Leder du efter Brøndbys bedste rengøringsfirma?

Vælg mellem de bedste rengøringsfirmaer i Københavnsområdet

Samtlige partnere er kvalitetsgodkendt udfra Officegurus egen 28 års erfaring med at drive rengøringsfirma

arrow

Udfyld her og få et tilbud på fast rengøring af kontoret

Tak - vi vender tilbage snarrest 🏃
Ups! Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Over 350 innovative virksomheder benytter i dag vores platform

"I bund og grund, tror jeg de fleste rengøringsfirmaer er ret ens, men den der energiske og positive tilgang, den kunne jeg rigtig godt lide, og den har jeg ikke mødt hos andre rengøringsvirksomheder"
Pia Barlebo
Office Manager
"Officeguru er omstillingsparate når vi har behov for at der skal gøres noget i en fart. Det er en stor fordel for mig, i en meget travl hverdag hvor tingene ofte skal gå stærkt."
Christian von der Recke
Managing Director
"I bund og grund, tror jeg de fleste rengøringsfirmaer er ret ens, men den der energiske og positive tilgang, den kunne jeg rigtig godt lide, og den har jeg ikke mødt hos andre rengøringsvirksomheder"
Pia Barlebo
Office Manager
“Frokosten var helt igennem fantastisk. Alle har rost den! Det gjorde mig mega glad. Mad nok, smagte fantastisk, godt udvalg og levering var på slaget.”
Charlie Rødgaard
CCO
"Det bedste ved frokosten er den gode smag. Det er svært at finde køkkener, hvor maden faktisk smager af noget, men det gør det her! Alle er bare rigtig glade for frokosten vi modtager.
Isabella Sohrbeck
Office Manager

Høj kundetilfredshed

Officeguru uddanner rengøringspartnerne på platfomren i at sammensætte en optimal rengøringsplan, hvilket giver Jer tryghed for god rengøring.

Spar tid på administration

Få en rengøringsordning der er nem at administrere. Rengøringsplanen, ændringer og individuelle ønsker håndteres i Officeguru app'en.

Altid tilgængelig

Tilgængelighed er en forudsætning for et godt partnerskab. Officegurus kundeservice bekræfter derfor modtagelse af samtlige beskeder indenfor fire timer.

Vil du gerne have en moderne måde at styre kontorets rengøring på?

Officeguru platformen digitaliserer dag-til-dag kommunikationen med leverandører så der altid er klare aftaler

Akutte behov løses altid. Officeguru har størrelsen til - altid - at håndtere akut opståede opgaver

Fordel ansvaret for driften af kontorrengøring på flere kollegaer uden overblikket forsvinder

Bestil nemt ekstra rengøring fx. efter julefrokosten

Miljøvenlig rengøring er det eneste rigtige

Samme pris som hvis du bestiller direkte fra rengøringsfirmaet, bare med bedre betingelser

Officeguru får markedets laveste honorar af rengørings partneren, hvilket svarer til partnerens besparelse på marketing og administration. Du får markedets mest fleksible betingelser og et rent kontor.
Få et tilbud
Eksempler på partnere du kan få tilbud fra
Officeguru Services
Perfekt til de lidt større kontorer
Officeguru Services er Officegurus eget rengøringsfirma og har eksisteret siden 1992. Virksomheden har over 200 egne assistenter og 7 af Børsens Gazeller i rygsækken. Forvent derfor en professionel rengøringspartner med glade medarbejdere.
på Trustpilot
REXKYOO
Miljøvenlig rengøring - også til små kontorer
REXKYOO er eksperter i at sikre at selv mindre kontorer får et højt hygiejne niveau - uden det koster en bondegård! Miljøvenlig rengøring er i højsædet. Forvent en fleksibel partner med høj integritet og et godt engagement.
på Trustpilot

Erhvervsrengøring i Brøndby

Leder I efter erhvervsrengøring af jeres virksomhed i Brøndby? Gennem Officegurus platform har I mulighed for hurtigt og enkelt at indhente tilbud på erhvervsrengøring og andre serviceopgaver. Her kan I altid vælge fra eller til og kommunikere med jeres serviceleverandører, når det passer jer. Vi hjælper jer med at rekvirere tilbud, så I ender med at modtage erhvervsrengøring af jeres kontor i Brøndby, som matcher jeres ønsker og behov.


