Leder du efter Rødovres bedste rengøringsfirma?

Få en skarp pris på miljøvenlig rengøring af jeres kontor eller virksomhed

Vælg mellem de bedste rengøringsfirmaer i Københavnsområdet.

Samtlige partnere er kvalitetsgodkendt ud fra Officegurus egen 28 års erfaring med at drive rengøringsfirma.

Ændringer eller variation i rengøringsprogrammet bliver aldrig glemt i post-its, sedler eller emails.

Få tilbud på erhversrengøring

Når du har bestilt dit tilbud, kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt. 🏃
Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Over 350 innovative virksomheder benytter i dag vores platform

Høj kundetilfredshed

Officeguru uddanner rengøringspartnerne på platfomren i at sammensætte en optimal rengøringsplan, hvilket giver jer tryghed for god rengøring.

Spar tid på administration

Få en rengøringsordning der er nem at administrere. Rengøringsplan, ændringer og individuelle ønsker håndteres i Officeguru app'en.

Altid tilgængelig

Tilgængelighed er en forudsætning for et godt partnerskab. Officegurus kundeservice bekræfter derfor modtagelse af samtlige beskeder indenfor fire timer.

Ønsker du en moderne måde at styre kontorets rengøring på?

Officeguru platformen digitaliserer dag-til-dag kommunikationen med leverandører, så der altid er klare aftaler.

Akutte behov løses altid. Officeguru har størrelsen til altid at håndtere akut opståede opgaver.

Fordel ansvaret for driften af kontorrengøring på flere kollegaer uden overblikket forsvinder.

Bestil nemt ekstra rengøring fx efter julefrokosten.

Miljøvenlig rengøring er det eneste rigtige.

"I bund og grund, tror jeg de fleste rengøringsfirmaer er ret ens, men den der energiske og positive tilgang, den kunne jeg rigtig godt lide, og den har jeg ikke mødt hos andre rengøringsvirksomheder"

Pia Barlebo

Office Manager

"Officeguru er omstillingsparate når vi har behov for at der skal gøres noget i en fart. Det er en stor fordel for mig, i en meget travl hverdag hvor tingene ofte skal gå stærkt."

Christian Von Der Recke

Managing Director

Samme pris som hvis du bestiller direkte fra rengøringsfirmaet, bare med bedre betingelser

Officeguru får markedets laveste honorar af rengørings partneren, hvilket svarer til partnerens besparelse på marketing og administration. Du får markedets mest fleksible betingelser og et rent kontor.
Få et tilbud
Eksempler på partnere du kan få tilbud fra
serviceU
Perfekt til de lidt større kontorer
serviceU er Officegurus eget rengøringsfirma og har eksisteret siden 1992. Virksomheden har over 200 egne assistenter og 7 af Børsens Gazeller i rygsækken. Forvent derfor en professionel rengøringspartner med glade medarbejdere.
på Trustpilot
Rexkyoo
Miljøvenlig rengøring - også til små kontorer
REXKYOO er eksperter i at sikre at selv mindre kontorer får et højt hygiejne niveau - uden det koster en bondegård! Miljøvenlig rengøring er i højsædet. Forvent en fleksibel partner med høj integritet og et godt engagement.
på Trustpilot

Ofte stillede spørgsmål

Få tilbud på erhvervsrengøring

Når du har bestilt dit tilbud, kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt. 🏃
Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Erhvervsrengøring i Rødovre

Officeguru hjælper jeres virksomhed med at finde erhvervsrengøring i Rødovre. Gennem vores platform kan I nemt rekvirere tilbud på erhvervsrengøring og andre serviceopgaver samt samle og styre al kommunikation med jeres serviceleverandører. Vi sørger for, at I modtager en gennemført rengøringsplan over erhvervsrengøringen af jeres virksomhed i Rødovre og matcher jer med en leverandør, der leverer erhvervsrengøring, som passer til jeres behov og præferencer. 

Kvalitetsbevidst erhvervsrengøring i Rødovre med høj fleksibilitet

Behovene og præferencerne til erhvervsrengøring ændrer sig ofte over tid, eksempelvis pga. flere ansatte eller tomhed på kontorerne pga. ferie. Det stiller krav til fleksibilitet, da jeres serviceleverandør skal kunne følge med og hurtigt omstille sig efter jeres behov. Når I lader Officeguru rekvirere tilbud på erhvervsrengøring af jeres kontor i Rødovre, sikrer I jer netop dette. For med en styrke på 200 egne rengøringsassistenter fra Officeguru Services samt flere end 200 servicepartner-assistenter, kan vi hurtigt omstille os, og vi kan rykke ud, hvis I har brug for akut hjælp. I får leveret erhvervsrengøring, når det passer jer, også hvis det er om natten, og så kan I komme i kontakt med os, uanset hvor i landet, I befinder jer. Vi besvarer jeres henvendelser inden for fire timer. 

I får en optimal rengøringsplan over jeres erhvervsrengøring i Rødovre

Officeguru har ansvaret for, at I modtager erhvervsrengøring i Rødovre af høj kvalitet, uanset om den leveres af os eller af en af vores erfarne servicepartnere. Derfor får I altid en optimal rengøringsplan over erhvervsrengøringen af jeres virksomhed i Rødovre, som stemmer overens med jeres behov. Med over 30 års erfaring inden for rengøringsbranchen har vi opnået stor viden inden for erhvervsrengøring og rekvirering af tilbud. En viden som vi har videregivet til vores servicepartnere, så de kan træne deres ansatte i at levere tilbud på erhvervsrengøring i Rødovre af samme høje standard. Hvis I har behov for at læse mere om, hvad der er vigtigt at være opmærksom på, når I skal finde ny leverandør af erhvervsrengøring i Rødovre, kan I læse mere her. 

Leder I efter erhvervsrengøring, der skåner miljøet?

Hos Officeguru samarbejder vi kun med servicepartnere, der levere miljøvenlig erhvervsrengøring til jeres kontorer i Rødovre. Det gør vi for at passe på miljøet og klimaet og ikke mindst for at skåne både jer og vores medarbejdere for unødig og skadelig kemi samt dårligt indeklima. Derudover understøtter miljøvenlig erhvervsrengøring jeres CSR og eventuelle miljøpolitik.


Hent tilbud på erhvervsrengøring i Rødovre

Hent tilbud på erhvervsrengøring i Rødovre sammen med Officeguru og mærk høj kvalitet og fleksibilitet. Når I lader os hjælpe jer med rekvirering af tilbud, bliver I guidet i at modtage den mest optimale rengøringsplan, og så sørger vi for, at I bliver matchet med den af vores serviceleverandører, der kan leve op til jeres behov, præferencer og krav om kvalitet. Benytter I Officegurus platform til at styre og ændre jeres erhvervsrengøring i Rødovre, kan I både spare tid, penge og ressourcer. På den måde kan I fokusere på jeres arbejde, velvidende at jeres kontorer fremstår rene og indbydende, hvis I får kunder på besøg, og når I møder ind om morgenen.


Udfyld her og få et tilbud på erhvervsrengøring

Tak - vi vender tilbage snarrest 🏃
Ups! Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Ofte stillede spørgsmål