Leder du efter Gentoftes bedste rengøringsfirma?

Få en skarp pris på miljøvenlig rengøring af jeres kontor eller virksomhed

Vælg mellem de bedste rengøringsfirmaer i Københavnsområdet.

Samtlige partnere er kvalitetsgodkendt ud fra Officegurus egen 28 års erfaring med at drive rengøringsfirma.

Ændringer eller variation i rengøringsprogrammet bliver aldrig glemt i post-its, sedler eller emails.

Få tilbud på erhversrengøring

Når du har bestilt dit tilbud, kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt. 🏃
Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Over 350 innovative virksomheder benytter i dag vores platform

Høj kundetilfredshed

Officeguru uddanner rengøringspartnerne på platfomren i at sammensætte en optimal rengøringsplan, hvilket giver jer tryghed for god rengøring.

Spar tid på administration

Få en rengøringsordning der er nem at administrere. Rengøringsplan, ændringer og individuelle ønsker håndteres i Officeguru app'en.

Altid tilgængelig

Tilgængelighed er en forudsætning for et godt partnerskab. Officegurus kundeservice bekræfter derfor modtagelse af samtlige beskeder indenfor fire timer.

Ønsker du en moderne måde at styre kontorets rengøring på?

Officeguru platformen digitaliserer dag-til-dag kommunikationen med leverandører, så der altid er klare aftaler.

Akutte behov løses altid. Officeguru har størrelsen til altid at håndtere akut opståede opgaver.

Fordel ansvaret for driften af kontorrengøring på flere kollegaer uden overblikket forsvinder.

Bestil nemt ekstra rengøring fx efter julefrokosten.

Miljøvenlig rengøring er det eneste rigtige.

"I bund og grund, tror jeg de fleste rengøringsfirmaer er ret ens, men den der energiske og positive tilgang, den kunne jeg rigtig godt lide, og den har jeg ikke mødt hos andre rengøringsvirksomheder"

Pia Barlebo

Office Manager

"Officeguru er omstillingsparate når vi har behov for at der skal gøres noget i en fart. Det er en stor fordel for mig, i en meget travl hverdag hvor tingene ofte skal gå stærkt."

Christian Von Der Recke

Managing Director

Samme pris som hvis du bestiller direkte fra rengøringsfirmaet, bare med bedre betingelser

Officeguru får markedets laveste honorar af rengørings partneren, hvilket svarer til partnerens besparelse på marketing og administration. Du får markedets mest fleksible betingelser og et rent kontor.
Få et tilbud
Eksempler på partnere du kan få tilbud fra
serviceU
Perfekt til de lidt større kontorer
serviceU er Officegurus eget rengøringsfirma og har eksisteret siden 1992. Virksomheden har over 200 egne assistenter og 7 af Børsens Gazeller i rygsækken. Forvent derfor en professionel rengøringspartner med glade medarbejdere.
på Trustpilot
Rexkyoo
Miljøvenlig rengøring - også til små kontorer
REXKYOO er eksperter i at sikre at selv mindre kontorer får et højt hygiejne niveau - uden det koster en bondegård! Miljøvenlig rengøring er i højsædet. Forvent en fleksibel partner med høj integritet og et godt engagement.
på Trustpilot

Ofte stillede spørgsmål

Få tilbud på erhvervsrengøring

Når du har bestilt dit tilbud, kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt. 🏃
Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Erhvervsrengøring i Gentofte

Leder jeres virksomhed efter erhvervsrengøring i Gentofte? Officeguru har skabt en platform, hvor vi hjælper jer med – nemt og enkelt – at rekvirere tilbud på erhvervsrengøring og andre serviceopgaver. På platformen har vi samlet al kommunikation med jeres serviceleverandører, så I nemt og hurtigt kan kontakte dem, når det passer jer. Når I lader Officeguru hjælpe jer med at hente tilbud på erhvervsrengøring af jeres kontorer i Gentofte, får I en komplet og optimal rengøringsplan, som matcher til jeres ønsker og behov. 


