Indrømmet - vi er ret nørdede, når det kommer til kontordrift

For os er det simpelthen en passion at skabe et godt fysisk arbejdsmiljø. Dette fokus har skabt en 28 år gammel familie-drevet virksomhed med 7 af Børsens Gazeller i rygsækken

Den bedste service frem for alt

Officeguru er det første danske servicefirma, der har skabt et digitalt produkt til dine behov.

Platformen sparer dig for både tid og penge, fordi du herfra kan bestille alle ydelser til din arbejdsplads. Og når vi siger service, så mener vi samtidig kvalitet - endnu en ting, du ikke længere skal bekymre dig om.

Familieejet siden 1993

At være en familiedrevet virksomhed er for os et kvalitetsstempel. Det betyder nemlig, at den bygger på sunde værdier. Jørgen Wilk startede firmaet i 1993 under navnet Danwi, og i dag er Jørgens søn, Daniel Wilk, administrerende direktør i aktieselskabet Officeguru, der netop har modtaget den 7. Gazellepris i træk og beskæftiger mere end 200 medarbejdere.

Værdier som høj kvalitet og sikkerhed har været firmaets grundsten siden 1993 og kendetegner forholdet til vores kunder den dag i dag.

Officeguru er en samarbejdspartner du kan have tillid til

En sund økonomi, stærk investorkreds og professionel bestyrelse, med tidligere Pandora CEO Anders Colding Friis ved bordenden, sikrer Jer en stabil og professionel partner der også er her i morgen.