Leder du efter Nordsjællands bedste rengøringsfirma?

Vælg mellem de bedste rengøringsfirmaer i Københavnsområdet

Samtlige partnere er kvalitetsgodkendt udfra Officegurus egen 28 års erfaring med at drive rengøringsfirma

arrow

Udfyld her og få et tilbud på fast rengøring af kontoret

Tak - vi vender tilbage snarrest 🏃
Ups! Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Over 350 innovative virksomheder benytter i dag vores platform

"I bund og grund, tror jeg de fleste rengøringsfirmaer er ret ens, men den der energiske og positive tilgang, den kunne jeg rigtig godt lide, og den har jeg ikke mødt hos andre rengøringsvirksomheder"
Pia Barlebo
Office Manager
"Officeguru er omstillingsparate når vi har behov for at der skal gøres noget i en fart. Det er en stor fordel for mig, i en meget travl hverdag hvor tingene ofte skal gå stærkt."
Christian von der Recke
Managing Director
"I bund og grund, tror jeg de fleste rengøringsfirmaer er ret ens, men den der energiske og positive tilgang, den kunne jeg rigtig godt lide, og den har jeg ikke mødt hos andre rengøringsvirksomheder"
Pia Barlebo
Office Manager
“Frokosten var helt igennem fantastisk. Alle har rost den! Det gjorde mig mega glad. Mad nok, smagte fantastisk, godt udvalg og levering var på slaget.”
Charlie Rødgaard
CCO
"Det bedste ved frokosten er den gode smag. Det er svært at finde køkkener, hvor maden faktisk smager af noget, men det gør det her! Alle er bare rigtig glade for frokosten vi modtager.
Isabella Sohrbeck
Office Manager

Høj kundetilfredshed

Officeguru uddanner rengøringspartnerne på platfomren i at sammensætte en optimal rengøringsplan, hvilket giver Jer tryghed for god rengøring.

Spar tid på administration

Få en rengøringsordning der er nem at administrere. Rengøringsplanen, ændringer og individuelle ønsker håndteres i Officeguru app'en.

Altid tilgængelig

Tilgængelighed er en forudsætning for et godt partnerskab. Officegurus kundeservice bekræfter derfor modtagelse af samtlige beskeder indenfor fire timer.

Vil du gerne have en moderne måde at styre kontorets rengøring på?

Officeguru platformen digitaliserer dag-til-dag kommunikationen med leverandører så der altid er klare aftaler

Akutte behov løses altid. Officeguru har størrelsen til - altid - at håndtere akut opståede opgaver

Fordel ansvaret for driften af kontorrengøring på flere kollegaer uden overblikket forsvinder

Bestil nemt ekstra rengøring fx. efter julefrokosten

Miljøvenlig rengøring er det eneste rigtige

Samme pris som hvis du bestiller direkte fra rengøringsfirmaet, bare med bedre betingelser

Officeguru får markedets laveste honorar af rengørings partneren, hvilket svarer til partnerens besparelse på marketing og administration. Du får markedets mest fleksible betingelser og et rent kontor.
Få et tilbud
Eksempler på partnere du kan få tilbud fra
Officeguru Services
Perfekt til de lidt større kontorer
Officeguru Services er Officegurus eget rengøringsfirma og har eksisteret siden 1992. Virksomheden har over 200 egne assistenter og 7 af Børsens Gazeller i rygsækken. Forvent derfor en professionel rengøringspartner med glade medarbejdere.
på Trustpilot
REXKYOO
Miljøvenlig rengøring - også til små kontorer
REXKYOO er eksperter i at sikre at selv mindre kontorer får et højt hygiejne niveau - uden det koster en bondegård! Miljøvenlig rengøring er i højsædet. Forvent en fleksibel partner med høj integritet og et godt engagement.
på Trustpilot

Erhvervsrengøring på Nordsjælland

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde ny leverandør af erhvervsrengøring på Nordsjælland? Når I benytter Officegurus platform til at hente tilbud på erhvervsrengøring og andre serviceopgaver, får I en fleksibel og optimal rengøringsplan, så I er sikre på, at erhvervsrengøringen lever op til jeres krav om kvalitet. Gennem platformen kan I nemt styre erhvervsrengøringen af jeres virksomhed på Nordsjælland, og herfra kan I også kommunikere med jeres serviceleverandører, uanset hvor i landet I befinder jer. Når I lader Officeguru hjælpe jer med at rekvirere tilbud på erhvervsrengøring på Nordsjælland, matcher vi jer med den af vores servicepartnere, der kan levere erhvervsrengøring, som passer lige netop til jeres behov og ønsker. 