Kvalitetsbevidst erhvervsrengøring i Gentofte med høj fleksibilitet

Behovet for erhvervsrengøring kan ændre sig. Måske I har fået ansat flere medarbejdere, eller arbejdspladsen kan stå næsten tom henover ferier eller i en situation, som vi så, under Corona. Leverandøren af erhvervsrengøring af jeres kontor i Gentofte skal kunne omstille sig efter jeres behov og være fleksibel, alt imens den høje kvalitet af rengøringen bevares. Gennem Officegurus platform kan I styre jeres behov og præferencer til erhvervsrengøring med få enkle kliks, og for at gøre det endnu mere fleksibelt for jer, leverer vi eller vores erfarne servicepartnere erhvervsrengøring på alle tider af døgnet – også om natten. Skulle I have brug for akut hjælp, kan vi hurtigt og effektivt rykke ud til jer. Vores styrke består nemlig af 200 egne rengøringsassistenter samt flere end 200 tilknyttede service-partner assistenter. Det er jeres behov til erhvervsrengøring, som er vores primære fokuspunkt, og derfor skal I være sikre på hurtigt at kunne komme i kontakt med os. Vi besvarer altid jeres henvendelser inden for fire timer, så I aldrig skal vente for længe. 


Miljøvenlig erhvervsrengøring til jeres virksomhed i Gentofte

Går jeres virksomhed op i at passe på klima og miljø? Måske I leder efter miljøvenlig erhvervsrengøring i Gentofte, som kan understøtte jeres CSR og miljøpolitik? Officeguru samarbejder kun med servicepartnere, der udfører miljøvenlig erhvervsrengøring. På den måde er vi nemlig sikre på, at hverken I eller vores medarbejdere udsættes for skadelige kemikalier og dårligt indeklima. Og så skal det heller ikke gå ud over miljøet og klimaet, når I modtager erhvervsrengøring af jeres kontor i Gentofte.


Modtag en gennemført rengøringsplan 

Med mere end 30 års erfaring i rengøringsbranchen har vi indgående viden om rekvirering af tilbud på erhvervsrengøring. Vi påtager os ansvaret for, at I modtager erhvervsrengøring i Gentofte af højeste kvalitet, uanset om den udføres af vores egne assistenter fra Officeguru Services eller af assistenter fra en af vores erfarne servicepartnere. Den viden, vi har opnået, videregiver vi servicepartnerne, så de kan uddanne deres personale i at levere tilbud, som kan stå på mål med virkelighedens behov. Derudover modtager I altid en gennemført og optimal rengøringsplan over jeres erhvervsrengøring i Gentofte, så I er sikre på, at den lever op til jeres ønsker og præferencer. Skulle I have lyst til at vide mere om, hvad I bør være opmærksomme på, når I skal søge ny leverandør af erhvervsrengøring i Gentofte, kan I læse mere her

Hent nemt og enkelt tilbud på erhvervsrengøring i Gentofte

Med Officegurus platform har det aldrig været nemmere at rekvirere tilbud på erhvervsrengøring i Gentofte. Vi står for guidance, så I får den mest optimale rengøringsplan, og hjælper jer samtidig med at sætte jer op med den servicepartner, som matcher jeres behov til erhvervsrengøring bedst, og som vi med sikkerhed ved, kan levere erhvervsrengøring til jeres virksomhed i Gentofte af den kvalitet, I ønsker. Ved at lade Officeguru hjælpe jer med at indhente tilbud, kan I både spare tid, penge og ressourcer. På den måde kan I trygt fokusere på jeres eget arbejde og samtidig være sikre på, at jeres kontor i Gentofte er både indbydende, rent og pænt, når I møder ind, eller når eventuelle kunder besøger jer. 


Udfyld her og få et tilbud på erhvervsrengøring

Tak - vi vender tilbage snarrest 🏃
Ups! Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Ofte stillede spørgsmål