Leder du efter Glostrups bedste rengøringsfirma?

Vælg mellem de bedste rengøringsfirmaer i Københavnsområdet

Samtlige partnere er kvalitetsgodkendt udfra Officegurus egen 28 års erfaring med at drive rengøringsfirma

arrow

Udfyld her og få et tilbud på fast rengøring af kontoret

Tak - vi vender tilbage snarrest 🏃
Ups! Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Over 350 innovative virksomheder benytter i dag vores platform

"I bund og grund, tror jeg de fleste rengøringsfirmaer er ret ens, men den der energiske og positive tilgang, den kunne jeg rigtig godt lide, og den har jeg ikke mødt hos andre rengøringsvirksomheder"
Pia Barlebo
Office Manager
"Officeguru er omstillingsparate når vi har behov for at der skal gøres noget i en fart. Det er en stor fordel for mig, i en meget travl hverdag hvor tingene ofte skal gå stærkt."
Christian von der Recke
Managing Director
"I bund og grund, tror jeg de fleste rengøringsfirmaer er ret ens, men den der energiske og positive tilgang, den kunne jeg rigtig godt lide, og den har jeg ikke mødt hos andre rengøringsvirksomheder"
Pia Barlebo
Office Manager
“Frokosten var helt igennem fantastisk. Alle har rost den! Det gjorde mig mega glad. Mad nok, smagte fantastisk, godt udvalg og levering var på slaget.”
Charlie Rødgaard
CCO
"Det bedste ved frokosten er den gode smag. Det er svært at finde køkkener, hvor maden faktisk smager af noget, men det gør det her! Alle er bare rigtig glade for frokosten vi modtager.
Isabella Sohrbeck
Office Manager

Høj kundetilfredshed

Officeguru uddanner rengøringspartnerne på platfomren i at sammensætte en optimal rengøringsplan, hvilket giver Jer tryghed for god rengøring.

Spar tid på administration

Få en rengøringsordning der er nem at administrere. Rengøringsplanen, ændringer og individuelle ønsker håndteres i Officeguru app'en.

Altid tilgængelig

Tilgængelighed er en forudsætning for et godt partnerskab. Officegurus kundeservice bekræfter derfor modtagelse af samtlige beskeder indenfor fire timer.

Vil du gerne have en moderne måde at styre kontorets rengøring på?

Officeguru platformen digitaliserer dag-til-dag kommunikationen med leverandører så der altid er klare aftaler

Akutte behov løses altid. Officeguru har størrelsen til - altid - at håndtere akut opståede opgaver

Fordel ansvaret for driften af kontorrengøring på flere kollegaer uden overblikket forsvinder

Bestil nemt ekstra rengøring fx. efter julefrokosten

Miljøvenlig rengøring er det eneste rigtige

Samme pris som hvis du bestiller direkte fra rengøringsfirmaet, bare med bedre betingelser

Officeguru får markedets laveste honorar af rengørings partneren, hvilket svarer til partnerens besparelse på marketing og administration. Du får markedets mest fleksible betingelser og et rent kontor.
Få et tilbud
Eksempler på partnere du kan få tilbud fra
Officeguru Services
Perfekt til de lidt større kontorer
Officeguru Services er Officegurus eget rengøringsfirma og har eksisteret siden 1992. Virksomheden har over 200 egne assistenter og 7 af Børsens Gazeller i rygsækken. Forvent derfor en professionel rengøringspartner med glade medarbejdere.
på Trustpilot
REXKYOO
Miljøvenlig rengøring - også til små kontorer
REXKYOO er eksperter i at sikre at selv mindre kontorer får et højt hygiejne niveau - uden det koster en bondegård! Miljøvenlig rengøring er i højsædet. Forvent en fleksibel partner med høj integritet og et godt engagement.
på Trustpilot

Erhvervsrengøring i Glostrup

Skal jeres virksomhed i Glostrup finde ny leverandør af erhvervsrengøring? Med Officegurus platform kan I nemt indhente tilbud på serviceopgaver, herunder erhvervsrengøring. Platformen fungerer som samlingspunkt for al kommunikation med serviceleverandører, så I hurtigt kan komme i kontakt med dem, uanset hvor I befinder jer. Ved at lade Officeguru hjælpe jer med at rekvirere tilbud på erhvervsrengøring i Glostrup, får I både kvalitetsbevidst og fleksibel erhvervsrengøring samtidig med, at I modtager en gennemført rengøringsplan, som passer til jeres behov og præferencer. 


