Leder du efter Valbys bedste rengøringsfirma?

Vælg mellem de bedste rengøringsfirmaer i Københavnsområdet

Samtlige partnere er kvalitetsgodkendt udfra Officegurus egen 28 års erfaring med at drive rengøringsfirma

arrow

Udfyld her og få et tilbud på fast rengøring af kontoret

Tak - vi vender tilbage snarrest 🏃
Ups! Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Over 350 innovative virksomheder benytter i dag vores platform

"I bund og grund, tror jeg de fleste rengøringsfirmaer er ret ens, men den der energiske og positive tilgang, den kunne jeg rigtig godt lide, og den har jeg ikke mødt hos andre rengøringsvirksomheder"
Pia Barlebo
Office Manager
"Officeguru er omstillingsparate når vi har behov for at der skal gøres noget i en fart. Det er en stor fordel for mig, i en meget travl hverdag hvor tingene ofte skal gå stærkt."
Christian von der Recke
Managing Director
"I bund og grund, tror jeg de fleste rengøringsfirmaer er ret ens, men den der energiske og positive tilgang, den kunne jeg rigtig godt lide, og den har jeg ikke mødt hos andre rengøringsvirksomheder"
Pia Barlebo
Office Manager
“Frokosten var helt igennem fantastisk. Alle har rost den! Det gjorde mig mega glad. Mad nok, smagte fantastisk, godt udvalg og levering var på slaget.”
Charlie Rødgaard
CCO
"Det bedste ved frokosten er den gode smag. Det er svært at finde køkkener, hvor maden faktisk smager af noget, men det gør det her! Alle er bare rigtig glade for frokosten vi modtager.
Isabella Sohrbeck
Office Manager

Høj kundetilfredshed

Officeguru uddanner rengøringspartnerne på platfomren i at sammensætte en optimal rengøringsplan, hvilket giver Jer tryghed for god rengøring.

Spar tid på administration

Få en rengøringsordning der er nem at administrere. Rengøringsplanen, ændringer og individuelle ønsker håndteres i Officeguru app'en.

Altid tilgængelig

Tilgængelighed er en forudsætning for et godt partnerskab. Officegurus kundeservice bekræfter derfor modtagelse af samtlige beskeder indenfor fire timer.

Vil du gerne have en moderne måde at styre kontorets rengøring på?

Officeguru platformen digitaliserer dag-til-dag kommunikationen med leverandører så der altid er klare aftaler

Akutte behov løses altid. Officeguru har størrelsen til - altid - at håndtere akut opståede opgaver

Fordel ansvaret for driften af kontorrengøring på flere kollegaer uden overblikket forsvinder

Bestil nemt ekstra rengøring fx. efter julefrokosten

Miljøvenlig rengøring er det eneste rigtige

Samme pris som hvis du bestiller direkte fra rengøringsfirmaet, bare med bedre betingelser

Officeguru får markedets laveste honorar af rengørings partneren, hvilket svarer til partnerens besparelse på marketing og administration. Du får markedets mest fleksible betingelser og et rent kontor.
Få et tilbud
Eksempler på partnere du kan få tilbud fra
Officeguru Services
Perfekt til de lidt større kontorer
Officeguru Services er Officegurus eget rengøringsfirma og har eksisteret siden 1992. Virksomheden har over 200 egne assistenter og 7 af Børsens Gazeller i rygsækken. Forvent derfor en professionel rengøringspartner med glade medarbejdere.
på Trustpilot
REXKYOO
Miljøvenlig rengøring - også til små kontorer
REXKYOO er eksperter i at sikre at selv mindre kontorer får et højt hygiejne niveau - uden det koster en bondegård! Miljøvenlig rengøring er i højsædet. Forvent en fleksibel partner med høj integritet og et godt engagement.
på Trustpilot

Erhvervsrengøring i Valby

Leder jeres virksomhed efter erhvervsrengøring i Valby? Officeguru har skabt en fleksibel platform, hvorfra I nemt kan rekvirere tilbud på erhvervsrengøring og andre serviceopgaver. Gennem platformen har I mulighed for at kommunikere med jeres serviceleverandører, og I kan hurtigt komme i kontakt med dem, ligegyldigt hvor i landet I er. Lad Officeguru hjælpe jer med hente tilbud på erhvervsrengøring i Valby og bliv matchet med en serviceleverandør, der kan levere erhvervsrengøring som passer til jeres ønsker og behov. 


