Erhvervsrengøring

Få en skarp pris på miljøvenlig rengøring af jeres kontor eller virksomhed

Indhent nemt tilbud fra de bedste lokale rengøringsfirmaer i Københavnsområdet.

Hold styr på alle aftaler og kommunikation i Officeguru platformen og chat app.

Spar tid på administration og få markedets mest fleksible betingelser og et rent kontor, hver dag.

Få et tilbud på erhvervsrengøring

Når du har bestilt dit tilbud, kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt. 🏃
Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Over 350 innovative virksomheder benytter i dag vores platform

Så nemt er det

Beskriv kort jeres behov

Modtag tilbud fra kvalitetsgodkendte rengøringsfirmaer

Start jeres nye rengøringsaftale

Rengøringsfirmaer på Officeguru markedsplads

Frokostordning fra Kragerup & Ko
Kragerup & Ko

Alm.

Vegansk/Vegetarisk

Gedigen hjemmelavet mad med stort fokus på det veganske og vegetariske måltid. Her får I stor variation i menuen.

4.7

Rating

59 kr.

Kuvertpris

10 Pax

Min. kuvertantal

Frokostordning fra Kejserindes Gryder
Kejserindens Gryder

Alm.

Vegansk/Vegetarisk

Allergivenlig

Lækre klassikere og moderne mad - altid med et særligt twist og passion for mad. En frokostordning udover det sædvanlige.

4.5

Rating

55 kr.

Gns. kuvertpris

10 Pax

Min. kuvertantal

Frokostordning fra Smagssans
Smagssans

Alm.

Vegansk/Vegetarisk

Allergivenlig

Mad er omsorg, mad skal være varieret og spændende og vi skal værne om den verden vi lever i.

4.2

Rating

57 kr.

Gns. kuvertpris

10 Pax

Min. kuvertantal

Frokostordning fra Københavner Køkkenet
Københavner Køkkenet

Alm.

Vegansk/Vegetarisk

Allergivenlig

En sund og velsmagende variation af den velkendte frokostbuffet. En frokostordning er mere end bare mad.

4.1

Rating

60 kr.

Gns. kuvertpris

10 Pax

Min. kuvertantal

Frokostordning fra Frokost Power
Frokost Power

Alm.

Vegansk/Vegetarisk

Allergivenlig

Halal

En frokostordning med udgangspunkt i snedkerkøkkenet. Gode solide klassiske retter for alle.

4.0

Rating

54 kr.

Gns. kuvertpris

10 Pax

Min. kuvertantal

Frokostordning fra Go Lunch
Go Lunch

Alm.

Vegansk/Vegetarisk

Allergivenlig

Halal

En frokostordning med Michelingener. Go Lunch garanterer masser af velsmag og en god mæthedsfornemmelse.

4.3

Rating

52,50 kr.

Gns. kuvertpris

6 Pax

Min. kuvertantal

"I bund og grund, tror jeg de fleste rengøringsfirmaer er ret ens, men den der energiske og positive tilgang, den kunne jeg rigtig godt lide, og den har jeg ikke mødt hos andre rengøringsvirksomheder"

Pia Barlebo

Office Manager

"Officeguru er omstillingsparate når vi har behov for at der skal gøres noget i en fart. Det er en stor fordel for mig, i en meget travl hverdag hvor tingene ofte skal gå stærkt."

Christian Von Der Recke

Managing Director

Nem kommunikation med Officeguru chat app

Få en skræddersyet rengøringsplan og en nem måde at administrere jeres rengøringsaftale.

Officeguru chat app gør det nemt at styre dag-til-dag kommunikationen med rengøringsfirmaet.

Ændringer i rengøringsprogrammet bliver aldrig glemt i post-its, sedler eller emails – alt kommunikation er samlet i Officeguru.

Akutte behov løses altid, og du kan nemt bestille ekstra rengøring fx efter møder og fester.

Samme pris som hvis du bestiller direkte fra rengøringsfirmaet, bare med bedre betingelser

Indhent et tilbud fra vores kvalitetsgodkendte rengøringsfirmaer i dag, så sammensætter de et tilbud og en rengøringsplan, der passer til jeres behov.

Samtlige rengøringsfirmaer har ens og fordelagtige kontraktbetingelser. Der er således ingen grund til forhandling - det har vi klaret for dig. Officeguru får markedets laveste honorar, hvilket svarer til leverandørens besparelse på marketing og administration. Og du får derfor markedets mest fleksible betingelser og et rent kontor, hver dag.

Få tilbud på erhvervsrengøring

Når du har bestilt dit tilbud, kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt. 🏃
Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Ofte stillede spørgsmål

Professionel erhvervsrengøring

Officeguru er en markedsplads og platform, hvorfra I nemt kan booke jeres erhvervsrengøring. Platformen fungerer som samlingspunkt for al kommunikation med jeres serviceleverandør, så I nemt kan kommunikere med jeres rengøringsfirma, uanset om I befinder jer på arbejdspladsen, derhjemme eller andre steder. Hvis I mangler et rengøringsfirma til at stå for jeres erhvervsrengøring, så kontakt os, og få et tilbud på fast rengøring af jeres kontor eller virksomhed.

Fleksibel og pletfri erhvervsrengøring

Samtlige leverandører er kvalitetsgodkendte med udgangspunkt i Officegurus 29 års erfaring med at drive rengøringsfirma. Det er os, der har ansvaret for kvaliteten, uanset hvilken af vores leverandører I vælger til at varetage erhvervsrengøringen. Vi sammensætter lige præcis det rengøringsprogram, som passer til jer, og gennem vores fleksible platform kan I nemt styre jeres behov og ønsker til erhvervsrengøring af jeres virksomhed eller kontor.

