Leder du efter Hvidovres bedste rengøringsfirma?

Få en skarp pris på miljøvenlig rengøring af jeres kontor eller virksomhed

Vælg mellem de bedste rengøringsfirmaer i Københavnsområdet.

Samtlige partnere er kvalitetsgodkendt ud fra Officegurus egen 28 års erfaring med at drive rengøringsfirma.

Ændringer eller variation i rengøringsprogrammet bliver aldrig glemt i post-its, sedler eller emails.

Få tilbud på erhversrengøring

Når du har bestilt dit tilbud, kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt. 🏃
Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Over 350 innovative virksomheder benytter i dag vores platform

Høj kundetilfredshed

Officeguru uddanner rengøringspartnerne på platfomren i at sammensætte en optimal rengøringsplan, hvilket giver jer tryghed for god rengøring.

Spar tid på administration

Få en rengøringsordning der er nem at administrere. Rengøringsplan, ændringer og individuelle ønsker håndteres i Officeguru app'en.

Altid tilgængelig

Tilgængelighed er en forudsætning for et godt partnerskab. Officegurus kundeservice bekræfter derfor modtagelse af samtlige beskeder indenfor fire timer.

Ønsker du en moderne måde at styre kontorets rengøring på?

Officeguru platformen digitaliserer dag-til-dag kommunikationen med leverandører, så der altid er klare aftaler.

Akutte behov løses altid. Officeguru har størrelsen til altid at håndtere akut opståede opgaver.

Fordel ansvaret for driften af kontorrengøring på flere kollegaer uden overblikket forsvinder.

Bestil nemt ekstra rengøring fx efter julefrokosten.

Miljøvenlig rengøring er det eneste rigtige.

"I bund og grund, tror jeg de fleste rengøringsfirmaer er ret ens, men den der energiske og positive tilgang, den kunne jeg rigtig godt lide, og den har jeg ikke mødt hos andre rengøringsvirksomheder"

Pia Barlebo

Office Manager

"Officeguru er omstillingsparate når vi har behov for at der skal gøres noget i en fart. Det er en stor fordel for mig, i en meget travl hverdag hvor tingene ofte skal gå stærkt."

Christian Von Der Recke

Managing Director

Samme pris som hvis du bestiller direkte fra rengøringsfirmaet, bare med bedre betingelser

Officeguru får markedets laveste honorar af rengørings partneren, hvilket svarer til partnerens besparelse på marketing og administration. Du får markedets mest fleksible betingelser og et rent kontor.
Få et tilbud
Eksempler på partnere du kan få tilbud fra
serviceU
Perfekt til de lidt større kontorer
serviceU er Officegurus eget rengøringsfirma og har eksisteret siden 1992. Virksomheden har over 200 egne assistenter og 7 af Børsens Gazeller i rygsækken. Forvent derfor en professionel rengøringspartner med glade medarbejdere.
på Trustpilot
Rexkyoo
Miljøvenlig rengøring - også til små kontorer
REXKYOO er eksperter i at sikre at selv mindre kontorer får et højt hygiejne niveau - uden det koster en bondegård! Miljøvenlig rengøring er i højsædet. Forvent en fleksibel partner med høj integritet og et godt engagement.
på Trustpilot

Ofte stillede spørgsmål

Få tilbud på erhvervsrengøring

Når du har bestilt dit tilbud, kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt. 🏃
Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Erhvervsrengøring i Hvidovre

Er jeres virksomhed på udkig efter erhvervsrengøring i Hvidovre? Hos Officeguru har vi skabt en platform, som gør det nemt og enkelt for jer at indhente tilbud på erhvervsrengøring i Hvidovre samt på andre serviceopgaver. Her kan I samle al kommunikation med jeres serviceleverandører og altid komme i kontakt med dem, uanset hvor I befinder jer. Lad Officeguru hjælpe jer med at rekvirere tilbud på erhvervsrengøring i Hvidovre og modtag en optimal rengøringsplan over kvalitetsbevidst og fleksibel erhvervsrengøring. Vi sørger altid for at matche jeres ønsker og præferencer med en serviceleverandør, som kan levere erhvervsrengøring i Hvidovre, der passer til jeres behov. 


