Leder du efter Københavns bedste rengøringsfirma?

Vælg mellem de bedste rengøringsfirmaer i Københavnsområdet

Samtlige partnere er kvalitetsgodkendt udfra Officegurus egen 28 års erfaring med at drive rengøringsfirma

arrow

Udfyld her og få et tilbud på fast rengøring af kontoret

Tak - vi vender tilbage snarrest 🏃
Ups! Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Over 350 innovative virksomheder benytter i dag vores platform

"I bund og grund, tror jeg de fleste rengøringsfirmaer er ret ens, men den der energiske og positive tilgang, den kunne jeg rigtig godt lide, og den har jeg ikke mødt hos andre rengøringsvirksomheder"
Pia Barlebo
Office Manager
"Officeguru er omstillingsparate når vi har behov for at der skal gøres noget i en fart. Det er en stor fordel for mig, i en meget travl hverdag hvor tingene ofte skal gå stærkt."
Christian von der Recke
Managing Director
"I bund og grund, tror jeg de fleste rengøringsfirmaer er ret ens, men den der energiske og positive tilgang, den kunne jeg rigtig godt lide, og den har jeg ikke mødt hos andre rengøringsvirksomheder"
Pia Barlebo
Office Manager
“Frokosten var helt igennem fantastisk. Alle har rost den! Det gjorde mig mega glad. Mad nok, smagte fantastisk, godt udvalg og levering var på slaget.”
Charlie Rødgaard
CCO
"Det bedste ved frokosten er den gode smag. Det er svært at finde køkkener, hvor maden faktisk smager af noget, men det gør det her! Alle er bare rigtig glade for frokosten vi modtager.
Isabella Sohrbeck
Office Manager

Høj kundetilfredshed

Officeguru uddanner rengøringspartnerne på platfomren i at sammensætte en optimal rengøringsplan, hvilket giver Jer tryghed for god rengøring.

Spar tid på administration

Få en rengøringsordning der er nem at administrere. Rengøringsplanen, ændringer og individuelle ønsker håndteres i Officeguru app'en.

Altid tilgængelig

Tilgængelighed er en forudsætning for et godt partnerskab. Officegurus kundeservice bekræfter derfor modtagelse af samtlige beskeder indenfor fire timer.

Vil du gerne have en moderne måde at styre kontorets rengøring på?

Officeguru platformen digitaliserer dag-til-dag kommunikationen med leverandører så der altid er klare aftaler

Akutte behov løses altid. Officeguru har størrelsen til - altid - at håndtere akut opståede opgaver

Fordel ansvaret for driften af kontorrengøring på flere kollegaer uden overblikket forsvinder

Bestil nemt ekstra rengøring fx. efter julefrokosten

Miljøvenlig rengøring er det eneste rigtige

Samme pris som hvis du bestiller direkte fra rengøringsfirmaet, bare med bedre betingelser

Officeguru får markedets laveste honorar af rengørings partneren, hvilket svarer til partnerens besparelse på marketing og administration. Du får markedets mest fleksible betingelser og et rent kontor.
Få et tilbud
Eksempler på partnere du kan få tilbud fra
Officeguru Services
Perfekt til de lidt større kontorer
Officeguru Services er Officegurus eget rengøringsfirma og har eksisteret siden 1992. Virksomheden har over 200 egne assistenter og 7 af Børsens Gazeller i rygsækken. Forvent derfor en professionel rengøringspartner med glade medarbejdere.
på Trustpilot
REXKYOO
Miljøvenlig rengøring - også til små kontorer
REXKYOO er eksperter i at sikre at selv mindre kontorer får et højt hygiejne niveau - uden det koster en bondegård! Miljøvenlig rengøring er i højsædet. Forvent en fleksibel partner med høj integritet og et godt engagement.
på Trustpilot

Erhvervsrengøring i København

Har I brug for erhvervsrengøring af jeres virksomhed i København? Hos Officeguru kan I nemt og hurtigt hente tilbud på serviceopgaver gennem vores fleksible platform. Her kan I samle al kommunikation med jeres serviceleverandører og bl.a. finde erhvervsrengøring til jeres kontorer i København. Når I benytter Officegurus platform, har I, uanset hvor I befinder jer, altid mulighed for at kommunikere med jeres servicepartnere samt vælge fra eller til på serviceopgaver. Lad os hjælpe jer med at finde erhvervsrengøring i København, så I kan få skinnende rene kontorer igen . 