Få en gennemført rengøringsplan over jeres erhvervsrengøring

Det er Officegurus ansvar, at erhvervsrengøringen af jeres virksomhed i Brøndby er af højeste kvalitet. Det er uanset, om erhvervsrengøringen udføres af Officeguru Services egne assistenter, eller om den udføres af en af vores erfarne servicepartnere. Med en erfaring i rengøringsbranchen på mere end 30 år har vi det rette kendskab til, hvordan den optimale rengøringsplan sammensættes, så jeres behov og ønsker til erhvervsrengøring af jeres virksomhed bedst imødekommes. Vi sørger for at videregive den viden til vores dygtige servicepartnere, og deres personale bliver derfor også trænet i at levere tilbud, som giver mening for jer og jeres behov. Hvis I vil vide mere om, hvad I bør være opmærksomme på, når I skal finde frem til en leverandør af erhvervsrengøring i Brøndby, kan I læse mere her

Fleksibel erhvervsrengøring i Brøndby af høj kvalitet

Der kan nemt ske ændringer i jeres behov til erhvervsrengøring. Flere medarbejdere kan tiltræde eller en situation, som vi har set med Corona, hvor arbejdspladser står tomme, kan opstå. Uanset hvad stiller det krav til fleksibiliteten og kvaliteten, men med Officegurus platform, kan I nemt vælge til og fra samt kommunikere med jeres servicepartnere. Her får I et samlet overblik, og I kan ændre og styre jeres præferencer til kvalitetsbevidst erhvervsrengøring af jeres virksomhed i Brøndby. For os er det vigtigste, at I mærker fleksibilitet og kvalitet, og derfor klarer vi erhvervsrengøring på alle tider af døgnet – også om natten. Vores styrke består af 200 egne rengøringsassistenter samt flere end 200 tilknyttede assistenter fra vores servicepartnere, hvilket betyder, at vi hurtigt og effektivt kan rykke ud til jer, hvis der skulle opstå et akut behov for erhvervsrengøring. Med Officegurus platform er I sikret, at jeres henvendelser altid besvares inden for fire timer. Jeres behov og præferencer er vores vigtigste prioritet, så I kan få den erhvervsrengøring af jeres virksomhed i Brøndby, som I ønsker. 


Få miljøvenlig erhvervsrengøring i Brøndby 

Går jeres virksomhed op i klima og miljø, og vil I modtage miljøvenlig erhvervsrengøring, som understøttere jeres CSR og eventuelle miljøpolitik? Hos Officeguru samarbejder vi kun med servicepartnere, som udfører miljøvenlig erhvervsrengøring i Brøndby. Det er vigtigt for os, at I føler jer trygge samtidig med, at vi passer godt på vores medarbejdere. Derfor er I sikre på at undgå skadelig kemi og dårligt indeklima, når I lader os eller en af vores servicepartnere stå for erhvervsrengøringen af jeres virksomhed i Brøndby. Det skal nemlig ikke gå ud over miljøet, at vi sørger for, at jeres kontorer ser skinnende rene ud. 

Indhent tilbud på erhvervsrengøring i dag!

Når I benytter Officegurus platform, kan I nemt rekvirere tilbud på erhvervsrengøring i Brøndby. Vi står for guidance, så I modtager den optimale rengøringsplan og sørger samtidig for at matche jeres behov og præferencer med de af vores servicepartnere, som kan levere den kvalitet af erhvervsrengøring, som I ønsker. Når I lader os hjælpe jer med at indhente tilbud, sparer I både tid og ressourcer. Dermed kan I læne jer tilbage og vide jer sikre på, at jeres kontor i Brøndby er indbydende og rent, når I og jeres medarbejdere møder ind, eller når eventuelle kunder kommer og besøger jer. 


Udfyld her og få et tilbud på erhvervsrengøring

Tak - vi vender tilbage snarrest 🏃
Ups! Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Ofte stillede spørgsmål