Leder du efter Frederiksbergs bedste rengøringsfirma?

Vælg mellem de bedste rengøringsfirmaer i Københavnsområdet

Samtlige partnere er kvalitetsgodkendt udfra Officegurus egen 28 års erfaring med at drive rengøringsfirma

arrow

Udfyld her og få et tilbud på fast rengøring af kontoret

Tak - vi vender tilbage snarrest 🏃
Ups! Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Over 350 innovative virksomheder benytter i dag vores platform

"I bund og grund, tror jeg de fleste rengøringsfirmaer er ret ens, men den der energiske og positive tilgang, den kunne jeg rigtig godt lide, og den har jeg ikke mødt hos andre rengøringsvirksomheder"
Pia Barlebo
Office Manager
"Officeguru er omstillingsparate når vi har behov for at der skal gøres noget i en fart. Det er en stor fordel for mig, i en meget travl hverdag hvor tingene ofte skal gå stærkt."
Christian von der Recke
Managing Director
"I bund og grund, tror jeg de fleste rengøringsfirmaer er ret ens, men den der energiske og positive tilgang, den kunne jeg rigtig godt lide, og den har jeg ikke mødt hos andre rengøringsvirksomheder"
Pia Barlebo
Office Manager
“Frokosten var helt igennem fantastisk. Alle har rost den! Det gjorde mig mega glad. Mad nok, smagte fantastisk, godt udvalg og levering var på slaget.”
Charlie Rødgaard
CCO
"Det bedste ved frokosten er den gode smag. Det er svært at finde køkkener, hvor maden faktisk smager af noget, men det gør det her! Alle er bare rigtig glade for frokosten vi modtager.
Isabella Sohrbeck
Office Manager

Høj kundetilfredshed

Officeguru uddanner rengøringspartnerne på platfomren i at sammensætte en optimal rengøringsplan, hvilket giver Jer tryghed for god rengøring.

Spar tid på administration

Få en rengøringsordning der er nem at administrere. Rengøringsplanen, ændringer og individuelle ønsker håndteres i Officeguru app'en.

Altid tilgængelig

Tilgængelighed er en forudsætning for et godt partnerskab. Officegurus kundeservice bekræfter derfor modtagelse af samtlige beskeder indenfor fire timer.

Vil du gerne have en moderne måde at styre kontorets rengøring på?

Officeguru platformen digitaliserer dag-til-dag kommunikationen med leverandører så der altid er klare aftaler

Akutte behov løses altid. Officeguru har størrelsen til - altid - at håndtere akut opståede opgaver

Fordel ansvaret for driften af kontorrengøring på flere kollegaer uden overblikket forsvinder

Bestil nemt ekstra rengøring fx. efter julefrokosten

Miljøvenlig rengøring er det eneste rigtige

Samme pris som hvis du bestiller direkte fra rengøringsfirmaet, bare med bedre betingelser

Officeguru får markedets laveste honorar af rengørings partneren, hvilket svarer til partnerens besparelse på marketing og administration. Du får markedets mest fleksible betingelser og et rent kontor.
Få et tilbud
Eksempler på partnere du kan få tilbud fra
Officeguru Services
Perfekt til de lidt større kontorer
Officeguru Services er Officegurus eget rengøringsfirma og har eksisteret siden 1992. Virksomheden har over 200 egne assistenter og 7 af Børsens Gazeller i rygsækken. Forvent derfor en professionel rengøringspartner med glade medarbejdere.
på Trustpilot
REXKYOO
Miljøvenlig rengøring - også til små kontorer
REXKYOO er eksperter i at sikre at selv mindre kontorer får et højt hygiejne niveau - uden det koster en bondegård! Miljøvenlig rengøring er i højsædet. Forvent en fleksibel partner med høj integritet og et godt engagement.
på Trustpilot

Erhvervsrengøring på Frederiksberg

Mangler jeres virksomhed erhvervsrengøring af jeres kontorer på Frederiksberg?

