Leder du efter Herlevs bedste rengøringsfirma?

Få en skarp pris på miljøvenlig rengøring af jeres kontor eller virksomhed

Vælg mellem de bedste rengøringsfirmaer i Københavnsområdet.

Samtlige partnere er kvalitetsgodkendt ud fra Officegurus egen 28 års erfaring med at drive rengøringsfirma.

Ændringer eller variation i rengøringsprogrammet bliver aldrig glemt i post-its, sedler eller emails.

Få tilbud på erhversrengøring

Når du har bestilt dit tilbud, kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt. 🏃
Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Over 350 innovative virksomheder benytter i dag vores platform

Høj kundetilfredshed

Officeguru uddanner rengøringspartnerne på platfomren i at sammensætte en optimal rengøringsplan, hvilket giver jer tryghed for god rengøring.

Spar tid på administration

Få en rengøringsordning der er nem at administrere. Rengøringsplan, ændringer og individuelle ønsker håndteres i Officeguru app'en.

Altid tilgængelig

Tilgængelighed er en forudsætning for et godt partnerskab. Officegurus kundeservice bekræfter derfor modtagelse af samtlige beskeder indenfor fire timer.

Ønsker du en moderne måde at styre kontorets rengøring på?

Officeguru platformen digitaliserer dag-til-dag kommunikationen med leverandører, så der altid er klare aftaler.

Akutte behov løses altid. Officeguru har størrelsen til altid at håndtere akut opståede opgaver.

Fordel ansvaret for driften af kontorrengøring på flere kollegaer uden overblikket forsvinder.

Bestil nemt ekstra rengøring fx efter julefrokosten.

Miljøvenlig rengøring er det eneste rigtige.

"I bund og grund, tror jeg de fleste rengøringsfirmaer er ret ens, men den der energiske og positive tilgang, den kunne jeg rigtig godt lide, og den har jeg ikke mødt hos andre rengøringsvirksomheder"

Pia Barlebo

Office Manager

"Officeguru er omstillingsparate når vi har behov for at der skal gøres noget i en fart. Det er en stor fordel for mig, i en meget travl hverdag hvor tingene ofte skal gå stærkt."

Christian Von Der Recke

Managing Director

Samme pris som hvis du bestiller direkte fra rengøringsfirmaet, bare med bedre betingelser

Officeguru får markedets laveste honorar af rengørings partneren, hvilket svarer til partnerens besparelse på marketing og administration. Du får markedets mest fleksible betingelser og et rent kontor.
Få et tilbud
Eksempler på partnere du kan få tilbud fra
serviceU
Perfekt til de lidt større kontorer
serviceU er Officegurus eget rengøringsfirma og har eksisteret siden 1992. Virksomheden har over 200 egne assistenter og 7 af Børsens Gazeller i rygsækken. Forvent derfor en professionel rengøringspartner med glade medarbejdere.
på Trustpilot
Rexkyoo
Miljøvenlig rengøring - også til små kontorer
REXKYOO er eksperter i at sikre at selv mindre kontorer får et højt hygiejne niveau - uden det koster en bondegård! Miljøvenlig rengøring er i højsædet. Forvent en fleksibel partner med høj integritet og et godt engagement.
på Trustpilot

Ofte stillede spørgsmål

Få tilbud på erhvervsrengøring

Når du har bestilt dit tilbud, kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt. 🏃
Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Erhvervsrengøring i Herlev

Leder jeres virksomhed efter erhvervsrengøring i Herlev? Med Officegurus platform har I mulighed for nemt og enkelt at rekvirere tilbud på en lang række serviceopgaver, herunder erhvervsrengøring. Al kommunikation med jeres serviceleverandører er samlet på platformen, så I hurtigt kan komme i kontakt med dem, uanset hvor i landet I befinder jer. Når I lader Officeguru hjælpe jer med at hente tilbud på erhvervsrengøring i Herlev, modtager I en optimal rengøringsplan, som sikrer, at jeres erhvervsrengøring lever op til de højeste krav inden for kvalitet og fleksibilitet. Hos Officeguru lytter vi altid til jeres behov og præferencer og sætter dem i allerførste række, så I er sikre på, at få leveret erhvervsrengøring af jeres virksomhed i Herlev, som I er tilfredse med.


