Få en skarp pris på miljøvenlig rengøring af jeres kontor eller virksomhed

Vælg mellem de bedste rengøringsfirmaer i Københavnsområdet.

Samtlige partnere er kvalitetsgodkendt ud fra Officegurus egen 28 års erfaring med at drive rengøringsfirma.

Ændringer eller variation i rengøringsprogrammet bliver aldrig glemt i post-its, sedler eller emails.

Få tilbud på erhversrengøring

Når du har bestilt dit tilbud, kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt. 🏃
Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Over 350 innovative virksomheder benytter i dag vores platform

Høj kundetilfredshed

Officeguru uddanner rengøringspartnerne på platfomren i at sammensætte en optimal rengøringsplan, hvilket giver jer tryghed for god rengøring.

Spar tid på administration

Få en rengøringsordning der er nem at administrere. Rengøringsplan, ændringer og individuelle ønsker håndteres i Officeguru app'en.

Altid tilgængelig

Tilgængelighed er en forudsætning for et godt partnerskab. Officegurus kundeservice bekræfter derfor modtagelse af samtlige beskeder indenfor fire timer.

Ønsker du en moderne måde at styre kontorets rengøring på?

Officeguru platformen digitaliserer dag-til-dag kommunikationen med leverandører, så der altid er klare aftaler.

Akutte behov løses altid. Officeguru har størrelsen til altid at håndtere akut opståede opgaver.

Fordel ansvaret for driften af kontorrengøring på flere kollegaer uden overblikket forsvinder.

Bestil nemt ekstra rengøring fx efter julefrokosten.

Miljøvenlig rengøring er det eneste rigtige.

"I bund og grund, tror jeg de fleste rengøringsfirmaer er ret ens, men den der energiske og positive tilgang, den kunne jeg rigtig godt lide, og den har jeg ikke mødt hos andre rengøringsvirksomheder"

Pia Barlebo

Office Manager

"Officeguru er omstillingsparate når vi har behov for at der skal gøres noget i en fart. Det er en stor fordel for mig, i en meget travl hverdag hvor tingene ofte skal gå stærkt."

Christian Von Der Recke

Managing Director

Samme pris som hvis du bestiller direkte fra rengøringsfirmaet, bare med bedre betingelser

Officeguru får markedets laveste honorar af rengørings partneren, hvilket svarer til partnerens besparelse på marketing og administration. Du får markedets mest fleksible betingelser og et rent kontor.
Få et tilbud
Eksempler på partnere du kan få tilbud fra
serviceU
Perfekt til de lidt større kontorer
serviceU er Officegurus eget rengøringsfirma og har eksisteret siden 1992. Virksomheden har over 200 egne assistenter og 7 af Børsens Gazeller i rygsækken. Forvent derfor en professionel rengøringspartner med glade medarbejdere.
på Trustpilot
Rexkyoo
Miljøvenlig rengøring - også til små kontorer
REXKYOO er eksperter i at sikre at selv mindre kontorer får et højt hygiejne niveau - uden det koster en bondegård! Miljøvenlig rengøring er i højsædet. Forvent en fleksibel partner med høj integritet og et godt engagement.
på Trustpilot

Få tilbud på erhvervsrengøring

Når du har bestilt dit tilbud, kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt. 🏃
Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?

Ofte stillede spørgsmål

Professionel erhvervsrengøring

Officeguru har skabt en platform, hvorfra I nemt kan booke jeres erhvervsrengøring. Platformen fungerer som samlingspunkt for al kommunikation med jeres servicepartnere, så I nemt kan kommunikere med hver enkelt serviceleverandør, uanset om I befinder jer på arbejdspladsen, derhjemme eller andre steder. Hvis I mangler et rengøringsfirma til at stå for jeres erhvervsrengøring, så kontakt os, og få et tilbud på fast rengøring af jeres kontor. 

Fleksibel og pletfri erhvervsrengøring

Samtlige partnere er kvalitetsgodkendte med udgangspunkt i Officegurus 28 års erfaring med at drive rengøringsfirma. Det er os, der har ansvaret for kvaliteten, hvad enten erhvervsrengøringen bliver foretaget med egne assistenter fra serivceU, eller om den bliver udført af en af vores dygtige og kompetente servicepartnere. Vi sammensætter lige præcis det rengøringsprogram, som passer til jer, og gennem vores fleksible platform kan I nemt styre jeres behov og ønsker til erhvervsrengøring af jeres kontor eller virksomhed.

