Leder du efter Herlevs bedste rengøringsfirma?

Få en skarp pris på miljøvenlig rengøring af jeres kontor eller virksomhed

Indhent nemt tilbud fra de bedste lokale rengøringsfirmaer i Københavnsområdet

Hold styr på alle aftaler og kommunikation i Officeguru platformen og chat app.

Spar tid på administration og få markedets mest fleksible betingelser og et rent kontor, hver dag.

Få et tilbud på erhvervsrengøring

Når du har bestilt dit tilbud, kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt. 🏃
Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Over 350 innovative virksomheder benytter i dag vores platform

Så nemt er det

Beskriv kort jeres behov

Indhent tilbud fra kvalitetsgodkendte rengøringsfirmaer

Start jeres nye rengøringsaftale

Rengøringsfirmaer på Officeguru markedsplads

Frokostordning fra Kragerup & Ko
Kragerup & Ko

Alm.

Vegansk/Vegetarisk

Gedigen hjemmelavet mad med stort fokus på det veganske og vegetariske måltid. Her får I stor variation i menuen.

4.7

Rating

59 kr.

Kuvertpris

10 Pax

Min. kuvertantal

Frokostordning fra Kejserindes Gryder
Kejserindens Gryder

Alm.

Vegansk/Vegetarisk

Allergivenlig

Lækre klassikere og moderne mad - altid med et særligt twist og passion for mad. En frokostordning udover det sædvanlige.

4.5

Rating

55 kr.

Gns. kuvertpris

10 Pax

Min. kuvertantal

Frokostordning fra Smagssans
Smagssans

Alm.

Vegansk/Vegetarisk

Allergivenlig

Mad er omsorg, mad skal være varieret og spændende og vi skal værne om den verden vi lever i.

4.2

Rating

57 kr.

Gns. kuvertpris

10 Pax

Min. kuvertantal

Frokostordning fra Københavner Køkkenet
Københavner Køkkenet

Alm.

Vegansk/Vegetarisk

Allergivenlig

En sund og velsmagende variation af den velkendte frokostbuffet. En frokostordning er mere end bare mad.

4.1

Rating

60 kr.

Gns. kuvertpris

10 Pax

Min. kuvertantal

Frokostordning fra Frokost Power
Frokost Power

Alm.

Vegansk/Vegetarisk

Allergivenlig

Halal

En frokostordning med udgangspunkt i snedkerkøkkenet. Gode solide klassiske retter for alle.

4.0

Rating

54 kr.

Gns. kuvertpris

10 Pax

Min. kuvertantal

Frokostordning fra Go Lunch
Go Lunch

Alm.

Vegansk/Vegetarisk

Allergivenlig

Halal

En frokostordning med Michelingener. Go Lunch garanterer masser af velsmag og en god mæthedsfornemmelse.

4.3

Rating

52,50 kr.

Gns. kuvertpris

6 Pax

Min. kuvertantal

"I bund og grund, tror jeg de fleste rengøringsfirmaer er ret ens, men den der energiske og positive tilgang, den kunne jeg rigtig godt lide, og den har jeg ikke mødt hos andre rengøringsvirksomheder"

Pia Barlebo

Office Manager

"Officeguru er omstillingsparate når vi har behov for at der skal gøres noget i en fart. Det er en stor fordel for mig, i en meget travl hverdag hvor tingene ofte skal gå stærkt."

Christian Von Der Recke

Managing Director

Nem kommunikation med Officeguru chat app

Få en skræddersyet rengøringsplan og en nem måde at administrere jeres rengøringsaftale.

Officeguru chat app gør det nemt at styre dag-til-dag kommunikationen med rengøringsfirmaet.

Ændringer i rengøringsprogrammet bliver aldrig glemt i post-its, sedler eller emails – alt kommunikation er samlet i Officeguru.

Akutte behov løses altid, og du kan nemt bestille ekstra rengøring fx efter møder og fester.

Samme pris som hvis du bestiller direkte fra rengøringsfirmaet, bare med bedre betingelser

Indhent et tilbud fra vores kvalitetsgodkendte rengøringsfirmaer i dag, så sammensætter de et tilbud og en rengøringsplan, der passer til jeres behov.

Officeguru får markedets laveste honorar, hvilket svarer til leverandørens besparelse på marketing og administration. Og du får derfor markedets mest fleksible betingelser og et rent kontor.

