Leder du efter Amagers bedste rengøringsfirma?

Få en skarp pris på miljøvenlig rengøring af jeres kontor eller virksomhed

Vælg mellem de bedste rengøringsfirmaer i Københavnsområdet.

Samtlige partnere er kvalitetsgodkendt ud fra Officegurus egen 28 års erfaring med at drive rengøringsfirma.

Ændringer eller variation i rengøringsprogrammet bliver aldrig glemt i post-its, sedler eller emails.

Få tilbud på erhversrengøring

Når du har bestilt dit tilbud, kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt. 🏃
Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Over 350 innovative virksomheder benytter i dag vores platform

Høj kundetilfredshed

Officeguru uddanner rengøringspartnerne på platfomren i at sammensætte en optimal rengøringsplan, hvilket giver jer tryghed for god rengøring.

Spar tid på administration

Få en rengøringsordning der er nem at administrere. Rengøringsplan, ændringer og individuelle ønsker håndteres i Officeguru app'en.

Altid tilgængelig

Tilgængelighed er en forudsætning for et godt partnerskab. Officegurus kundeservice bekræfter derfor modtagelse af samtlige beskeder indenfor fire timer.

Ønsker du en moderne måde at styre kontorets rengøring på?

Officeguru platformen digitaliserer dag-til-dag kommunikationen med leverandører, så der altid er klare aftaler.

Akutte behov løses altid. Officeguru har størrelsen til altid at håndtere akut opståede opgaver.

Fordel ansvaret for driften af kontorrengøring på flere kollegaer uden overblikket forsvinder.

Bestil nemt ekstra rengøring fx efter julefrokosten.

Miljøvenlig rengøring er det eneste rigtige.

"I bund og grund, tror jeg de fleste rengøringsfirmaer er ret ens, men den der energiske og positive tilgang, den kunne jeg rigtig godt lide, og den har jeg ikke mødt hos andre rengøringsvirksomheder"

Pia Barlebo

Office Manager

"Officeguru er omstillingsparate når vi har behov for at der skal gøres noget i en fart. Det er en stor fordel for mig, i en meget travl hverdag hvor tingene ofte skal gå stærkt."

Christian Von Der Recke

Managing Director

Samme pris som hvis du bestiller direkte fra rengøringsfirmaet, bare med bedre betingelser

Officeguru får markedets laveste honorar af rengørings partneren, hvilket svarer til partnerens besparelse på marketing og administration. Du får markedets mest fleksible betingelser og et rent kontor.
Få et tilbud
Eksempler på partnere du kan få tilbud fra
serviceU
Perfekt til de lidt større kontorer
serviceU er Officegurus eget rengøringsfirma og har eksisteret siden 1992. Virksomheden har over 200 egne assistenter og 7 af Børsens Gazeller i rygsækken. Forvent derfor en professionel rengøringspartner med glade medarbejdere.
på Trustpilot
Rexkyoo
Miljøvenlig rengøring - også til små kontorer
REXKYOO er eksperter i at sikre at selv mindre kontorer får et højt hygiejne niveau - uden det koster en bondegård! Miljøvenlig rengøring er i højsædet. Forvent en fleksibel partner med høj integritet og et godt engagement.
på Trustpilot

Ofte stillede spørgsmål

Få tilbud på erhvervsrengøring

Når du har bestilt dit tilbud, kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt. 🏃
Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Erhvervsrengøring på Amager

Mangler I et rengøringsfirma til at stå for erhvervsrengøring af jeres kontor på Amager? Hos Officeguru har vi skabt en platform, hvorfra vi hjælper jer med at rekvirere tilbud på jeres serviceopgaver, herunder erhvervsrengøring af jeres virksomhed på Amager. Platformen fungerer som samlingspunkt for al kommunikation med jeres servicepartnere, så I nemt kan kommunikere med hver enkelt serviceleverandør, uanset om I er på arbejdspladsen, derhjemme eller andetsteds. På den måde får I det bedst mulige overblik, og så kan i til og med nemt vælge fra og til. Lad os hjælpe jer med at finde erhvervsrengøring på Amager, så I kan få rene kontorer!

Kvalitetsbevidst og fleksibel erhvervsrengøring på Amager skræddersyet til jeres behov

Kontorets behov til rengøring ændrer sig løbende. Flere ansatte, ændring af pladser eller Corona stiller krav til fleksibilitet. Gennem vores fleksible platform kan I nemt styre jeres behov og ønsker til erhvervsrengøring af jeres kontor eller virksomhed på Amager. Vi tager vores løfter om fleksibilitet og kvalitet meget alvorligt, og derfor sørger vi altid for at matche vores erhvervsrengøring med jeres behov. Vi kommer og gør rent, når det passer jer, og klarer erhvervsrengøring på alle tider af døgnet – også om natten. Gennem platformen kan I altid opdatere jeres behov, og har I akutte opgaver, kan vi med vores styrke på 200 egne rengøringsassistenter og flere end 200 tilknyttede partner-assistenter hurtigt rykke ud til jer. Vi ved at dag-til-dag kommunikationen er essentiel for et godt samarbejde og Officegurus Customer Success afdeling besvarer derfor altid henvendelser indenfor fire timer, og vi tillader ikke, at der går en eller flere dage. Det er altid jeres behov og ønsker til erhvervsrengøring af jeres kontor på Amager, som kommer i første række, og for os er det vigtigste, at I er så komfortable som overhovedet muligt.


Få en rengøringsplan der passer jer

Officeguru har ansvaret for kvaliteten, hvad enten erhvervsrengøringen bliver foretaget med egne assistenter fra Officeguru Services, eller om den bliver udført af en af vores dygtige servicepartnere. Med over 30 år i rengøringsbranchen ved vi, hvordan man sammensætter et optimalt rengøringsprogram. Denne viden giver vi videre til vores servicepartnere på platformen og træner deres personale i at give tilbud, der står mål med virkelighedens behov. Læs mere her om, hvad I som virksomhed skal være opmærksomme på, når I vælger leverandør af erhvervsrengøring. 


Miljøvenlig erhvervsrengøring af jeres kontor på Amager

Hos Officeguru er vi meget bevidste om at passe godt på både det udendørs klima, indeklimaet, miljøet og jer samt vores medarbejdere. Derfor samarbejder vi udelukkendende med servicepartnere, der udfører miljøvenlig erhvervsrengøring af jeres virksomhed på Amager, så hverken I eller vores medarbejdere udsættes for unødig og skadelig kemi eller dårligt indeklima. Det er vores ansvar at sikre, at jeres kontorer bliver skinnende rene, uden at vi skader miljøet, og samtidig understøtter vores miljøvenlige erhvervsrengøring jeres CSR og eventuelle miljøpolitik. 


Lad os stå for erhvervsrengøringen, så I kan fokusere på det, I er bedst til

Indhent nemt et tilbud via. Officeguru, så sørger vi for, at I modtager både guidance til den optimale rengøringsplan og matcher jeres ønsker og præferencer med de partnere, som vi ved, kan levere den ønskede kvalitet på erhvervsrengøring, som I efterspørger. Når I lader os stå for erhvervsrengøringen, kan I fokusere på det, I er bedst til, og behøver dermed ikke bekymre jer om beskidte kontorer, der ikke er præsentable. Vi hjælper jer med at holde det rent og lækkert, så både I, jeres medarbejdere og eventuelle kunder der besøger jer, har det rart i rene og rolige omgivelser. 

Udfyld her og få et tilbud på erhvervsrengøring

Tak - vi vender tilbage snarrest 🏃
Ups! Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Ofte stillede spørgsmål