“Vi kan snakke åbent og ærligt omkring tingene og finde løsninger.”

Christian fra Rainmaking om samarbejdet med Officeguru

 • Firma
  Rainmaking
 • Størrelse
  200+
 • Industri
  Kontorfællesskab, co-working space
 • Placering
  København, Danmark

Rainmaking er et kontorfællesskab, eller co-working space for iværksættervirksomheder. De lever med andre ord af at have en kontor der er så lækkert, at andre virksomheder vil betale for at være der. Derfor er rengøring utroligt vigtigt, ikke blot for arbejdsglæden, men også for deres produkt. Vi har taget en snak med Christian, der er office manager, om hvordan hans samarbejde med Officeguru er.

Q:

Hvordan gør det dit job nemmere, at arbejde med Officeguru?

A:

Min kontaktperson er altid åben og lytter til hvad jeg siger. Jeg oplever at Officeguru er omstillingsparate når vi har behov for at der skal gøres noget i en fart. De er altid klar og parat, og det er en stor fordel for mig, i en meget travl hverdag hvor tingene ofte skal gå stærkt.

Q:

Hvad er det bedste ved samarbejdet med Officeguru?

A:

Vores kontaktperson, er det bedste ved vores samarbejde. Hun er altid løsningsorienteret, nem at få fat på og hun overholder vores aftaler. Og så kan man prutte om prisen ;-)

Q:

Hvordan er samarbejdet med jeres kontaktpersoner hos Officeguru?

A:

Den er god. Min kontaktperson er skide sød. Hun svarer altid hurtigt, når jeg skriver til hende. Vi kan snakke og grine sammen. Det er en meget menneskelig relation. Hun er altid til at få fat i, hvad enten det er på SMS, opkald eller mail. Hun lytter helt sikkert til, hvad jeg siger, og jeg har på fornemmelsen, at den gode kommunikation går begge veje.

Vi er jo en meget dynamisk organisation, hvor der sker mange ting i huset. Hun kommer nogle gange til mig og siger “nu er det sgu også for meget” eller “her må i også lige være med til at rydde op efter jer selv” og det er faktisk fedt. Det er fedt at vores relation er et sted hvor vi kan tillade os det, og vi tror på hinandens bedste. Vi kan snakke åbent og ærligt omkring tingene og finde løsninger.

Q:

Hvordan påvirker jeres samarbejde med Officeguru, arbejdsmiljøet på arbejdspladsen?

A:

Officeguru sørger selvfølgelig for at der er pænt og rent, så vi kan koncentrere os om andre ting. Jeg ved at alle mine kollegaer, som har været i kontakt med Officeguru, har været glade og har fået et positivt indtryk af dem.

Glade kunder i alle størrelser

Flying Tiger

Pia fra Flying Tiger Copenhagen om samarbejdet med Officeguru

Læs case

Det er derfor over 300 firmaer benytter Officeguru

Lad os tage en snak om, hvordan vi får Jeres medarbejdere til at elske at komme på kontoret

Udfyld formularen, så kontakter vi dig og finder en halv time i kalenderen.
Du er også velkommen til at ringe til os på: + 45 4399 1529
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.