Kvalitetsbevidst og fleksibel kontorrengøring i Glostrup

Ofte ændrer behovene og præferencerne til kontorrengøring sig over tid. Der kan være perioder, hvor der næsten ikke er medarbejdere fysisk til stede på arbejdspladsen, som vi så under Corona, og der kan være perioder med travlhed eller mange nye ansatte. Det er vigtigt, at jeres leverandør af kontorrengøring kan følge med og hurtigt kan omstille sig efter jeres skiftende behov. Høj fleksibilitet skal dog aldrig gå ud over kvaliteten. Det kan I sikre jer, når I benytter Officegurus platform til at styre og ændre jeres præferencer til kontorrengøring i Glostrup. Med en styrke på 200 egne rengøringsassistenter og flere end 200 servicepartner-assistenter, kan vi hurtigt og effektivt rykke ud til jer, hvis I har brug for akut hjælp. Vi og vores servicepartnere leverer erhvervsrengøring til jeres virksomhed i Glostrup på alle tider af døgnet – også om natten. I skal mærke, at I er vores højeste prioritet, og derfor sørger vi altid for at besvare jeres henvendelser inden for fire timer.


Få optimal rengøringsplan over jeres erhvervsrengøring i Glostrup

Vi påtager os ansvaret for, at I altid modtager erhvervsrengøring i Glostrup af højeste kvalitet, hvad enten den udføres af vores egne assistenter fra Officeguru Services eller af vores servicepartneres assistenter. I får altid en optimal rengøringsplan over jeres erhvervsrengøring i Glostrup, så I er sikre på, at den stemmer overens med jeres behov og ønsker. Med mere end 30 års erfaring inden for rengøringsbranchen har vi opnået et indgående kendskab til rekvirering af tilbud på kontorrengøring. Vores viden har vi leveret videre til vores servicepartnere, så deres medarbejdere er trænet i at levere tilbud af samme høje kvalitet, som passer til jeres behov. Hvis I vil vide mere om, hvad I skal være opmærksomme på ved søgningen efter en ny leverandør af kontorrengøring i Glostrup, kan I læse mere om det her.Få miljøvenlig erhvervsrengøring 

Passer jeres virksomhed på miljøet og klimaet? Hos Officeguru samarbejder vi udelukkende med servicepartnere, der har forpligtet sig til at levere miljøvenlig erhvervsrengøring. Det gør vi, fordi det skåner klimaet og miljøet, og fordi hverken I eller vores medarbejdere skal udsættes for dårligt indeklima eller skadelige kemikalier. Derudover er det med til at understøtte jeres CSR og eventuelle miljøpolitik, når I modtager miljøvenlig erhvervsrengøring af jeres virksomhed i Glostrup.


Hent tilbud på kontorrengøring i Glostrup hurtigt og enkelt

Benyt Officegurus platform til at hente tilbud på kontorrengøring i Glostrup – det er enkelt og ligetil. Vi guider jer, så I modtager den mest optimale rengøringsplan og sørger for, at I bliver matchet med en serviceleverandør, som kan matche jeres behov og præference.  Så er I nemlig sikre på at modtage erhvervsrengøring af jeres kontor i Glostrup, som er af den kvalitet, I ønsker. Når I rekvirerer tilbud gennem Officegurus platform, sparer I både tid, penge og ressourcer. Dermed kan I fokusere på jeres arbejde, velvidende at jeres virksomhed i Glostrup fremstår ren og indbydende, når I og jeres medarbejdere møder ind, eller hvis I får kundebesøg. 


Udfyld her og få et tilbud på erhvervsrengøring

Tak - vi vender tilbage snarrest 🏃
Ups! Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Ofte stillede spørgsmål