Leder du efter Østerbros bedste rengøringsfirma?

Få en skarp pris på miljøvenlig rengøring af jeres kontor eller virksomhed

Vælg mellem de bedste rengøringsfirmaer i Københavnsområdet.

Samtlige partnere er kvalitetsgodkendt ud fra Officegurus egen 28 års erfaring med at drive rengøringsfirma.

Ændringer eller variation i rengøringsprogrammet bliver aldrig glemt i post-its, sedler eller emails.

Få tilbud på erhversrengøring

Når du har bestilt dit tilbud, kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt. 🏃
Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Over 350 innovative virksomheder benytter i dag vores platform

Høj kundetilfredshed

Officeguru uddanner rengøringspartnerne på platfomren i at sammensætte en optimal rengøringsplan, hvilket giver jer tryghed for god rengøring.

Spar tid på administration

Få en rengøringsordning der er nem at administrere. Rengøringsplan, ændringer og individuelle ønsker håndteres i Officeguru app'en.

Altid tilgængelig

Tilgængelighed er en forudsætning for et godt partnerskab. Officegurus kundeservice bekræfter derfor modtagelse af samtlige beskeder indenfor fire timer.

Ønsker du en moderne måde at styre kontorets rengøring på?

Officeguru platformen digitaliserer dag-til-dag kommunikationen med leverandører, så der altid er klare aftaler.

Akutte behov løses altid. Officeguru har størrelsen til altid at håndtere akut opståede opgaver.

Fordel ansvaret for driften af kontorrengøring på flere kollegaer uden overblikket forsvinder.

Bestil nemt ekstra rengøring fx efter julefrokosten.

Miljøvenlig rengøring er det eneste rigtige.

"I bund og grund, tror jeg de fleste rengøringsfirmaer er ret ens, men den der energiske og positive tilgang, den kunne jeg rigtig godt lide, og den har jeg ikke mødt hos andre rengøringsvirksomheder"

Pia Barlebo

Office Manager

"Officeguru er omstillingsparate når vi har behov for at der skal gøres noget i en fart. Det er en stor fordel for mig, i en meget travl hverdag hvor tingene ofte skal gå stærkt."

Christian Von Der Recke

Managing Director

Samme pris som hvis du bestiller direkte fra rengøringsfirmaet, bare med bedre betingelser

Officeguru får markedets laveste honorar af rengørings partneren, hvilket svarer til partnerens besparelse på marketing og administration. Du får markedets mest fleksible betingelser og et rent kontor.
Få et tilbud
Eksempler på partnere du kan få tilbud fra
serviceU
Perfekt til de lidt større kontorer
serviceU er Officegurus eget rengøringsfirma og har eksisteret siden 1992. Virksomheden har over 200 egne assistenter og 7 af Børsens Gazeller i rygsækken. Forvent derfor en professionel rengøringspartner med glade medarbejdere.
på Trustpilot
Rexkyoo
Miljøvenlig rengøring - også til små kontorer
REXKYOO er eksperter i at sikre at selv mindre kontorer får et højt hygiejne niveau - uden det koster en bondegård! Miljøvenlig rengøring er i højsædet. Forvent en fleksibel partner med høj integritet og et godt engagement.
på Trustpilot

Ofte stillede spørgsmål

Få tilbud på erhvervsrengøring

Når du har bestilt dit tilbud, kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt. 🏃
Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Erhvervsrengøring på Østerbro

Hos Officeguru hjælper vi jer med at finde erhvervsrengøring på Østerbro. Vi har skabt en fleksibel platform, hvor I nemt kan rekvirere tilbud på erhvervsrengøring og andre serviceopgaver. Platformen fungerer som samlingspunkt for kommunikationen med jeres serviceleverandører, hvor I hurtigt kan komme i kontakt med dem, uanset hvor I befinder jer henne. Lad Officeguru hjælpe jer med at hente tilbud på erhvervsrengøring på Østerbro og bliv matchet med en serviceleverandør, der kan levere rengøring, som stemmer overens med jeres ønsker og behov.


Kvalitetsbevidst og fleksibel erhvervsrengøring af jeres virksomhed på Østerbro

Ofte ændrer behovene til erhvervsrengøring sig over tid. Der kan på nogle tidspunkter af året være særlig travlt på arbejdspladsen og dermed et øget behov for erhvervsrengøring, mens der på andre tidspunkter kan være næsten mennesketomt, f.eks. under ferier. En leverandør skal kunne følge med jeres behov og være omstillingsparat og fleksibel, uden at det går ud over kvaliteten. Dette kan I sikre, når I benytter Officegurus platform til at hente tilbud på erhvervsrengøring af jeres virksomhed på Østerbro. Jeres erhvervsrengøring leveres, når det passer jer – også selvom det er om natten. Og med en samlet styrke på over 400 rengøringsassistenter fra både Officeguru Services og vores dygtige servicepartnere, kan vi hurtigt rykke ud, hvis I har brug for akut hjælp. Desuden bestræber vi os altid på at besvare jeres henvendelser inden for fire timer. 

Passer I på miljøet? Få klimavenlig erhvervsrengøring

Officeguru har valgt kun at samarbejde med servicepartnere, som leverer miljøvenlig erhvervsrengøring på Østerbro. Det har vi, da vi vil passe på både natur, klima og miljø, men også fordi vi vil skåne jer og vores medarbejdere for skadelige kemikalier og dårligt indeklima. Miljøvenlig erhvervsrengøring er derudover med til at understøtte jeres CSR-strategi og eventuelle miljøpolitik. 


Få en gennemført rengøringsplan over erhvervsrengøringen af jeres kontorer på Østerbro

Hos Officeguru påtager vi os ansvaret for, at kvaliteten af erhvervsrengøringen, I modtager, er i top. Derfor får I altid en gennemført og optimal rengøringsplan over jeres erhvervsrengøring på Østerbro, som stemmer overens med jeres behov og præferencer. Hvad enten erhvervsrengøringen udføres af vores egne assistenter eller af assistenter fra en af vores dygtige servicepartnere, skal I mærke, at den lever op til jeres krav om fleksibilitet og kvalitet. Gennem mere end 30 år i rengøringsbranchen har vi opnået indgående kendskab til erhvervsrengøring og en ordentlig portion erfaring inden for rekvirering af tilbud herpå. Den viden har vi selvfølgelig videregivet til vores servicepartnere, så de også er i stand til at levere kvalitetsbevidste tilbud på erhvervsrengøring på Østerbro af samme høje standard. Når I skal finde ny leverandør af erhvervsrengøring, er der en del punkter, I bør være opmærksomme på. Dem kan I læse mere om her


Hent tilbud på erhvervsrengøring på Østerbro hos Officeguru

Benyt Officegurus platform når I skal rekvirere tilbud på erhvervsrengøring på Østerbro og modtag guidance i at få den mest optimale rengøringsplan. Vi sørger altid for, at I bliver matchet med en serviceleverandør, der kan leve op til jeres krav om kvalitet, og som kan levere erhvervsrengøring af jeres virksomhed på Østerbro, der stemmer overens med jeres behov og præferencer. Når I benytter Officegurus platform til at styre jeres erhvervsrengøring og andre serviceopgaver, sparer I tid, penge og ressourcer. Dermed kan I trygt fokusere på jeres arbejde, velvidende at jeres kontorer på Østerbro fremstår rene og indbydende, når I møder ind på arbejde, eller når I får kundebesøg. 


Udfyld her og få et tilbud på erhvervsrengøring

Tak - vi vender tilbage snarrest 🏃
Ups! Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Ofte stillede spørgsmål