Leder du efter Ishøjs bedste rengøringsfirma?

Vælg mellem de bedste rengøringsfirmaer i Københavnsområdet

Samtlige partnere er kvalitetsgodkendt udfra Officegurus egen 28 års erfaring med at drive rengøringsfirma

arrow

Udfyld her og få et tilbud på fast rengøring af kontoret

Tak - vi vender tilbage snarrest 🏃
Ups! Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Over 350 innovative virksomheder benytter i dag vores platform

"I bund og grund, tror jeg de fleste rengøringsfirmaer er ret ens, men den der energiske og positive tilgang, den kunne jeg rigtig godt lide, og den har jeg ikke mødt hos andre rengøringsvirksomheder"
Pia Barlebo
Office Manager
"Officeguru er omstillingsparate når vi har behov for at der skal gøres noget i en fart. Det er en stor fordel for mig, i en meget travl hverdag hvor tingene ofte skal gå stærkt."
Christian von der Recke
Managing Director
"I bund og grund, tror jeg de fleste rengøringsfirmaer er ret ens, men den der energiske og positive tilgang, den kunne jeg rigtig godt lide, og den har jeg ikke mødt hos andre rengøringsvirksomheder"
Pia Barlebo
Office Manager
“Frokosten var helt igennem fantastisk. Alle har rost den! Det gjorde mig mega glad. Mad nok, smagte fantastisk, godt udvalg og levering var på slaget.”
Charlie Rødgaard
CCO
"Det bedste ved frokosten er den gode smag. Det er svært at finde køkkener, hvor maden faktisk smager af noget, men det gør det her! Alle er bare rigtig glade for frokosten vi modtager.
Isabella Sohrbeck
Office Manager

Høj kundetilfredshed

Officeguru uddanner rengøringspartnerne på platfomren i at sammensætte en optimal rengøringsplan, hvilket giver Jer tryghed for god rengøring.

Spar tid på administration

Få en rengøringsordning der er nem at administrere. Rengøringsplanen, ændringer og individuelle ønsker håndteres i Officeguru app'en.

Altid tilgængelig

Tilgængelighed er en forudsætning for et godt partnerskab. Officegurus kundeservice bekræfter derfor modtagelse af samtlige beskeder indenfor fire timer.

Vil du gerne have en moderne måde at styre kontorets rengøring på?

Officeguru platformen digitaliserer dag-til-dag kommunikationen med leverandører så der altid er klare aftaler

Akutte behov løses altid. Officeguru har størrelsen til - altid - at håndtere akut opståede opgaver

Fordel ansvaret for driften af kontorrengøring på flere kollegaer uden overblikket forsvinder

Bestil nemt ekstra rengøring fx. efter julefrokosten

Miljøvenlig rengøring er det eneste rigtige

Samme pris som hvis du bestiller direkte fra rengøringsfirmaet, bare med bedre betingelser

Officeguru får markedets laveste honorar af rengørings partneren, hvilket svarer til partnerens besparelse på marketing og administration. Du får markedets mest fleksible betingelser og et rent kontor.
Få et tilbud
Eksempler på partnere du kan få tilbud fra
Officeguru Services
Perfekt til de lidt større kontorer
Officeguru Services er Officegurus eget rengøringsfirma og har eksisteret siden 1992. Virksomheden har over 200 egne assistenter og 7 af Børsens Gazeller i rygsækken. Forvent derfor en professionel rengøringspartner med glade medarbejdere.
på Trustpilot
REXKYOO
Miljøvenlig rengøring - også til små kontorer
REXKYOO er eksperter i at sikre at selv mindre kontorer får et højt hygiejne niveau - uden det koster en bondegård! Miljøvenlig rengøring er i højsædet. Forvent en fleksibel partner med høj integritet og et godt engagement.
på Trustpilot

Erhvervsrengøring i Ishøj

Søger jeres virksomhed i Ishøj efter erhvervsrengøring? Med Officegurus fleksible platform, kan I nemt rekvirere tilbud på serviceopgaver, herunder erhvervsrengøring i Ishøj. På platformen samler vi al kommunikation med jeres serviceleverandører, og her har I altid mulighed for at kontakte dem, uanset hvor i landet I befinder jer. Når I lader Officeguru hjælpe jer med at hente tilbud på erhvervsrengøring i Ishøj, modtager I en gennemført rengøringsplan, så I er sikre på, at erhvervsrengøringen lever op til jeres krav om kvalitet. Vi matcher jer med den af vores servicepartnere, som kan levere erhvervsrengøring til jeres virksomhed i Ishøj, der matcher jeres præferencer og behov. 


