Google er ikke garant for kvalitet, det er din Office Management Platform

Det er ofte sværere end som så at finde en god leverandør med en Google søgning

En stor del af grunden til at vælge en Office Management Platform er, at du får samlet dine leverandører under et tag (platformen)


Finder du fx. din næste rengøringsleverandør via. et udbud på en Office Management Platform som Officeguru, er der  sikkerhed for, at leverandørerne leverer kvalitet til gode markedspriser. Desuden er vilkår og betingelser allerede forhandlet hjem af selve platformen, hvilket - ofte - giver dig langt bedre betingelser, end hvis du handler direkte med leverandøren. 


Derudover har Office Management Platformen ofte et helt service- og supportapparat, som du kommer til at få mange fordele af. Skulle du mod forventning have nogle klager eller problemer, så vil vores Customer Success team altid stå klar til at hjælpe.

Saml kommunikation og forventningsafstemning et sted 

Hos Officeguru har vi, sammen med vores over 600 brugere på platformen - gennem de sidste 4 år - arbejdet indgående med de processer og den kommunikation, der foregår mellem en arbejdsplads og alle dens serviceleverandører. Vi har i perioden opnået et unikt indblik i, hvor meget tid og hvor meget besvær man kan bruge på mangelfuld kommunikation og utilstrækkelige administrative processer, der bare gør hverdagen mere kompliceret.


Udover at Officeguru tager ansvar for kvaliteten af leverancerne, så er en af de største fordele ved platformen den fælles indbakke til at styre dag-til-dag kommunikation og måden hvorpå den holder styr på historikken med leverandørerne. Selve indbakken er konstrueret således, at de medarbejdere, der er tilmeldt jeres virksomhedsprofil, kan tilgå alle informationer om den serviceydelse, i nu måtte have. På den måde sparer i en hulens masse tid på at lede efter mailkorrespondancer og andre informationer fx. kontrakter eller andre instrukser. Ydermere, så slipper i for hovedpinen, hvis en af jeres medarbejdere holder op, da vedkommende ikke tager alverdens nyttige informationer med sig videre.


Er du derfor træt af ikke at kunne finde gode leverandører, eller bruger du for meget tid på administration af kontoret, så book en demonstration her. Så skal vi nok give en inspirerende gennemgang, hvor du også kan få sparring til, hvilke opgaver der nemmest kan uddelegeres til en leverandør eller fordeles blandt medarbejderne på jeres kontor.


Mere fra bloggen

Skal vi tage en snak om, hvordan vi får jeres medarbejdere til at elske at komme på kontoret?
Få en kort demonstration af Officeguru.

Tak - vi vender tilbage snarest 🏃
Ups! Noget ser forkert ud. Er alt udfyldt korrekt?