Kvalitetsbevidst erhvervsrengøring i København med stor fleksibilitet

De forskellige behov til rengøring på et kontor kan hurtigt ændre sig. Måske der er kommet flere ansatte til virksomheden, hvilket stiller større krav til fleksibilitet. Officegurus fleksible platform giver jer et godt overblik, og herfra kan I nemt og enkelt styre jeres præferencer til erhvervsrengøring af jeres virksomhed i København. I kan altid opdatere jeres behov, og hvis I står og skal bruge akut firmarengøring, kan vi med en styrke på 200 af vores egne rengøringsassistenter og flere end 200 tilknyttede servicepartner-assistenter rykke ud til jer hurtigt og effektivt. Det er vigtigt for os, at I mærker både fleksibilitet og kvalitet, og derfor besvarer Officegurus Customer Success afdeling altid jeres henvendelser inden for fire timer. Det er jeres behov og ønsker, som er første prioritet hos os, og derfor sørger vi altid for at matche erhvervsrengøringen af jeres kontor i København med jeres præferencer – det betyder, at vi eller vores servicepartnere klarer kontorrengøring, når det passer jer, uanset tidspunkt på døgnet.


Få den optimale rengøringsplan – vi hjælper jer med at finde kontorrengøring, som matcher jer

Officeguru står med ansvaret for at sikre høj kvalitet, uanset om firmarengøringen udføres af vores egne assistenter fra Officeguru Services, eller om det er en af vores dygtige servicepartnere, som står for erhvervsrengøringen af jeres kontor i København. Efter mere end 30 år i rengøringsbranchen ved vi, hvordan man bedst muligt sammensætter den optimale rengøringsplan og et program, som matcher jeres behov til erhvervsrengøring. Vores erfaring og viden videregiver vi til vores servicepartnere, så deres personale bliver trænet i at give tilbud som kan stå på mål med de reelle behov. Vil I vide mere om, hvad jeres virksomhed bør være opmærksom på, når I skal vælge leverandør af firmarengøring i København, kan I læse mere her.


Miljøvenlig firmarengøring i København

Ønsker jeres virksomhed miljøvenlig firmarengøring? Så er I kommet til det rette sted. Hos Officeguru samarbejder vi nemlig kun med servicepartnere, der har forpligtet sig til at udføre miljøvenlig erhvervsrengøring. For os er det vigtigt, at vi hverken udsætter jer eller vores egne medarbejdere for skadelig kemi og dårligt indeklima, samt at vi passer godt på miljøet og det udendørs klima. Derudover understøttes jeres CSR og eventuelle miljøpolitik, når I modtager miljøvenlig erhvervsrengøring af jeres kontor i København. 


Skal vi hjælpe jer med at finde erhvervsrengøring?

Gennem Officegurus platform kan I nemt indhente tilbud på erhvervsrengøring i København. Vi sørger for at guide jer, så I får en optimal rengøringsplan, og matcher jeres præferencer og behov med de af vores servicepartnere, som vi er sikre på, kan levere firmarengøring af den kvalitet, I ønsker. Ved at lade os indhente tilbud på erhvervsrengøring, sparer I tid og ressourcer, samtidig med at I er sikre på, at I ender med at modtage en rengøringsplan, som passer lige netop til jer. Så kan I læne jer tilbage, velvidende at jeres kontor ser pænt og indbydende ud, når I møder ind, eller eventuelle kunder besøger jer.


Udfyld her og få et tilbud på erhvervsrengøring

Tak - vi vender tilbage snarrest 🏃
Ups! Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Ofte stillede spørgsmål