Leder du efter Vanløses bedste rengøringsfirma?

Vælg mellem de bedste rengøringsfirmaer i Københavnsområdet

Samtlige partnere er kvalitetsgodkendt udfra Officegurus egen 28 års erfaring med at drive rengøringsfirma

arrow

Udfyld her og få et tilbud på fast rengøring af kontoret

Tak - vi vender tilbage snarrest 🏃
Ups! Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Over 350 innovative virksomheder benytter i dag vores platform

"I bund og grund, tror jeg de fleste rengøringsfirmaer er ret ens, men den der energiske og positive tilgang, den kunne jeg rigtig godt lide, og den har jeg ikke mødt hos andre rengøringsvirksomheder"
Pia Barlebo
Office Manager
"Officeguru er omstillingsparate når vi har behov for at der skal gøres noget i en fart. Det er en stor fordel for mig, i en meget travl hverdag hvor tingene ofte skal gå stærkt."
Christian von der Recke
Managing Director
"I bund og grund, tror jeg de fleste rengøringsfirmaer er ret ens, men den der energiske og positive tilgang, den kunne jeg rigtig godt lide, og den har jeg ikke mødt hos andre rengøringsvirksomheder"
Pia Barlebo
Office Manager
“Frokosten var helt igennem fantastisk. Alle har rost den! Det gjorde mig mega glad. Mad nok, smagte fantastisk, godt udvalg og levering var på slaget.”
Charlie Rødgaard
CCO
"Det bedste ved frokosten er den gode smag. Det er svært at finde køkkener, hvor maden faktisk smager af noget, men det gør det her! Alle er bare rigtig glade for frokosten vi modtager.
Isabella Sohrbeck
Office Manager

Høj kundetilfredshed

Officeguru uddanner rengøringspartnerne på platfomren i at sammensætte en optimal rengøringsplan, hvilket giver Jer tryghed for god rengøring.

Spar tid på administration

Få en rengøringsordning der er nem at administrere. Rengøringsplanen, ændringer og individuelle ønsker håndteres i Officeguru app'en.

Altid tilgængelig

Tilgængelighed er en forudsætning for et godt partnerskab. Officegurus kundeservice bekræfter derfor modtagelse af samtlige beskeder indenfor fire timer.

Vil du gerne have en moderne måde at styre kontorets rengøring på?

Officeguru platformen digitaliserer dag-til-dag kommunikationen med leverandører så der altid er klare aftaler

Akutte behov løses altid. Officeguru har størrelsen til - altid - at håndtere akut opståede opgaver

Fordel ansvaret for driften af kontorrengøring på flere kollegaer uden overblikket forsvinder

Bestil nemt ekstra rengøring fx. efter julefrokosten

Miljøvenlig rengøring er det eneste rigtige

Samme pris som hvis du bestiller direkte fra rengøringsfirmaet, bare med bedre betingelser

Officeguru får markedets laveste honorar af rengørings partneren, hvilket svarer til partnerens besparelse på marketing og administration. Du får markedets mest fleksible betingelser og et rent kontor.
Få et tilbud
Eksempler på partnere du kan få tilbud fra
Officeguru Services
Perfekt til de lidt større kontorer
Officeguru Services er Officegurus eget rengøringsfirma og har eksisteret siden 1992. Virksomheden har over 200 egne assistenter og 7 af Børsens Gazeller i rygsækken. Forvent derfor en professionel rengøringspartner med glade medarbejdere.
på Trustpilot
REXKYOO
Miljøvenlig rengøring - også til små kontorer
REXKYOO er eksperter i at sikre at selv mindre kontorer får et højt hygiejne niveau - uden det koster en bondegård! Miljøvenlig rengøring er i højsædet. Forvent en fleksibel partner med høj integritet og et godt engagement.
på Trustpilot

Erhvervsrengøring i Vanløse

Skal jeres virksomhed i Vanløse have ny leverandør af erhvervsrengøring? Ved hjælp af Officegurus platform kan I nemt rekvirere tilbud på erhvervsrengøring i Vanløse. Her har I også mulighed for at samle al kommunikation med jeres serviceleverandører, og de er til at få fat på, uanset hvor i landet I er. Når I lader Officeguru hjælpe jer med at finde erhvervsrengøring i Vanløse, bliver I matchet med en serviceleverandør, som kan levere erhvervsrengøring, der passer til jeres behov og ønsker. 

Fleksibel erhvervsrengøring i Vanløse med kvalitet i højsædet

Jeres behov til erhvervsrengøring ændrer sig typisk over tid. I nogle perioder har I måske særligt travlt med mange ansatte på kontoret, mens der i andre perioder er næsten mennesketomt, f.eks. pga. ferie. Jeres leverandør af erhvervsrengøring skal være fleksibel og omstillingsparat – og det kan I sikre jer, når I lader Officeguru hjælpe jer med at hente tilbud på erhvervsrengøring i Vanløse. I modtager nemlig erhvervsrengøring, når det passer jer, også selvom det er om natten, og så rykker vi hurtigt ud, hvis I har brug for akut hjælp. Vi har en styrke på 200 egne rengøringsassistenter og flere end 200 rengøringsassistenter fra vores servicepartnere, så hjælpen er aldrig længe undervejs. Derudover bestræber vi os på altid at besvare jeres henvendelser inden for fire timer. 

Få en gennemført rengøringsplan 

Det er Officegurus ansvar, at den erhvervsrengøring, I modtager, er af højeste kvalitet. Derfor modtager I en gennemført rengøringsplan, som stemmer overens med jeres behov til erhvervsrengøring af jeres virksomhed i Vanløse. Uanset om rengøringen udføres af vores egne assistenter fra Officeguru Services eller af assistenter fra en af vores dygtige servicepartnere, skal den leve op til jeres krav om kvalitet. Med over 30 år i rengøringsbranchen har vi opnået både erfaring og viden inden for erhvervsrengøring og rekvirering af tilbud. Den erfaring og viden giver vi selvfølgelig videre til vores servicepartnere, så de kan træne deres ansatte i at levere tilbud på erhvervsrengøring i Vanløse af samme høje kvalitet og standard. Der er dog flere ting at være opmærksomme på, når I skal hente tilbud på erhvervsrengøring. Dem kan I læse mere om her.


Miljøvenlig erhvervsrengøring i Vanløse

Hos Officeguru har vi valgt udelukkende at samarbejde med servicepartnere, der leverer miljøvenlig erhvervsrengøring i Vanløse. Det har vi gjort, fordi vi gerne vil passe på naturen og miljøet, men i særdeleshed fordi vi vil skåne jer og vores medarbejdere for skadelig og unødig kemi samt dårligt indeklima. Når I modtager miljøvenlig erhvervsrengøring, understøtter det desuden jeres CSR-strategi og eventuelle miljøpolitik.

Lad os hjælpe jer med at hente tilbud på erhvervsrengøring i Vanløse

Når I benytter Officegurus platform til at hente tilbud på erhvervsrengøring i Vanløse, guider vi jer, så I modtager den mest optimale rengøringsplan, og så I bliver matchet med den serviceleverandør, der kan levere erhvervsrengøring, som stemmer overens med jeres behov, ønsker og krav til kvalitet. Så sparer I både tid, penge og ressourcer og kan med ro i sindet fokusere på jeres arbejde, alt imens I kan vide jer sikre på, at jeres kontorer i Vanløse er rene og indbydende hver dag, når I møder ind, eller når I får kunder på besøg. 


Udfyld her og få et tilbud på erhvervsrengøring

Tak - vi vender tilbage snarrest 🏃
Ups! Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Ofte stillede spørgsmål