Fleksibel og kvalitetsbevidst kontorrengøring på Nordsjælland

Ofte ændrer behovene til kontorrengøring sig over tid, og det stiller krav til fleksibiliteten. Hos Officeguru sørger vi for at matche jer med en serviceleverandør, som kan følge med jeres behov og præferencer, når de ændrer sig, uden at det går ud over kvaliteten. I får leveret kontorrengøring på Nordsjælland, når det passer jer – også hvis det er midt om natten. Det har vi mulighed for at sikre, da vi har en styrke på 200 egne rengøringsassistenter fra Officeguru services samt mere end 200 assistenter fra vores servicepartnere. Vi kan altså rykke hurtigt ud, hvis I pludselig har behov for akut hjælp, og så besvarer vi desuden altid jeres henvendelser vedrørende kontorrengøring inden for fire timer. 


Miljøvenlig erhvervsrengøring på Nordsjælland til jer, der passer på miljøet 

Går jeres virksomhed op i at passe på miljøet og klimaet? Måske I leder efter erhvervsrengøring på Nordsjælland, som er miljøvenlig og kan understøtte jeres CSR og miljøpolitik? Hos Officeguru samarbejder vi udelukkende med servicepartnere, som har forpligtet sig til at levere miljøvenlig erhvervsrengøring. Det gør vi for at sikre, at både I og vores medarbejdere ikke udsættes for skadelig og unødig kemi eller dårligt indeklima. Samtidig er det vigtigt for os, at vi skåner miljøet og klimaet så meget som muligt.


Få en gennemført rengøringsplan over jeres kontorrengøring

Hos Officeguru har vi ansvaret for, at den kontorrengøring, I modtager, er af høj kvalitet, hvad enten den leveres af os eller af en af vores dygtige servicepartnere. I får altid en gennemført rengøringsplan over erhvervsrengøringen af jeres virksomhed på Nordsjælland, som stemmer overens med jeres behov og præferencer. Vi har mere end 30 års erfaring inden for rengøringsbranchen, og derfor har vi fået et indgående kendskab til kontorrengøring og rekvirering af tilbud. Den viden har vi selvfølgelig videregivet til vores servicepartnere, så de har kunne uddanne deres personale i at levere tilbud på kontorrengøring på Nordsjælland, som er af samme høje kvalitet og som stemmer overens med virkelighedens behov. Skulle I have lyst til at læse mere om gode fokuspunkter at tænke over, når I skal have ny leverandør af kontorrengøring, kan I finde det her.


Lad os hjælpe jer med at hente tilbud på erhvervsrengøring på Nordsjælland 

Lad Officeguru hjælpe jer med at rekvirere tilbud på erhvervsrengøring til jeres virksomhed på Nordsjælland og mærk både fleksibilitet og høj kvalitet. Når I bruger vores platform, får I guidance i at modtage den mest optimale rengøringsplan, som passer til jeres behov og ønsker til kontorrengøring. Derudover sørger vi for at matche jer med en leverandør, der kan stå på mål med jeres krav om kvalitet. Ved at benytte Officegurus platform til at styre jeres erhvervsrengøring på Nordsjælland, sparer I både ressourcer, tid og penge, og I kan dermed fokusere på jeres arbejde, velvidende, at jeres kontorer fremstår indbydende, når I møder ind om morgenen eller får kunder på besøg.


Udfyld her og få et tilbud på erhvervsrengøring

Tak - vi vender tilbage snarrest 🏃
Ups! Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Ofte stillede spørgsmål