Kvalitetsbevidst og fleksibel erhvervsrengøring i Hvidovre 

Præferencerne og behovene til erhvervsrengøring kan ændre sig løbende. Nogle perioder af året, vil kontoret nærmest stå tomt pga. ferie, og i andre perioder vil der være ekstra travlt eller kommet flere ansatte til. Når I skal finde erhvervsrengøring til jeres kontor i Hvidovre, er det vigtigt, at den både er af højeste kvalitet, og at jeres leverandør er fleksibel og kan følge med på jeres skiftende præferencer. Det sikrer I, når I henter tilbud gennem Officegurus platform. Vi har en styrke på 200 egne rengøringsassistenter fra Officeguru Services samt flere end 200 rengøringsassistenter fra vores servicepartnere. Dermed kan vi hurtigt rykke ud, hvis I har behov for akut erhvervsrengøring i Hvidovre. I modtager erhvervsrengøring, når det passer jer – også selvom det er midt om natten. For at gøre det endnu mere brugervenligt og fleksibelt for jer, besvarer vi altid henvendelser inden for fire timer, så I aldrig skal vente for længe.  


Modtag en gennemført rengøringsplan 

Officeguru påtager sig ansvaret for, at I modtager erhvervsrengøring af høj kvalitet, hvad enten den udføres af vores egne rengøringsassistenter eller af assistenter fra en af vores dygtige servicepartnere. Derfor får I altid en gennemført og optimal rengøringsplan over jeres erhvervsrengøring i Hvidovre, som passer til jeres behov og ønsker. Med mere end 30 års erfaring inden for rengøringsbranchen har vi opnået et stort og bredt kendskab til rekvirering af tilbud på erhvervsrengøring. Den viden har vi delt med vores servicepartnere, så deres medarbejdere også er trænet i at kunne levere samme høje standard på tilbud til jer, som matcher jeres behov. Hvis I har brug for at vide mere om, hvad I bør kigge efter, når I skal finde leverandør af erhvervsrengøring til jeres virksomhed i Hvidovre, kan I læse mere herMiljøvenlig erhvervsrengøring af jeres virksomhed i Hvidovre

Har I behov for miljøvenlig erhvervsrengøring i Hvidovre, som kan understøtte jeres CSR-strategi og miljøpolitik? Hos Officeguru samarbejder vi kun med servicepartnere, der leverer miljøvenlig erhvervsrengøring. Det gør vi, fordi vi vil skåne både jer og vores medarbejdere fra skadelig kemi og dårligt indeklima. Og så synes vi, at I skal kunne modtage erhvervsrengøring af jeres kontor i Hvidovre, uden at det skader hverken miljøet eller klimaet. 


Lad os hjælpe jer med at hente tilbud på erhvervsrengøring i Hvidovre

Det skal være så fleksibelt og nemt som muligt at indhente tilbud på erhvervsrengøring i Hvidovre. Når I benytter vores platform, får I både guidance i at modtage den optimale rengøringsplan, som stemmer overens med jeres behov, samt erhvervsrengøring som passer til jeres ønsker og præferencer. Vi sørger altid for at matche jer med en serviceleverandør, som kan leve op til jeres krav om kvalitet. Dermed sparer I både tid og penge og er samtidig sikret et godt resultat. Så kan I med ro i hjertet fokusere på jeres arbejde, velvidende at jeres virksomhed og kontorer i Hvidovre fremstår indbydende og rene, når I møder ind om morgenen, eller når I får kundebesøg. 


Udfyld her og få et tilbud på erhvervsrengøring

Tak - vi vender tilbage snarrest 🏃
Ups! Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Ofte stillede spørgsmål