Få tilbud på erhvervsrengøring

Når du har bestilt dit tilbud, kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt. 🏃
Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Ofte stillede spørgsmål

Erhvervsrengøring i Herlev

Leder jeres virksomhed efter erhvervsrengøring i Herlev? Med Officegurus platform har I mulighed for nemt og enkelt at rekvirere tilbud på en lang række serviceopgaver, herunder erhvervsrengøring. Al kommunikation med jeres serviceleverandører er samlet på platformen, så I hurtigt kan komme i kontakt med dem, uanset hvor i landet I befinder jer. Når I lader Officeguru hjælpe jer med at hente tilbud på erhvervsrengøring i Herlev, modtager I en optimal rengøringsplan, som sikrer, at jeres erhvervsrengøring lever op til de højeste krav inden for kvalitet og fleksibilitet. Hos Officeguru lytter vi altid til jeres behov og præferencer og sætter dem i allerførste række, så I er sikre på, at få leveret erhvervsrengøring af jeres virksomhed i Herlev, som I er tilfredse med.


Fleksibel kontorrengøring i Herlev af høj kvalitet

Behov og præferencer til kontorrengøring ændrer sig ofte over tid. I nogle perioder med meget sygdom eller under ferier, er der ikke mange medarbejdere på arbejdspladsen, mens der andre gange kan være rigtig travlt, eller være kommet flere ansatte til. Ændringer i behov og præferencer til kontorrengøring sætter store krav til fleksibilitet, og det er vigtigt, at jeres leverandør af kontorrengøring følger med, uden at det går ud over kvaliteten. Det sikrer I jer, hvis I benytter Officegurus platform til at styre jeres kontorrengøring i Herlev. Vores styrke, bestående af 200 egne rengøringsassistenter sammen med flere end 200 servicepartner-assistenter, sørger for, at vi hurtigt og effektivt kan rykke ud, hvis I har akut behov for kontorrengøring. Vi og vores servicepartnere leverer kontorrengøring til jeres virksomhed i Herlev alle døgnets timer – også om natten. Vi sørger desuden altid for at besvare henvendelser inden for fire timer. 


Få en optimal rengøringsplan over jeres kontorrengøring

Hos Officeguru påtager vi os ansvaret for, at kvaliteten af jeres kontorrengøring i Herlev er i top, uanset om den udføres af vores egne Officeguru Services assistenter eller af assistenter fra en af vores servicepartnere.  Derfor modtager I også altid en optimal rengøringsplan over jeres erhvervsrengøring i Herlev, så I er sikre på, at den lever op til jeres ønsker og behov. Vi har mere end 30 års erfaring i rengøringsbranchen og har derigennem opnået en indgående viden inden for kontorrengøring og rekvirering af tilbud. Den viden har vi videregivet til vores dygtige servicepartnere, så de har kunne træne deres medarbejdere i at levere tilbud til jer af samme høje kvalitet og som matcher virkelighedens behov. 

Har I brug for at vide mere om, hvad I bør være opmærksomme på, når I skal have ny leverandør af kontorrengøring i Herlev, kan I læse mere herFå miljøvenlig erhvervsrengøring af jeres kontor i Herlev

Er det vigtigt for jer at passe på miljøet og klimaet? Måske I søger erhvervsrengøring som kan understøtte jeres CSR-strategi og eventuelle miljøpolitik? Når I rekvirerer tilbud på erhvervsrengøring hos Officeguru, er I sikre på, at I – uanset serviceleverandør – altid modtager miljøvenlig erhvervsrengøring af jeres virksomhed i Herlev. Vi samarbejder nemlig kun med servicepartnere, som leverer miljøvenlig erhvervsrengøring, da vi hverken vil udsætte jer eller vores medarbejdere for skadelig kemi eller dårligt indeklima. 

Hent tilbud på erhvervsrengøring hurtigt og enkelt

Med Officegurus platform har det aldrig været nemmere at hente tilbud på kontorrengøring i Herlev. Vi står for guidance, så I modtager en optimal og gennemført rengøringsplan, som passer til jeres behov til erhvervsrengøring i Herlev, og sørger desuden for at matche jer med lige netop den af vores servicepartnere, som kan levere erhvervsrengøring, der stemmer overens med jeres ønsker og præferencer til kvaliteten. På den måde sparer I både tid, penge og ressourcer, og så er I sikret et godt resultat. Så kan I fokusere på jeres arbejde og samtidig vide jer sikre på, at jeres virksomhed i Herlev fremstår indbydende og ren, hvis I får kundebesøg, samt når I og jeres medarbejdere møder ind om morgenen.