Hos Officeguru hjælper vi jer med at indhente tilbud på erhvervsrengøring og andre serviceopgaver. Gennem vores platform får I et godt overblik og kan nemt vælge til og fra. Her er al kommunikation med jeres servicepartnere samlet, og I kan hurtigt komme I kontakt med jeres serviceleverandører, når det passer jer. Når I lader os hjælpe jer med at rekvirere tilbud på erhvervsrengøring på Frederiksberg, modtager I en gennemført rengøringsplan, som matcher jeres behov og ønsker. 


Kvalitetsbevidst og fleksibel erhvervsrengøring på Frederiksberg

Jeres behov til erhvervsrengøring kan hurtigt ændre sig. Det kan være, at arbejdspladsen nogle dage står næsten tom, som vi har set under Corona, eller måske kommer der flere medarbejdere til og dermed et øget behov for rengøring. Det er vigtigt, at jeres leverandør af erhvervsrengøring på Frederiksberg er fleksibel og omstillingsparat, uden at det går ud over kvaliteten. Med Officegurus platform kan I nemt styre og ændre jeres præferencer og behov til erhvervsrengøring af jeres virksomhed på Frederiksberg. I skal mærke både fleksibilitet og høj kvalitet, og blandt andet derfor leverer vi eller vores dygtige servicepartnere erhvervsrengøring på alle tider af døgnet – også om natten. 

Har I brug for akut hjælp, kan vi med vores styrke på 200 egne rengøringsassistenter samt flere end 200 tilknyttede servicepartner-assistenter hurtigt rykke ud til jer. Når I bruger Officegurus platform er I sikre på, at der aldrig går mere end fire timer, før I får svar på henvendelser. Hos os er jeres behov første prioritet, så I altid modtager erhvervsrengøring af jeres virksomhed på Frederiksberg, som matcher jeres ønsker. 

Altid miljøvenlig erhvervsrengøring 

Er det vigtigt for jer, at den erhvervsrengøring, I modtager, er miljøvenlig og understøtter jeres CSR samt eventuelle miljøpolitik? Hos Officeguru går vi op i klima og miljø og samarbejder derfor kun med servicepartnere, som har forpligtet sig til at udføre miljøvenlig erhvervsrengøring på Frederiksberg. I, jeres medarbejdere og vores rengøringsassistenter skal føles sig trygge og være sikre på at undgå skadelige kemikalier eller dårligt indeklima og arbejdsmiljø. I vores optik skal erhvervsrengøringen være så skånsom som muligt for både jer, vores medarbejdere samt miljøet og klimaet. 


Få en optimal rengøringsplan over jeres erhvervsrengøring på Frederiksberg 

Hos Officeguru påtager vi os ansvaret for, at erhvervsrengøringen af jeres kontor på Frederiksberg er af højeste kvalitet, hvad enten den udføres af Officeguru Services egne assistenter, eller om det er en af vores dygtige servicepartnere, som står for den. Vi har mere end 30 års erfaring inden for rengøringsbranchen og har dermed opnået det rette kendskab til, hvordan en optimal og gennemført rengøringsplan sammensættes, så I er sikre på, at jeres behov og ønsker imødekommes. Vores viden giver vi videre til vores servicepartnere, så deres personale også trænes i at levere tilbud, som giver mening for jer. Har I lyst til at vide mere om, hvad der er en god idé at være opmærksom på, når I skal finde jeres næste leverandør af erhvervsrengøring på Frederiksberg, kan I læse om det her.

Lad os hjælpe jer med at hente tilbud på erhvervsrengøring

Gennem Officegurus platform, kan I nemt indhente tilbud på erhvervsrengøring på Frederiksberg. Vi guider jer til at finde den mest optimale rengøringsplan samtidig med, at vi hjælper jer med at matche jeres præferencer og behov med den servicepartner, der kan levere erhvervsrengøring af den kvalitet, I ønsker. Når I lader Officeguru hjælpe jer med at rekvirere tilbud, spare I både ressourcer og tid. Dermed kan I fokusere på jeres arbejde og trygt vide jer sikre på, at jeres virksomhed på Frederiksberg fremstår ren og indbydende, når I og jeres medarbejdere møder ind om morgenen, eller hvis eventuelle kunder kommer på besøg. 


Udfyld her og få et tilbud på erhvervsrengøring

Tak - vi vender tilbage snarrest 🏃
Ups! Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Ofte stillede spørgsmål