to dage heller ikke ens, når du modtager mad fra Madkonceptet - vi sætter en ære i at videreudvikle og nytænke vores opskrifter.

Vi følger hele tiden udviklingen inden for den gastronomiske verden, og med dette følger også fokus på den grønne omstilling.

Hos Madkonceptet lever vi efter 5 kerneværdier, kvalitet, service, fleksibilitet, ærlighed og kreativitet, og vi leverer en frokostordning med inspirerende kvalitetsmad, som kun er tilberedt af de bedste råvarer – friske og lokale. Vi tager udgangspunkt i, at jeres frokost skal være sund og velsmagende, og at der skal være noget for enhver, så ingen går skuffede eller sultne fra bordet.

Vi ønsker ikke at gøre forskel, så derfor koster det ikke ekstra at få vegetariske, veganske, glutenfri eller laktosefri alternativer samt alternativer til svinekød på den varme ret.

4.4

Rating

Fra

62

kr.

Min. kuvertpris
Ekskl. moms

10

Pax

Min. kuvertantal

Smiley-rapport

Standardpakken indeholder

Varm ret

Rig salat

Pålæg

Rugbrød

Lyst brød

Kage

No items found.

Madkonceptet

frokostmenu

Mandag

Tirsdag

Varm ret

Spigetty med kødsåvs

Onsdag

Torsdag

Fredag

Klar til at prøve en vidunderlig frokostordning?

Hvis I gerne vil spare tid på administration, gøre det hele nemt for medarbejderne, og gøre frokosten til dagens højdepunkt, så er der ingen vej uden om en frokostordning fra Officeguru!

God & varieret frokost, uanset budget

Fakturering på den enkelte medarbejder

Danmarks bedste frokost app

Få tilbud på en frokostordning

Når du har bestilt dit tilbud, kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt. 🏃
Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

"Det bedste ved frokosten er den gode smag. Det er svært at finde køkkener, hvor maden faktisk smager af noget, men det gør det her!"

Isabella Sohrbeck

Savvy Revenue

"Rating må være en 10’er, især efter det nye frokostmodul er kommet på. Hvor det er nemt at melde kuverter ind. Og så fordi maden bare er lækker."

Frederikke Basler

LastObject

Ofte stillede spørgsmål