Leder du efter Lyngbys bedste rengøringsfirma?

Vælg mellem de bedste rengøringsfirmaer i Københavnsområdet

Samtlige partnere er kvalitetsgodkendt udfra Officegurus egen 28 års erfaring med at drive rengøringsfirma

arrow

Udfyld her og få et tilbud på fast rengøring af kontoret

Tak - vi vender tilbage snarrest 🏃
Ups! Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Over 350 innovative virksomheder benytter i dag vores platform

"I bund og grund, tror jeg de fleste rengøringsfirmaer er ret ens, men den der energiske og positive tilgang, den kunne jeg rigtig godt lide, og den har jeg ikke mødt hos andre rengøringsvirksomheder"
Pia Barlebo
Office Manager
"Officeguru er omstillingsparate når vi har behov for at der skal gøres noget i en fart. Det er en stor fordel for mig, i en meget travl hverdag hvor tingene ofte skal gå stærkt."
Christian von der Recke
Managing Director
"I bund og grund, tror jeg de fleste rengøringsfirmaer er ret ens, men den der energiske og positive tilgang, den kunne jeg rigtig godt lide, og den har jeg ikke mødt hos andre rengøringsvirksomheder"
Pia Barlebo
Office Manager
“Frokosten var helt igennem fantastisk. Alle har rost den! Det gjorde mig mega glad. Mad nok, smagte fantastisk, godt udvalg og levering var på slaget.”
Charlie Rødgaard
CCO
"Det bedste ved frokosten er den gode smag. Det er svært at finde køkkener, hvor maden faktisk smager af noget, men det gør det her! Alle er bare rigtig glade for frokosten vi modtager.
Isabella Sohrbeck
Office Manager

Høj kundetilfredshed

Officeguru uddanner rengøringspartnerne på platfomren i at sammensætte en optimal rengøringsplan, hvilket giver Jer tryghed for god rengøring.

Spar tid på administration

Få en rengøringsordning der er nem at administrere. Rengøringsplanen, ændringer og individuelle ønsker håndteres i Officeguru app'en.

Altid tilgængelig

Tilgængelighed er en forudsætning for et godt partnerskab. Officegurus kundeservice bekræfter derfor modtagelse af samtlige beskeder indenfor fire timer.

Vil du gerne have en moderne måde at styre kontorets rengøring på?

Officeguru platformen digitaliserer dag-til-dag kommunikationen med leverandører så der altid er klare aftaler

Akutte behov løses altid. Officeguru har størrelsen til - altid - at håndtere akut opståede opgaver

Fordel ansvaret for driften af kontorrengøring på flere kollegaer uden overblikket forsvinder

Bestil nemt ekstra rengøring fx. efter julefrokosten

Miljøvenlig rengøring er det eneste rigtige

Samme pris som hvis du bestiller direkte fra rengøringsfirmaet, bare med bedre betingelser

Officeguru får markedets laveste honorar af rengørings partneren, hvilket svarer til partnerens besparelse på marketing og administration. Du får markedets mest fleksible betingelser og et rent kontor.
Få et tilbud
Eksempler på partnere du kan få tilbud fra
Officeguru Services
Perfekt til de lidt større kontorer
Officeguru Services er Officegurus eget rengøringsfirma og har eksisteret siden 1992. Virksomheden har over 200 egne assistenter og 7 af Børsens Gazeller i rygsækken. Forvent derfor en professionel rengøringspartner med glade medarbejdere.
på Trustpilot
REXKYOO
Miljøvenlig rengøring - også til små kontorer
REXKYOO er eksperter i at sikre at selv mindre kontorer får et højt hygiejne niveau - uden det koster en bondegård! Miljøvenlig rengøring er i højsædet. Forvent en fleksibel partner med høj integritet og et godt engagement.
på Trustpilot

Erhvervsrengøring i Lyngby

Skal jeres virksomhed have ny leverandør af erhvervsrengøring i Lyngby? Med Officegurus platform, kan I hurtigt og enkelt hente tilbud på erhvervsrengøring og andre serviceopgaver. Vores fleksible platform samler al kommunikation med jeres serviceleverandører, så I nemt kan komme i kontakt med dem, uanset hvorhenne I befinder jer i landet. Når I lader os hjælpe jer med at rekvirere tilbud på erhvervsrengøring i Lyngby, modtager I en optimal rengøringsplan over erhvervsrengøringen, så I er sikre på, at den lever op til jeres krav om kvalitet. Gennem Officegurus platform matches I med den af vores servicepartnere, som kan levere erhvervsrengøring af jeres virksomhed i Lyngby, der passer lige netop til jeres præferencer og behov. 

