Leder du efter Kastrups bedste rengøringsfirma?

Få en skarp pris på miljøvenlig rengøring af jeres kontor eller virksomhed

Vælg mellem de bedste rengøringsfirmaer i Københavnsområdet.

Samtlige partnere er kvalitetsgodkendt ud fra Officegurus egen 28 års erfaring med at drive rengøringsfirma.

Ændringer eller variation i rengøringsprogrammet bliver aldrig glemt i post-its, sedler eller emails.

Få tilbud på erhversrengøring

Når du har bestilt dit tilbud, kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt. 🏃
Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Over 350 innovative virksomheder benytter i dag vores platform

Høj kundetilfredshed

Officeguru uddanner rengøringspartnerne på platfomren i at sammensætte en optimal rengøringsplan, hvilket giver jer tryghed for god rengøring.

Spar tid på administration

Få en rengøringsordning der er nem at administrere. Rengøringsplan, ændringer og individuelle ønsker håndteres i Officeguru app'en.

Altid tilgængelig

Tilgængelighed er en forudsætning for et godt partnerskab. Officegurus kundeservice bekræfter derfor modtagelse af samtlige beskeder indenfor fire timer.

Ønsker du en moderne måde at styre kontorets rengøring på?

Officeguru platformen digitaliserer dag-til-dag kommunikationen med leverandører, så der altid er klare aftaler.

Akutte behov løses altid. Officeguru har størrelsen til altid at håndtere akut opståede opgaver.

Fordel ansvaret for driften af kontorrengøring på flere kollegaer uden overblikket forsvinder.

Bestil nemt ekstra rengøring fx efter julefrokosten.

Miljøvenlig rengøring er det eneste rigtige.

"I bund og grund, tror jeg de fleste rengøringsfirmaer er ret ens, men den der energiske og positive tilgang, den kunne jeg rigtig godt lide, og den har jeg ikke mødt hos andre rengøringsvirksomheder"

Pia Barlebo

Office Manager

"Officeguru er omstillingsparate når vi har behov for at der skal gøres noget i en fart. Det er en stor fordel for mig, i en meget travl hverdag hvor tingene ofte skal gå stærkt."

Christian Von Der Recke

Managing Director

Samme pris som hvis du bestiller direkte fra rengøringsfirmaet, bare med bedre betingelser

Officeguru får markedets laveste honorar af rengørings partneren, hvilket svarer til partnerens besparelse på marketing og administration. Du får markedets mest fleksible betingelser og et rent kontor.
Få et tilbud
Eksempler på partnere du kan få tilbud fra
serviceU
Perfekt til de lidt større kontorer
serviceU er Officegurus eget rengøringsfirma og har eksisteret siden 1992. Virksomheden har over 200 egne assistenter og 7 af Børsens Gazeller i rygsækken. Forvent derfor en professionel rengøringspartner med glade medarbejdere.
på Trustpilot
Rexkyoo
Miljøvenlig rengøring - også til små kontorer
REXKYOO er eksperter i at sikre at selv mindre kontorer får et højt hygiejne niveau - uden det koster en bondegård! Miljøvenlig rengøring er i højsædet. Forvent en fleksibel partner med høj integritet og et godt engagement.
på Trustpilot

Ofte stillede spørgsmål

Få tilbud på erhvervsrengøring

Når du har bestilt dit tilbud, kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt. 🏃
Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Erhvervsrengøring i Kastrup 

Leder I efter ny leverandør af erhvervsrengøring i Kastrup? Hos Officeguru har vi skabt en fleksibel platform, hvor I hurtigt og enkelt kan hente tilbud på erhvervsrengøring samt andre serviceopgaver. Platformen fungerer som samlingspunkt for al kommunikation med jeres serviceleverandører, og I har altid mulighed for at komme i kontakt med dem, uanset hvor I befinder jer. Når I benytter Offiegurus platform til at hente tilbud på erhvervsrengøring i Kastrup, modtager I en gennemført rengøringsplan, som sikrer jer, at kvaliteten af erhvervsrengøringen stemmer overens med jeres behov. Vi sørger for at matche jer med den serviceleverandør, der kan levere erhvervsrengøring af jeres virksomhed i Kastrup, som passer til jeres behov og præferencer. 