Fleksibel kontorrengøring i Herlev af høj kvalitet

Behov og præferencer til kontorrengøring ændrer sig ofte over tid. I nogle perioder med meget sygdom eller under ferier, er der ikke mange medarbejdere på arbejdspladsen, mens der andre gange kan være rigtig travlt, eller være kommet flere ansatte til. Ændringer i behov og præferencer til kontorrengøring sætter store krav til fleksibilitet, og det er vigtigt, at jeres leverandør af kontorrengøring følger med, uden at det går ud over kvaliteten. Det sikrer I jer, hvis I benytter Officegurus platform til at styre jeres kontorrengøring i Herlev. Vores styrke, bestående af 200 egne rengøringsassistenter sammen med flere end 200 servicepartner-assistenter, sørger for, at vi hurtigt og effektivt kan rykke ud, hvis I har akut behov for kontorrengøring. Vi og vores servicepartnere leverer kontorrengøring til jeres virksomhed i Herlev alle døgnets timer – også om natten. Vi sørger desuden altid for at besvare henvendelser inden for fire timer. 


Få en optimal rengøringsplan over jeres kontorrengøring

Hos Officeguru påtager vi os ansvaret for, at kvaliteten af jeres kontorrengøring i Herlev er i top, uanset om den udføres af vores egne Officeguru Services assistenter eller af assistenter fra en af vores servicepartnere.  Derfor modtager I også altid en optimal rengøringsplan over jeres erhvervsrengøring i Herlev, så I er sikre på, at den lever op til jeres ønsker og behov. Vi har mere end 30 års erfaring i rengøringsbranchen og har derigennem opnået en indgående viden inden for kontorrengøring og rekvirering af tilbud. Den viden har vi videregivet til vores dygtige servicepartnere, så de har kunne træne deres medarbejdere i at levere tilbud til jer af samme høje kvalitet og som matcher virkelighedens behov. 

Har I brug for at vide mere om, hvad I bør være opmærksomme på, når I skal have ny leverandør af kontorrengøring i Herlev, kan I læse mere herFå miljøvenlig erhvervsrengøring af jeres kontor i Herlev

Er det vigtigt for jer at passe på miljøet og klimaet? Måske I søger erhvervsrengøring som kan understøtte jeres CSR-strategi og eventuelle miljøpolitik? Når I rekvirerer tilbud på erhvervsrengøring hos Officeguru, er I sikre på, at I – uanset serviceleverandør – altid modtager miljøvenlig erhvervsrengøring af jeres virksomhed i Herlev. Vi samarbejder nemlig kun med servicepartnere, som leverer miljøvenlig erhvervsrengøring, da vi hverken vil udsætte jer eller vores medarbejdere for skadelig kemi eller dårligt indeklima. 

Hent tilbud på erhvervsrengøring hurtigt og enkelt

Med Officegurus platform har det aldrig været nemmere at hente tilbud på kontorrengøring i Herlev. Vi står for guidance, så I modtager en optimal og gennemført rengøringsplan, som passer til jeres behov til erhvervsrengøring i Herlev, og sørger desuden for at matche jer med lige netop den af vores servicepartnere, som kan levere erhvervsrengøring, der stemmer overens med jeres ønsker og præferencer til kvaliteten. På den måde sparer I både tid, penge og ressourcer, og så er I sikret et godt resultat. Så kan I fokusere på jeres arbejde og samtidig vide jer sikre på, at jeres virksomhed i Herlev fremstår indbydende og ren, hvis I får kundebesøg, samt når I og jeres medarbejdere møder ind om morgenen. 

Udfyld her og få et tilbud på erhvervsrengøring

Tak - vi vender tilbage snarrest 🏃
Ups! Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Ofte stillede spørgsmål