Styr jeres kontorrengøring via vores app

Vil I gerne have en moderne måde at styre kontorets rengøring på? Hos Officeguru synes vi at kontorrengøring skal være nemt og overskueligt! Vi tilbyder professionel erhvervsrengøring, som I kan booke direkte i vores app. På den måde sikrer I at eventuelle ændringer i rengøringsprogrammet ikke bliver glemt på post-its, sedler eller emails. I vores app kan I få klaret akut opståede behov samt rykke rengøringen til en ny uge pga. ferie eller lignende. Ingen opgave er for stor til Officeguru. Hvis I har brug for ekstra rengøring efter sommerfesten eller julefrokosten, kan I nemt lave ændringer i vores app. Vi ved, at god kommunikation og tilgængelighed er forudsætningen for et godt samarbejde, og Officegurus Customer Success afdeling besvarer derfor altid henvendelser indenfor fire timer.

Professionel erhvervsrengøring skræddersyet til jeres behov

Alle de rengøringsfirmaer vi samarbejder med, har erfaring med langt de fleste typer virksomheder. Vi udarbejder en rengøringsplan, som tilgodeser jeres ønsker og behov. Skulle jeres behov for erhvervsrengøring ændre sig undervejs, så vil vi selvfølgelig sadle om. Måske teamet udvides, og I får flere ansatte og dermed flere kontorpladser. I sådan en situation kan I nemt ændre i jeres rengøringsprogram i vores app. Eller måske I har præferencer ift. hvornår på dagen, der bliver gjort rent? Har I brug for rengøring om eftermiddagen, i weekenden eller måske midt på dagen, når I er på kontoret, så finder vi en partner, der passer til det behov. Vi kommer og gør rent, lige når det passer jer, og vi klarer erhvervsrengøring på alle tider af døgnet – også om natten. Gennem vores fleksible platform har I altid mulighed for at opdatere jeres behov. Hvis I har akutte opgaver, kan vi med vores styrke på 200 egne rengøringsassistenter og flere end 200 tilknyttede partner-assistenter hurtigt rykke ud til jer. 

Miljøvenlig erhvervsrengøring

Ved alle Officegurus services har vi de grønne briller på. Vi er meget opmærksomme på at passe godt på det udendørs klima, indeklimaet, miljøet og jer samt vores medarbejdere. En god og grundig rengøring skal ikke være på bekostning af miljøet, og derfor bruger vi udelukkende miljørigtige rengøringsmidler. Jeres arbejdsplads bliver skinnende rene uden at vi udsætter jer, vores rengøringspersonale eller miljøet for skadelig kemi. 

Hvorfor er det vigtigt med en fast rengøringsaftale?

På en arbejdsplads med mange forskellige medarbejdere og dermed også forskellige holdninger og behov, når det kommer til rengøring, oprydning m.m., kan det være klogt at benytte sig af et rengøringsfirma til at sørge for kontorrengøringen. Med en fast erhvervsrengøring på arbejdspladsen tages der hensyn til alle, og det kan være med til at undgå konflikter, der er relateret til rengøring og oprydning. Kontormiljøet har en direkte påvirkning på medarbejdernes arbejde og daglige gang på kontoret eller virksomheden. Med en fast erhvervsrengøring dagligt, ugentligt, eller hvornår det nu passer jer, kan I skabe imødekommende og rare omgivelser, hvor alle medarbejdere har lyst til at arbejde, holde møder, spise frokost, sparre over en kop kaffe m.m.

Hvad kan I selv gøre for at holde et rart og rent arbejdsmiljø?

Med en skræddersyet erhvervsrengøring fra Officeguru er I godt dækket ind, men der er selvfølgelig også en række tiltag, I selv kan indføre. Sørg for at holde dialogen og kommunikationen om rengøring åben løbende, så alle medarbejdere har de bedste rammer til at udtrykke deres holdninger. Tal om, hvor lidt eller hvor meget rengøring og oprydning bør være en del af jeres arbejdsdag. Hav faste regler, som alle medarbejdere skal overholde: Skal alle fx sætte deres kopper i opvaskemaskinen, tømme deres respektive skraldespande hver dag, tørre deres eget skrivebord af? Disse overvejelser er også gode at have oppe at vende, når I skal have udarbejdet en rengøringsplan fra os. 

Indhent et tilbud på erhvervsrengøring 

Alle vores rengøringsprogrammer er skræddersyede. Udfyld formularen herunder, og hør mere om priser på erhvervsrengøring. Når I indhenter et tilbud via Officeguru, sørger vi for, at I kun modtager tilbud fra de firmaer, som kan imødekomme alle jeres ønsker og behov. Når I lader os stå for erhvervsrengøringen, kan I fokusere på det, I er bedst til. Jeres arbejdsplads vil altid være ren og præsentabel, så medarbejdere, gæster og andre besøgende trives, når de er på matriklen.

Få et tilbud i dag