Fleksibel erhvervsrengøring i Kastrup af høj kvalitet 

Ofte kan præferencer og ønsker til erhvervsrengøring ændre sig, og mange faktorer kan påvirke jeres behov. Der kan være kommet flere ansatte til jeres virksomhed i Kastrup, så I har et behov for øget erhvervsrengøring, eller der kan i nogle perioder af året være næsten mennesketomt på kontorerne pga. ferie, hvorfor behovet for erhvervsrengøring ikke er lige så højt. Uanset hvad, skal jeres serviceleverandør kunne følge med. Hos Officeguru har vi sat os for, at I skal kunne mærke høj fleksibilitet og kvalitet af jeres erhvervsrengøring i Kastrup – altid. Og med vores styrke på 200 egne rengøringsassistenter samt flere end 200 servicepartner-assistenter, kan vi hurtigt rykke ud, hvis I har brug for akut hjælp – også selvom det er midt om natten. Derudover sørger vi altid for at besvare henvendelser inden for fire timer. 


Få en gennemført rengøringsplan, der stemmer overens med jeres behov og krav til kvalitet

Officeguru påtager sig ansvaret for, at jeres erhvervsrengøring er af højeste kvalitet. Det skal være uanset, om den leveres af vores egne rengøringsassistenter fra Officeguru Services eller fra rengøringsassistenter fra en af vores erfarne servicepartnere. I modtager derfor altid en optimal og gennemført rengøringsplan, som stemmer overens med jeres behov for erhvervsrengøring i Kastrup. Efter 30 år i rengøringsbranchen har vi indgående kendskab til erhvervsrengøring og rekvirering af tilbud. Den viden deler vi med vores servicepartnere, så de har mulighed for at uddanne deres medarbejdere i at kunne give jer tilbud på erhvervsrengøring i Kastrup af samme høje kvalitet, som matcher jeres ønsker og præferencer. Hvis I skulle have lyst til at vide mere om, hvad I bør være opmærksomme på, når I skal vælge ny leverandør af erhvervsrengøring i Kastrup, kan I læse mere her


Skal jeres erhvervsrengøring i Kastrup være miljøvenlig? 

Ønsker I, at erhvervsrengøringen af jeres virksomhed i Kastrup er miljøvenlig og understøtter jeres CSR og miljøpolitik? Så er I kommet til det rette sted. Hos Officeguru samarbejder vi kun med servicepartnere, der leverer miljøvenlig erhvervsrengøring. Det gør vi, fordi vi synes, at både I og vores medarbejdere skal skånes for skadelig kemi og dårligt indeklima, og fordi vi gerne vil passe på miljøet og naturen. 

Lad os hjælpe jer med at rekvirere tilbud på erhvervsrengøring i Kastrup

Når I lader Officeguru hjælpe jer med at rekvirere tilbud på erhvervsrengøring i Kastrup, skal I mærke både den kvalitet og fleksibilitet. Derfor får I guidance i at modtage en gennemført og optimal rengøringsplan, og så sørger vi for, at I bliver matchet med den af vores serviceleverandører, der kan levere erhvervsrengøring af jeres virksomhed i Kastrup, som stemmer overens med jeres behov og ønsker. På den måde sparer I både ressourcer, tid og penge, og I kan nemt styre og ændre jeres behov til erhvervsrengøring i Kastrup. Så kan I roligt fokusere på jeres arbejde, velvidende at jeres kontorer fremstår rene og indbydende, når I møder ind om morgenen, eller når I får eventuelle kunder på besøg. 


Udfyld her og få et tilbud på erhvervsrengøring

Tak - vi vender tilbage snarrest 🏃
Ups! Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Ofte stillede spørgsmål