Kvalitetsbevidst kontorrengøring i Lyngby med høj fleksibilitet 

Jeres behov og præferencer til erhvervsrengøring ændrer sig ofte over tid, og derfor skal jeres serviceleverandør være fleksibel og kunne følge med. I nogle perioder af året, er der måske særligt mange mennesker og ekstra travlt på kontoret, mens der i andre perioder er mere mennesketomt, f.eks. pga. ferie. Vi sikrer, at kontorrengøringen af jeres virksomhed i Lyngby lever op til jeres behov, uanset hvad de måtte være. Vi gør rent på alle tider af døgnet – også om natten. Og med en styrke på 200 egne rengøringsassistenter fra Officeguru Services samt mere end 200 assistenter fra vores servicepartnere, kan vi hurtigt rykke ud, hvis I har brug for akut hjælp. For at gøre det endnu mere fleksibelt, sørger vi altid for at svare på jeres henvendelser inden for fire timer. 

Modtag en optimal rengøringsplan over jeres kontorrengøring

Vi påtager os ansvaret for, at I modtager kontorrengøring i Lyngby af høj kvalitet, uanset om den udføres af vores egne assistenter eller af assistenter fra vores servicepartnere. Derfor modtager I altid en optimal rengøringsplan over jeres kontorrengøring i Lyngby, så I er sikre på, at rengøringen stemmer overens med jeres behov og præferencer. Med mere end 30 års erfaring i rengøringsbranchen har vi hos Officeguru rigtig godt styr på kontorrengøring samt rekvirering af tilbud herpå. Den viden har vi videregivet til vores servicepartnere, så deres medarbejdere er lige så trænede i at levere skarpe og gennemførte tilbud til jer på kontorrengøring i Lyngby, der matcher jeres behov og ønsker. Har I brug for at læse mere om, hvad I bør være opmærksomme på, når I skal finde ny leverandør af kontorrengøring, kan I læse mere her.


Går I op i miljø og klima? Få miljøvenlig erhvervsrengøring af jeres kontor i Lyngby

Er det vigtigt for jer, at den erhvervsrengøring, I modtager, er miljøvenlig? Hos Officeguru arbejder vi kun sammen med servicepartnere, der har forpligtet sig til at levere miljøvenlig erhvervsrengøring. For os er det nemlig vigtigt, at vi passer på miljøet og klimaet og ikke mindst på jer og vores medarbejder. Når I modtager miljøvenlig erhvervsrengøring i Lyngby, skånes I for skadelig og unødig kemi samt dårligt indeklima. Derudover understøtter det jeres CSR og miljøpolitik.

Hent tilbud på erhvervsrengøring i Lyngby 

Det har aldrig været nemmere at hente tilbud på erhvervsrengøring i Lyngby. Når I lader Offceiguru hjælpe jer, skal I lynhurtigt mærke, at fleksibilitet og høj kvalitet er i højsædet. Derfor modtager I altid guidance i at få en optimal rengøringsplan, og så sørger vi for, at I bliver matchet med den serviceleverandør, der kan leve op til jeres krav om kvalitet samt behov og ønsker til erhvervsrengøring. Ved at lade os hjælpe jer med rekvirering af tilbud, sparer I både penge, tid og ressourcer. Så kan I læne jer tilbage og fokusere på jeres arbejde, velvidende at jeres kontorer i Lyngby fremstår rene og indbydende, både når I får eventuelle kundebesøg, og når I møder ind om morgenen.Udfyld her og få et tilbud på erhvervsrengøring

Tak - vi vender tilbage snarrest 🏃
Ups! Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Ofte stillede spørgsmål