Kvalitetsbevidst erhvervsrengøring i Ishøj med høj fleksibilitet

Over tid kan både jeres behov og præferencer til erhvervsrengøring ændre sig. På nogle tidspunkter i løbet af året, vil virksomheden måske stå næsten tom pga. ferie, mens der på andre tidspunkter vil være særligt travlt eller kommet nye og flere ansatte til. Jeres leverandør af erhvervsrengøring i Ishøj skal være fleksibel og kunne følge med jere behov, uden at det går ud over kvaliteten. Med vores styrke på 200 egne rengøringsassistenter fra Officeguru Services samt flere end 200 assistenter fra vores dygtige servicepartnere kan vi sørge for, at I altid modtager kvalitetsbevidst erhvervsrengøring i Ishøj og hurtigt rykke ud, hvis I har akut brug for hjælp – også om natten. Det skal være så fleksibelt og brugervenligt for jer som muligt, hvorfor vi også altid besvarer henvendelser inden for fire timer. 


Få en optimal rengøringsplan, der matcher jeres behov

Hos Officeguru påtager vi os ansvaret for, at I modtager erhvervsrengøring af høj kvalitet, uanset om den leveres af vores egne rengøringsassistenter eller af rengøringsassistenter fra en af vores servicepartnere. Derfor får I altid en optimal rengøringsplan, som stemmer overens med jeres behov til erhvervsrengøring af jeres kontorer i Ishøj. Vi har mere end 30 års erfaring i rengøringsbranchen og har dermed opnået et indgående kendskab til både udførelsen af erhvervsrengøring samt rekvirering af tilbud på erhvervsrengøring. Den viden deler vi med vores servicepartnere, så deres medarbejdere er lige så trænet i at kunne levere tilbud på erhvervsrengøring i Ishøj af samme høje standard og som matcher jeres behov og ønsker. Skulle I have lyst til at vide mere om, hvilke faktorer der er værd at være opmærksomme på, når I skal finde erhvervsrengøring i Ishøj, kan I læse mere her

Søger I miljøvenlig erhvervsrengøring i Ishøj? 

Er det vigtigt for jer, at I modtager miljøvenlig erhvervsrengøring af jeres kontor i Ishøj? Hos Officeguru samarbejder vi udelukkende med servicepartnere, som har forpligtet sig til at levere miljøvenlig erhvervsrengøring. Vi vil nemlig være sikre på at skåne både jer og vores medarbejdere for skadelig og unødig kemi samt dårligt indeklima samtidig med, at vi passer på naturen og miljøet. Miljøvenlig erhvervsrengøring er desuden med til at understøtte jeres eventuelle CSR-strategi og miljøpolitik. 

Hent tilbud på erhvervsrengøring af jeres virksomhed i Ishøj

Det skal både være fleksibelt og nemt at hente tilbud på erhvervsrengøring i Ishøj, og I skal mærke den høje kvalitet, som vi hos Officeguru har sat for dagen. Når I bruger vores platform, modtager I guidance i at få den mest optimale rengøringsplan, der passer til jeres behov og krav til kvalitet. Derudover sørger vi for, at I bliver matchet med en serviceleverandør, der leverer erhvervsrengøring af jeres virksomhed i Ishøj, som passer til jeres præferencer og ønsker. I sparer på den måde både tid, penge og ressourcer, hvis I benytter Officegurus platform til at styre jeres erhvervsrengøring. Så kan I trygt vide jer sikre på, at jeres virksomhed i Ishøj fremstår både ren og indbydende, når I får kundebesøg, og når I møder ind om morgenen. 

Udfyld her og få et tilbud på erhvervsrengøring

Tak - vi vender tilbage snarrest 🏃
Ups! Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Ofte stillede spørgsmål