Styr jeres kontorrengøring via vores app

Hos Officeguru synes vi, at kontorrengøring skal være nemt og overskueligt! Vi tilbyder professionel erhvervsrengøring, som I kan administrere direkte i vores chat app. På den måde sikrer I, at eventuelle ændringer i rengøringsprogrammet ikke bliver glemt på post-its, sedler eller emails. Med vores app kan I nemt skrive med rengøringsfirmaet, få klaret akut opståede behov samt rykke rengøringen til en ny dag eller uge eller bestille ekstra rengøring efter sommerfesten eller julefrokosten.

Vi ved, at god kommunikation og tilgængelighed er forudsætningen for et godt samarbejde, og derfor sidder Officegurus egen Customer Success afdeling altid klar til at besvare henvendelser indenfor fire timer.

Professionel erhvervsrengøring skræddersyet til jeres behov

Alle de rengøringsfirmaer vi samarbejder med, har erfaring med langt de fleste typer virksomheder. Vi udarbejder en rengøringsplan, som tilgodeser jeres ønsker og behov.

Skulle jeres behov for erhvervsrengøring ændre sig undervejs, så vil vi selvfølgelig sadle om. Måske teamet udvides, og I får flere ansatte og dermed flere kontorpladser. I sådan en situation kan I nemt ændre i jeres rengøringsprogram i vores app.

Eller måske I har præferencer ift. hvornår på dagen, der bliver gjort rent? Uanset om I har brug for rengøring om midt på dagen, om eftermiddagen, eller i weekenden, så finder vi en leverandør, der passer til det behov. Vores kvalitetsgodkendte rengøringsfirmaer kommer og gør rent, lige når det passer jer, og klarer erhvervsrengøring på alle tider af døgnet – også om natten. Gennem vores platform har I altid mulighed for at opdatere jeres behov, og hvis I har akutte opgaver, kan vores rengøringsleverandører hurtigt rykke ud til jer.

Miljøvenlig erhvervsrengøring

Ved alle Officegurus services har vi de grønne briller på. Vi er meget opmærksomme på at passe godt på det udendørs klima, indeklimaet, miljøet og jeres samt vores egne medarbejdere. En god og grundig rengøring skal ikke være på bekostning af miljøet, og vores leverandører sørger for, at jeres arbejdsplads bliver skinnende ren uden, at I, rengøringspersonalet eller miljøet udsættes for skadelig kemi.

Hvorfor er det vigtigt med en fast rengøringsaftale?

På en arbejdsplads med mange forskellige medarbejdere og dermed også forskellige holdninger og behov, når det kommer til rengøring, oprydning m.m., kan det være klogt at benytte sig af et rengøringsfirma til at sørge for kontorrengøringen.

Med en fast erhvervsrengøring på arbejdspladsen tages der hensyn til alle, og det kan være med til at undgå de konflikter, der er relateret til rengøring og oprydning. Kontormiljøet har en direkte påvirkning på medarbejdernes arbejde og daglige gang på kontoret eller virksomheden. Med en fast erhvervsrengøring dagligt, ugentligt, eller hvornår det nu passer jer, kan I skabe imødekommende og rare omgivelser, hvor alle medarbejdere har lyst til at arbejde, holde møder, spise frokost, sparre over en kop kaffe m.m.

Et rent kontor giver en øget produktivitet blandt medarbejderne

Arbejdslivet er for kort til et beskidt kontor! Forskning har vist, at der er en direkte sammenhæng mellem et ryddeligt og rent kontor og en øget produktivitet blandt medarbejdere. Med Officeguru får du en skræddersyet rengøringsplan og en nem måde at administrere jeres rengøringsaftale i Officeguru platformen og vores gratis chat app. 

Hvad kan I selv gøre for at holde et rart og rent arbejdsmiljø?

Med en skræddersyet plan og erhvervsrengøring fra Officeguru er I godt dækket ind, men der er selvfølgelig også en række tiltag, I selv kan indføre.

Sørg for at holde dialogen og kommunikationen om rengøring åben løbende, så alle medarbejdere har de bedste rammer til at udtrykke deres holdninger. Tal om hvor lidt eller hvor meget rengøring og oprydning bør være en del af jeres arbejdsdag, om der er behov for mere rengøring i vinterhalvåret osv. Hav faste regler som alle medarbejdere skal overholde: Skal alle fx sætte deres kopper i opvaskemaskinen, tømme deres respektive skraldespande hver dag, tørre deres eget skrivebord af? Disse overvejelser er også gode at have oppe at vende, når I skal have udarbejdet en rengøringsplan fra os.

Indhent et tilbud på erhvervsrengøring 

Alle vores rengøringsprogrammer er skræddersyede. Udfyld formularen herunder og hør mere om priser på erhvervsrengøring. Når I indhenter et tilbud via Officeguru, sørger vi for, at I kun modtager tilbud fra de firmaer, som kan imødekomme alle jeres ønsker og behov. Når I lader os stå for erhvervsrengøringen, kan I fokusere på det, I er bedst til. Jeres arbejdsplads vil altid være ren og præsentabel, så medarbejdere, gæster og andre besøgende trives, når de er på matriklen.

Få et tilbud i dag