Kvalitetsbevidst erhvervsrengøring i Valby med fokus på fleksibilitet

Behov og præferencer til erhvervsrengøring ændrer sig ofte i løbet af året – i nogle perioder er der travlt på arbejdspladsen, mens kontorerne andre gange står næsten tomme pga. ferie. Jeres leverandør af erhvervsrengøring i Valby skal altså være både omstillingsparat og fleksibel – og det kan I sikre jer, når I lader Officeguru hjælpe jer med at hente tilbud på erhvervsrengøring. Jeres behov er første prioritet, og I modtager erhvervsrengøring, når det passer jer, også selvom det er midt om natten. Med 200 egne serviceassistenter og flere end 200 assistenter fra vores servicepartnere kan vi hurtigt rykke ud, hvis I har brug for akut hjælp, og så sørger vi altid for at besvare jeres henvendelser inden for fire timer. 


Modtag en gennemført rengøringsplan over jeres erhvervsrengøring i Valby

Hos Officeguru påtager vi os ansvaret for, at I får leveret fleksibel og kvalitetsbevidst erhvervsrengøring af jeres virksomhed i Valby. Derfor modtager I altid en gennemført rengøringsplan, som står på mål med jeres behov. Uanset om I får erhvervsrengøring leveret af vores egne assistenter fra Officeguru Services eller af assistenter fra en af vores dygtige servicepartnere, skal I mærke, at fleksibilitet og kvalitet er i højsædet. Vi har mere end 30 års erfaring i rengøringsbranchen, hvilket betyder, at vi har opnået indgående kendskab til erhvervsrengøring og rekvirering af tilbud herpå. Et kendskab og en viden som vi selvfølgelig videregiver til vores servicepartnere, så de har mulighed for at træne deres medarbejdere i at levere tilbud på erhvervsrengøring i Valby af samme høje standard. Der er flere ting, som er gode at være opmærksomme på, når I skal vælge ny leverandør af erhvervsrengøring af jeres virksomhed i Valby. Det kan I læse mere om her.

Få miljøvenlig erhvervsrengøring 

Passer I godt på miljøet og naturen, og er det vigtigt for jer, at jeres erhvervsrengøring er miljøvenlig og understøtter jeres CSR og miljøpolitik? Hos Officeguru samarbejder vi kun med servicepartnere, som har forpligtet sig til at levere miljøvenlig erhvervsrengøring i Valby. Det gør vi, fordi vi vil skåne både jer og vores medarbejdere for skadelig kemi og dårligt indeklima samtidig med, at vi gerne vil passe på både miljø, natur og klima. 

Hent tilbud på erhvervsrengøring i Valby

Benyt Officegurus platform til at rekvirere tilbud på erhvervsrengøring i Valby og få guidance i at modtage den optimale rengøringsplan. Vi sørger altid for at matche jer med den serviceleverandør, der kan levere erhvervsrengøring, som stemmer overens med jeres behov og præferencer og som kan stå på mål med jeres ønsker til kvalitet. I sparer både tid, ressourcer og penge, når I bruger Officegurus platform til at styre jeres erhvervsrengøring, og kan dermed fokusere på jeres arbejde, velvidende at jeres kontorer i Valby er både indbydende og rene, når I møder ind, eller hvis I får kundebesøg.


Udfyld her og få et tilbud på erhvervsrengøring

Tak - vi vender tilbage snarrest 🏃
Ups! Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Ofte stillede spørgsmål