Leder du efter Søborgs bedste rengøringsfirma?

Få en skarp pris på miljøvenlig rengøring af jeres kontor eller virksomhed

Vælg mellem de bedste rengøringsfirmaer i Københavnsområdet.

Samtlige partnere er kvalitetsgodkendt ud fra Officegurus egen 28 års erfaring med at drive rengøringsfirma.

Ændringer eller variation i rengøringsprogrammet bliver aldrig glemt i post-its, sedler eller emails.

Få tilbud på erhversrengøring

Når du har bestilt dit tilbud, kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt. 🏃
Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Over 350 innovative virksomheder benytter i dag vores platform

Høj kundetilfredshed

Officeguru uddanner rengøringspartnerne på platfomren i at sammensætte en optimal rengøringsplan, hvilket giver jer tryghed for god rengøring.

Spar tid på administration

Få en rengøringsordning der er nem at administrere. Rengøringsplan, ændringer og individuelle ønsker håndteres i Officeguru app'en.

Altid tilgængelig

Tilgængelighed er en forudsætning for et godt partnerskab. Officegurus kundeservice bekræfter derfor modtagelse af samtlige beskeder indenfor fire timer.

Ønsker du en moderne måde at styre kontorets rengøring på?

Officeguru platformen digitaliserer dag-til-dag kommunikationen med leverandører, så der altid er klare aftaler.

Akutte behov løses altid. Officeguru har størrelsen til altid at håndtere akut opståede opgaver.

Fordel ansvaret for driften af kontorrengøring på flere kollegaer uden overblikket forsvinder.

Bestil nemt ekstra rengøring fx efter julefrokosten.

Miljøvenlig rengøring er det eneste rigtige.

"I bund og grund, tror jeg de fleste rengøringsfirmaer er ret ens, men den der energiske og positive tilgang, den kunne jeg rigtig godt lide, og den har jeg ikke mødt hos andre rengøringsvirksomheder"

Pia Barlebo

Office Manager

"Officeguru er omstillingsparate når vi har behov for at der skal gøres noget i en fart. Det er en stor fordel for mig, i en meget travl hverdag hvor tingene ofte skal gå stærkt."

Christian Von Der Recke

Managing Director

Samme pris som hvis du bestiller direkte fra rengøringsfirmaet, bare med bedre betingelser

Officeguru får markedets laveste honorar af rengørings partneren, hvilket svarer til partnerens besparelse på marketing og administration. Du får markedets mest fleksible betingelser og et rent kontor.
Få et tilbud
Eksempler på partnere du kan få tilbud fra
serviceU
Perfekt til de lidt større kontorer
serviceU er Officegurus eget rengøringsfirma og har eksisteret siden 1992. Virksomheden har over 200 egne assistenter og 7 af Børsens Gazeller i rygsækken. Forvent derfor en professionel rengøringspartner med glade medarbejdere.
på Trustpilot
Rexkyoo
Miljøvenlig rengøring - også til små kontorer
REXKYOO er eksperter i at sikre at selv mindre kontorer får et højt hygiejne niveau - uden det koster en bondegård! Miljøvenlig rengøring er i højsædet. Forvent en fleksibel partner med høj integritet og et godt engagement.
på Trustpilot

Ofte stillede spørgsmål

Få tilbud på erhvervsrengøring

Når du har bestilt dit tilbud, kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt. 🏃
Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Erhvervsrengøring i Søborg

Skal I have hjælp til at finde ny leverandør af erhvervsrengøring i Søborg? Hos Officeguru har vi skabt en fleksibel platform, hvorigennem I kan hente tilbud på erhvervsrengøring og andre serviceopgaver. På platformen kan I også samle al kommunikation med jeres serviceleverandører, og I kan komme i kontakte med dem, uanset hvor i landet I befinder jer. Når I lader Officeguru hjælpe jer med at finde erhvervsrengøring i Søborg, sørger vi for, at I bliver matchet med en serviceleverandør, der kan levere erhvervsrengøring, som stemmer overens med jeres præferencer og behov. 

Fleksibel erhvervsrengøring i Søborg af høj kvalitet

Jeres behov til erhvervsrengøring kan ændre sig over tid, og derfor skal jeres leverandør være både stabil, fleksibel og omstillingsparat. I nogle perioder, kan I have brug for ekstra rengøring, hvis der f.eks. er kommet flere ansatte til, mens der er i andre perioder kan være næsten tomt på kontoret pga. ferie. Det skal aldrig gå ud over kvaliteten af erhvervsrengøringen, at jeres behov ændrer sig. Når I lader Officeguru hjælpe jer med at rekvirere tilbud på erhvervsrengøring i Søborg, er I sikre på, at jeres behov altid imødekommes. Vi har en styrke på 200 egne rengøringsassistenter samt flere end 200 servicepartner-assistenter, og vi gør rent på alle tider af døgnet – også om natten. Har I behov for akut hjælp, kan vi hurtigt rykke ud, og så bestræber vi os altid på at svare på jeres henvendelser inden for fire timer. 

Få en gennemført rengøringsplan og hold styr på erhvervsrengøringen af jeres virksomhed i Søborg

Det er Officegurus ansvar, at I modtager fleksibel og kvalitetsbevidst erhvervsrengøring i Søborg, uanset om den udføres af vores egne assistenter fra Officegurus services, eller om den udføres af assistenter fra en af vores dygtige servicepartnere. Derfor modtager I altid en gennemført og optimal rengøringsplan over jeres erhvervsrengøring i Søborg, der matcher jeres behov. Efter mere end 30 år i rengøringsbranchen har vi opnået både erfaring og stor viden inden for erhvervsrengøring samt rekvirering af tilbud. En viden, som vi har videregivet til vores servicepartnere, så de kan træne deres medarbejdere i at levere samme kvalitetsbevidste tilbud på erhvervsrengøring i Søborg. Skulle I have lyst til at læse mere om, hvad I bør være opmærksomme på, når I skal finde ny serviceleverandør af erhvervsrengøring, kan I læse mere her


Miljøvenlig erhvervsrengøring af jeres kontorer i Søborg

Ser I gerne, at jeres erhvervsrengøring understøtter jeres CSR-strategi og miljøpolitik? Så er I kommet til det rette sted. Hos Officeguru har vi nemlig valgt kun at samarbejde med servicepartnere, der leverer miljøvenlig erhvervsrengøring af jeres virksomhed i Søborg. Det har vi, fordi vi gerne vil passe på natur og miljø samt skåne både jer og vores medarbejdere for skadelige kemikalier og dårligt indeklima. 

Skal vi hjælpe jer med at hente tilbud på erhvervsrengøring?

Lad Officeguru hjælpe jer med at hente tilbud på erhvervsrengøring af jeres virksomhed i Søborg og mærk den høje fleksibilitet og kvalitet. I får guidance i at modtage den optimale rengøringsplan, og vi sørger altid for, at I bliver matchet med en serviceleverandør, der kan stå på mål med jeres behov til kvalitet. Gennem Officegurus platform kan I nemt styre og ændre jeres præferencer. Så får I kvalitetsbevidst og fleksibel erhvervsrengøring af jeres kontorer i Søborg og kan dermed fokusere på jeres arbejde, velvidende at jeres virksomhed altid fremstår indbydende og ren, når I møder ind om morgenen, eller når I får eventuelle kundebesøg. 


Udfyld her og få et tilbud på erhvervsrengøring

Tak - vi vender tilbage snarrest 🏃
Ups! Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Ofte stillede spørgsmål